Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Vedenkeitin. Silitysvälineet. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Maksuton tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jossa kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi, osassa allasnäkymä.

Puolihoito (aamiainen ja illallinen) sisältyy hintaan.

Huonekoko: noin 47 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Tyylikkäitä kahden huoneen sviittejä, joissa erillinen makuuhuone, jossa suuri parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yhdistettu olohuone ja minikeittiö. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyhuone jossa kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi, osassa näkymä allasalueelle.

Aamiainen sisältyy hintaan.

Huonekoko: noin 52-65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö aamiaisella

Yksiöitä, joissa yhdistetty makuutila, olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Ilmastointi. Maksuton wifi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero. Jääkaappi (minibaari lisämaksusta). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi.

Aamiainen sisältyy hintaan.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.