Kokemuksia Barcelo Royal Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Royal Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1443 arvostelua
Erinomainen
 
664
Erittäin hyvä
 
389
Hyvä
 
200
Ei kovin hyvä
 
103
Huono
 
87

Viimeisimmät 5 arviota

6.8.2019

Kirjoittanut Patu123 Varkaus, Suomi

Loistava aamupala

Hotellissa loistava aamupala. Siistit huoneet ja ilmastointi toimi hyvin. Juomat aulabaarissa yllättävän edulliset. Uima-altaalle ei päästy, kun emme ehtineet aamulla varata paikkoja. Kello 9, kaikki tuolit varattu.

 
14.8.2015

Kirjoittanut jounit986 Riihimäki, Suomi

Onnistunut loma

Olimme elokuussa 2015 hotellissa, ei ehkä viidentähden mutta hyvä neljäntähden hotelli. Isot uima-altaat. Aamiainen vähän yksitoikkoinen ja joka aamu sama, hotellin ohjelma iltaisin aika mitäänsanomatonta. Kokonaisuudessaan hotellia voi suositella.

 
14.3.2014

Kirjoittanut RBowler Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Ihastuttava hotelli täydellisellä paikalla... harmittava sää!

Yövyimme tässä hotellissa itsepalveluperiaatteella heinäkuussa 2013. Hotelli oli valoisa, siisti ja moderni. Huoneet olivat tilavia ja meillä oli hieno näkymä uima-altaalle. Valitsimme itsepalvelun, koska Bulgariassa on erittäin halpa käydä syömässä ulkona. Lounastimme tosin kerran hotellin allasbaarissa ja se oli hyvää, mutta valmistamisessa meni ikuisuus! Hotelli on melko perhekeskeinen ja kaltaisiamme nuoria pariskuntiakin on muutama, toisin kuin monet muut hotellit Bulgariassa, joissa saattaa olla tungosta teiniryhmien muodossa. Hotelli oli täydellisellä paikalla, kävelyä ravintoloihin/baareihin/klubeille/kaupoille ja rannalle oli pari minuuttia. Jos aiot olla rannalla koko päivän, täytyy sinun maksaa auringonottotuolista ja aurinkovarjosta, tämä on tosin halpaa! Nessebar on lyhyen bussimatkan päässä (taas kerran todella halpaa) ja suosittelenkin sitä päivä/iltaohjelmaksi. Lähistöllä on kaksi vesipuistoa, hotellin lähellä oleva on suunniteltu enemmän lapsille, lentokentän lähellä oleva on paljon isompi/uudempi/parempi. Huonoina puolina Bulgariasta mainittakoon se, että paikalliset miehet voivat olla melko töykeitä ja tunkeilevia - samalla tavalla kuin Turkin resorteissa, häiritsevät ja yrittävät saada sinua baareihin jne. Huonoin puoli matkassamme oli sää, koska lomailimme heinäkuussa niin oletimme aurinkoista ilmaa, kuitenkin satoi rankasti neljä päivää! Onneksi hotellilla kuitenkin on sisällä uima-allas/kylpylä, otimme siitä kaiken irti! Monet muut alueen hotellit vaikuttivat hotelliimme verrattuna melko likaisilta ja kuluneilta. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi Sunny Beachista majoitusta haluaville!

 
17.9.2021

Kirjoittanut milanc593

Amazing

This place has perfect location, very close to the beach and restaurants. The most important thing for me is the atmosphere and this place is very chill. Good food, clean rooms with a nice view and very friendly staff. Keep it up !

 
17.9.2021

Kirjoittanut 95emilk Sofia, Bulgaria

Mr E.Krastev

Amazing place, excellent rooms 5 stars service, delicious breakfast, definitely recommend for family and trips with friends, everything is nearby restaurants, bars, beach for sure will visit again next year.