SOL Nessebar Mare Bay

 • Vesipuisto ja paljon aktiviteetteja
 • Lähellä rantaa
 • Spa hotellissa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Sol Nessebar Mare Bayssa on viihtyisä allasalue sekä vesipuisto, jossa on useita vesiliukumäkiä. Rannalle pääsee portaita pitkin. Päiväsaikaan hotellilla järjestetään mukavia aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, johon sisältyy sisältyy useita ravintoloita ja baareja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lapsiystävällinen, useat vesiliukumäet, meri vieressä,
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 391 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, Maresta ja Baysta, jotka sijaitsevat parin sadan metrin etäisyydellä toisistaan. Hotellista on noin 2,5 kilometriä Nessebarin keskustaan. Palvelut jaetaan Sol Nessebar Palace-hotellin kanssa, aurinkotuoleja lukuunottamatta. Pääravintola, ulkoallas ja aulabaari ovat kuitenkin hotellikohtaisia eikä näitä voi käyttää toisten hotellien vieraat. 

Maressa ja Bayssa on molemmissa allasalueet. Bay-osan allasalueella on uima-allas lastenosiolla ja Mare-osassa on erillinen lastenallas sekä pieni allas vesiliukumäillä (altaan syvyys noin 1 metri). Hotellialueella on vesipuisto, joka on maksuton hotellin asiakkaille. Vesipuisto avoinna kesäkuun alusta syyskuun loppuun, säävarauksella. Kahden rakennuksen välissä on rantaterassi. Allasbaari molemmilla allasalueilla sekä rantaterassilla, josta voi tilata jäätelöä ja juomia. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altailla. Allas/rantapyyhkeet lisämaksusta. Hotellilla on myös sisäallas.

Molemmissa rakennuksissa on oma pääravintola, joka tarjoilee buffetista aamiaista, lounasta ja illallista. Kummankin rakennuksen aulassa sijaitsee japanilainen baari, Umi, joka tarjoilee sushia ja tempura-annoksia iltaisin. Taperia Malecon (Bay-osassa) tarjoilee tapaksia, sangriaa ja drinkkejä illallisaikaan. Der Biergartenista on saatavilla saksalaisia erikoisuuksia ja olutta. Useita baareja ja snackbaareja altaalla ja aulassa. Paninibaari rantaterassilla.

Maksuton wifi vastaanotossa. Kuntosali naapurihotelli SOL Nessebar Palacessa maksutta. Spa-hoitoja lisämaksusta. Keilausta lisämaksusta. Hotellin oma englanninkielinen lastenkerho (4-12-vuotiaille). Leikkipaikka ja pelihuone. Portaat rannalle. Lisämaksusta venetaksi hotellin rannalta Nessebarin vanhaan kaupunkiin. Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00, pääravintolassa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, pääravintolassa.
 • Lounas, klo 12.00-16.00, paellaravintola Paellador Levantessa. Juomat eivät sisälly.
 • Panineja, klo 11.00-15.00, Bar Embarcaderossa.
 • Jäätelöä, klo 10.00-16.30, Ice Pavilionissa.
 • Kahvia, teetä ja kakkuja, klo 10.00-18.00, Bar Embarcaderossa.
 • Snacksejä ja olutta Der Beirgartenissa klo 11.00-18.30 ja 20.00-23.00 (vain olutta klo 16.00-23.00).
 • Snacksejä, yksinkertaisia annoksia kuten pizzaa, hampurilaisia, salaattia sekä jäätelöä, klo 10.00-18.00, allasbaarissa.
 • Illallispöytä, klo 18.00-21.00, pääravintolassa.
 • Illallinen, klo 18.30-21.30, italialaisessa Osteria del Golfo -ravintolassa kerran loman aikana. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Illallinen, klo 20.00-22.00, sushibaari Umi Japanese Cornerissa.
 • Illallinen, klo 18.30-23.00, Taperia Maleconissa.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00 eri baareissa.

Toukokuun lopusta alkaen italialainen Osteria del Golfo on avoinna illallisella ja paellaravintola Paellador Levanta lounaalla ja illallisella. Huomioithan, että pöytävaraus vaaditaan illallisella.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Osa ravintoloista on auki vain kesäkuun alusta syyskuun puoliväliin. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2021:

Pääravintola, aulabaari ja allasalue tarkoitettu vain kyseisessä hotellissa majoittuville asiakkaille. Muut palvelut ovat koko resortin asiakkaiden yhteisessä käytössä.

Hotellin Sol Nessebar Palace aulabaari ei ole hotellin Sol Nessebar Mare Bay asiakkaiden käytössä.

Hotellit Nessebar & Pomorie

Sol Marina Palace

All Inclusive hotelli Sol Marina Palace sijaitsee hyvällä paikalla uuden Nessebarin puolella. Voit nauttia upeasta näkymästä allasalueelta ja skybaarista. Nessebarin vanha kaupunki ja ranta on kävelymatkan päässä.

Sol Nessebar Palace

Hotelli kaikkien lomailijoiden makuun! Hotellialueelta löytyy vesipuisto, useita altaita ja vesiliukumäkiä. Valittavissasi on lisäksi useita baareja ja ravintoloita. Muista myös hemmotella itseäsi rentouttavissa hoidoissa hotellin spassa.