Kokemuksia Barcelo Royal Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Royal Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1494 arvostelua
Erinomainen
 
698
Erittäin hyvä
 
394
Hyvä
 
203
Ei kovin hyvä
 
106
Huono
 
93

Viimeisimmät 5 arviota

6.8.2019

Kirjoittanut Patu123 Varkaus, Suomi

Loistava aamupala

Hotellissa loistava aamupala. Siistit huoneet ja ilmastointi toimi hyvin. Juomat aulabaarissa yllättävän edulliset. Uima-altaalle ei päästy, kun emme ehtineet aamulla varata paikkoja. Kello 9, kaikki tuolit varattu.

 
14.8.2015

Kirjoittanut jounit986 Riihimäki, Suomi

Onnistunut loma

Olimme elokuussa 2015 hotellissa, ei ehkä viidentähden mutta hyvä neljäntähden hotelli. Isot uima-altaat. Aamiainen vähän yksitoikkoinen ja joka aamu sama, hotellin ohjelma iltaisin aika mitäänsanomatonta. Kokonaisuudessaan hotellia voi suositella.

 
14.3.2014

Kirjoittanut RBowler Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Ihastuttava hotelli täydellisellä paikalla... harmittava sää!

Yövyimme tässä hotellissa itsepalveluperiaatteella heinäkuussa 2013. Hotelli oli valoisa, siisti ja moderni. Huoneet olivat tilavia ja meillä oli hieno näkymä uima-altaalle. Valitsimme itsepalvelun, koska Bulgariassa on erittäin halpa käydä syömässä ulkona. Lounastimme tosin kerran hotellin allasbaarissa ja se oli hyvää, mutta valmistamisessa meni ikuisuus! Hotelli on melko perhekeskeinen ja kaltaisiamme nuoria pariskuntiakin on muutama, toisin kuin monet muut hotellit Bulgariassa, joissa saattaa olla tungosta teiniryhmien muodossa. Hotelli oli täydellisellä paikalla, kävelyä ravintoloihin/baareihin/klubeille/kaupoille ja rannalle oli pari minuuttia. Jos aiot olla rannalla koko päivän, täytyy sinun maksaa auringonottotuolista ja aurinkovarjosta, tämä on tosin halpaa! Nessebar on lyhyen bussimatkan päässä (taas kerran todella halpaa) ja suosittelenkin sitä päivä/iltaohjelmaksi. Lähistöllä on kaksi vesipuistoa, hotellin lähellä oleva on suunniteltu enemmän lapsille, lentokentän lähellä oleva on paljon isompi/uudempi/parempi. Huonoina puolina Bulgariasta mainittakoon se, että paikalliset miehet voivat olla melko töykeitä ja tunkeilevia - samalla tavalla kuin Turkin resorteissa, häiritsevät ja yrittävät saada sinua baareihin jne. Huonoin puoli matkassamme oli sää, koska lomailimme heinäkuussa niin oletimme aurinkoista ilmaa, kuitenkin satoi rankasti neljä päivää! Onneksi hotellilla kuitenkin on sisällä uima-allas/kylpylä, otimme siitä kaiken irti! Monet muut alueen hotellit vaikuttivat hotelliimme verrattuna melko likaisilta ja kuluneilta. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi Sunny Beachista majoitusta haluaville!

 
2.7.2022

Kirjoittanut RobertDumi123

5 STARS

The vacation was awesome. The people from animation were awesome too. It’s a great place with great people and the food is delicious. You need to come here cause you will have some beautiful days. Was cool

 
2.7.2022

Kirjoittanut C9228AQnataliav

Hotel Review

Hotel is great, food is excellent soo much choice, everything is tasty and the entertainment team is very friendly, funny and try to get you involved but not too pushy. Night entertainment is good, you get dance shows, live music, darts, drinks are okay. However does end by 22:30 so would be great if it stayed on longer. Sun beds are available if you arrive early morning. Pool is great, water not too cold and pool is never overcrowded. One thing this hotel needs to improve on is the cleaning of the rooms, had to wait for 8 hrs for toilet paper which was never delivered so had to go to reception. Same with towels. Don’t expect your bed sheets to be changed or floors mopped up. Even constant calling reception does not help. Beach is very close, loads of sun beds available and the fair next to it is a nice touch! Bars in town also look amazing.