Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dunav -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

249 arvostelua
Erinomainen
 
64
Erittäin hyvä
 
101
Hyvä
 
43
Ei kovin hyvä
 
20
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

10.6.2019

Kirjoittanut Satu N Oulu, Suomi

Alkukauden pipahdus

Piipahdimme viikon reissun heti kauden kärkeen. Hotelli oli siisti ja henkilökunta ystävälistä. Juuri avatun kauden kankeus kuitenin vielä näkyi, esim. all inclusive palvelut eivät vielä pyörineet ihan kokonaisuudessaa. Pakettiin kuuluva ruoka oli kohtuullisen hyvää, valikoimaltaan suppea mutta vaihtelua oli päivttäin. Astiat kerättiin kovin nopeasti ruokailijan edestä, kerranjäi keitto syömättä kun lautanen jo ietiin :-) Parvekkeet kovin kapeita. Hotelilla on vhänlaisesti omia ohjelmapalveluita mutta lähialueelta löytyy kyllä jokaisen tarpeeseen. Uusi ja valikoimaltaan hyvä supermarket on ihan vieressä. Alkukaudeta johtuen tunnelma oli hyvin leppoisa ja kiireetön mutta selkeästi vilkaampaan jaksoon siellä jo varauduttiin.

 
29.11.2018

Kirjoittanut 683petteril Vaasa, Suomi

Toimiva all iclusive -loma!

Vietimme viikon tässä hotellissa elokuussa 2018. Hotelli täytti odotuksemme oikein hyvin. Huone sopivan kokoinen kahdelle hengelle, sängyt kohtalaiset, huoneessa pieni jääkaappi. Parveke olisi voinut olla isompi, mutta 2 henkeä sinne mahtui hyvin. Maisemia ei juuri tästä huoneesta ollut. Käytävältä äänet kuuluivat huoneeseen hyvin, joten herkkäunisia varmasti häiritsee. Hotellin sijainti oli aivan hyvä, ympäristössä kauppoja ja ravintoloita lähietäisyydellä. Pääkadulle jonkin verran käveltävää, mutta kävelymatkan päässä. Siivous viikon aikana aika yksinkertaista ja pikaista, tasokkaampaa olisi voinut olla. Pyyhkeet vaihdettiin aina kun ne jätti lattialle. Ruoka ja juoma yllätti omat odotukset. Olimme ajatelleet, että käydään ulkonakin syömässä joskus, mutta ei kyllä juuri tarvinnut ruokaan käyttää rahaa, kun hotellilla tuli syötyä. Meidän mielestä ruoka oli monipuolista ja hyvää useimmiten. Toki jos olisi kauemman kuin viikon ollut, niin olisi voinut kyllästyttää. Juomaa oli tarjolla all inclusive -asiakkaille 22 asti illalla. Vesiautomaatista alakerrasta sai vettä ympäri vuorokauden. Uima-allasalue oli hotellin kokoon nähden pieni ja monesti aurinkotuolit varattuja pyyhkeillä jo varhain aamusta. Hotellin henkilökunta oli bulgarialaiseen tyyliin aika hapanta ja ilmeetöntä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Luulisi heitäkin asiakaspalvelu kiinnostavan kun turismilla tehdään iso bisnes, mutta valitettavasti ei. Kokonaisuudessaan oikein toimiva paketti ja voisin tulla uudestaankin.

 
13.6.2018

Kirjoittanut iletzu85 Muurame, Suomi

Oikein toimiva paketti

Äkkilähtö Bulgariaan, hotelliksi valikoitui Hotel Dunav. All Inclusive -paketti oli erittäin toimiva. Aamupala, lounas ja päivällinen ei kertaakaan jättänyt nälkää, vaan ruokaa oli monipuolisesti ja riittävästi. Jälkiruokaa oli niin ikään laidasta laitaan aina kakuista hedelmiin ja kiisseleihin. Lisäksi välipalaksi oli tarjolla pizzaa ja jäätelöä. Juomapuoli oli kohtuullinen, mitä nyt ilmaisjuomiksi oli tarjolla käytännössä olutta, viiniä ja väkeviä - niitä välttävälle oli otettava maksullisia mietoja. Perushuone oli todellakin perushuone. Tämä ei tosin ole mikään miinus, vaan huone toimi majoituksena mainiosti. Huoneessa oli ilmastointi, parveke ja riittävä pesuhuone. Ainoa miinus, joka pisti silmään, oli englantia taitamattomat siivoojat, jotka tunkivat sisälle, vaikka ovessa oli "Do not disturb" -lappu. Jos heidät käännytti ovelta sisällä ollessa, kävivät sitten uudestaan, kun poistuin huoneesta. Itse työnjäljestä ei moitittavaa, tipit ansaitsivat. Meteliä ulkoa kuului hieman, mutta kuuluu jo pelkästään Sunny Beachin luonteeseen. Muutama hotelli välittömässä läheisyydessä, sekä viereinen hieman katua isompi tie toivat pientä elämää, mutta perusunista matkailijaa ei itse meteli herättänyt kertaakaan. Henkilökunnan englannin kielen taito oli välttävää, mutta pääosin asiat saatiin hoidettua. Aulabaarin henkilöt ja ravintolan nuorimmat työntekijät osasivat jonkun verran englantia, vanhemmat jaksoivat sitkeästi puhua bulgariaa. Kauppa aivan etupihan laidalla, josta sai ostettua kaikki ylimääräinen tarvittava - vesi, välipalaa huoneeseen, myös alkoholia miedoista väkeviin. Rannalle muutama sata metriä ja pystyi luovimaan helposti myös ravintoloiden sisäänheittäjiä vältellen. Huonekuvauksessa oli maininta langattomasta verkosta, mutta toimivuus oli vajavainen. Yleisissä tiloissa netti toimi vaihtelevasti, mutta pääosin toimi kohtuullisen hyvin. Paljon jää varmasti kertomatta, mutta pääosin lähes täydellinen budjettimatkailijan hotelli.

 
30.8.2017

Kirjoittanut Sini310 Pohjois-Savo, Suomi

Lähes täydellinen loma!

Viikon verran aurinkoa hotellin uima-altaalla ja läheisellä hiekkarannalla, monipuolista ruokaa ja drinkkejä sekä hierontaa. Voiko lomaltaan muuta odottaa? Todella siisti hotelli, jossa oli mm. oma puutarhuri ja vartija. All inclusive-ruoka oli monipuolista ja sitä oli jatkuvasti tarjolla. Illallisella istumapaikkoja oli ravintolassa liian vähän, osa vieraista jäi ruuhka-aikaan pöytiin mm. pelaamaan korttia... Allasbaarista sai monenlaisia juomia ja drinkkejä, tarjolla oli myös jäätelöä ja pitsaa. Osa henkilökunnasta oli oikein ystävällistä, osa suoritti tehtävänsä ilmeettömästi ja tehokkaasti. Vastaanotossa lapsiperheet otettiin yöllä jonon ohi, pisteet siitä! Hotellihuoneessa oli kaikki tarvittava, wc/pesuhuone hiljattain uusittu ja juomat pysyivät kylminä jääkaapissa. Huoneeseen kuului monenlaisia ääniä käytävältä, viereisistä huoneista ja ulkoa. Ehkä parasta lomassa oli hieronta hotellin uima-altaalla. Kiropraktikko Petar on todella ammattitaitoinen ja mukava. Suosittelen lämpimästi! Menen mielelläni tähän hotelliin uudestaankin. Se sopii mielestäni sekä yksin, kaksin tai perheen kanssa matkustaville.

 
7.9.2022

Kirjoittanut Billie Jade M

Clean and tidy, close to beach. Miserable staff, food ok. Not good for people with allergies

Where do I start clean and tidy close to beach. 3 bars, clean pool (but cold). Snacks through out the day (pizza). Positive Always clean and tidy Close to beach and 20 min walk away from flower street(the strip) Nice soft and alcohol drinks Shop is a 1 minute walk away If you like the same food every night this is perfect for you Pool was clean (cold) Always had sunbeds Downside Miserable staff (staff wearing inappropriate clothing f*** you on T-shirt) you wouldn’t think they were being paid to be there. Food was meh small selection and food was the same each day Not good for people with allergies as no signs tell you what they were. Felt like you were annoying staff asking what it had in it! I asked for pasta with no cheese for my daughter as she is allergic to milk. The man continues to put cheese on and argues back saying there is no cheese on! The lifeguard fell asleep everyday, could barely walk so if someone drowned they wouldn’t have a chance with him what was bad as children play in the pool! Was advised that there was pasta and pizza all day and cake. The Pizza was ok, pasta was the same sauce as the pasta. Never seen any cake. I really don’t like complaining about things but this really needed to be said. I personally wouldn’t come here again