Kaksio

Tilavia kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Minikeittiö, missä keittolevyt, jääkaappi ja pakastin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 55-75 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Tilavia kolmioita erilaisilla pohjaratkaisuilla ja sisustuksella. Kaksi erillistä makuuhuonetta, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja pakastin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 73-113 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Superior -yksiö

Tilavia superior-yksiöitä, joissa minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi ja pakastin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 40-64 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-kaksio

Tilavia superior-kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja pakastin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 80-118 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-kolmio

Tilavia superior -kolmiota erilaisilla pohjaratkaisuilla ja sisustuksella. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja pakastin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 135-230 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-7 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Eri kokoisia yksiöitä. Minikeittiö, missä keittolevyt, jääkaappi ja pakastin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 21-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle