Martinez

  • Tilavia huoneistoja
  • All Inclusive -hotelli
  • Lähellä merta

Martinez on mainio vaihtoehto, kun haluat viettää loman huoneistohotellissa, jossa on tilaa koko perheelle. Viihtyisällä allasalueella nautitaan rauhallisesta tunnelmasta ja aurinkotuolissa on mukava seurata pikkuväen touhuja. Puutarhassa on minigolfkenttä, jolla voi ratkoa perheen tämän loman golfmestarin.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Superior-yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 2–4 hengelle. Superior-kaksioita 2-4 hengelle. Kolmioita 4–6 hengelle. Superior-kolmioita 4-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 192 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Martinez on kodikas huoneistohotelli lähellä rantaa. Viihtyisällä ja rauhallisella allasalueella on uima-allas, josta on erotettu osa lapsille sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalle kuljetaan ihanan puutarhan kautta.

Buffet -sekä à la carte -ravintola (ei sisälly All Inclusiveen). Aulabaari. Maksuton kuntosali. Suuri sisäallas, jossa osio lapsille. Sauna ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Biljardi ja minigolf lisämaksusta. Englanninkielinen lastenkerho hotellin alueella englannikielisen henkilökunnan johdolla (4 vuotta täyttäneille lapsille). Alle 4 -vuotiaat lapset voivat osallistua vanhempien seurassa.

Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotossa on lisämaksullinen tallelokero. Pesulapalvelu lisämaksusta. Päätien liikenteen ja lähellä sijaitsevan yökerhon äänet voidaan kokea häiritseväksi osassa huoneistoja.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

**Pääravintola: **

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Snackbuffet, klo 11-00-15.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä, klo 18.30-20.30.

Martinez -aulabaari:

  • Alkoholittomia juomia sekä paikallista olutta, viiniä ja alkoholijuomia, klo 10.00-23.00.
  • Iltapäivätee, kahvia ja kakkua, klo 15.00-16.00.

Hotellit Sozopol

List

Hotelli List sopii sinulle, jos majoitut mieluummin viihtyisässä keskikokoisessa hotellissa kuin suurissa hotellikomplekseissa. Sinun ei tarvitse valita rantaelämän ja shoppailun välillä, sillä hotelli sijaitsee lähellä molempia. Viihtyisällä allasalueella vietät rentoja hetkiä ja kuntosalilla voit pitää kunnostasi huolta lomallakin.