Kokemuksia Sol Marina Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 15 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
7,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hyvä sijainti, tosi monipuolinen ruoka.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-27


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-27


10 10:stä

+
Kaikki oli mielestäni onnistunutta. Lisäplussaa uimaranta ja Nessebarin vanhakaupunki lähellä.
-
Vaihtoehtoiseksi myös puolihoito. Lähellä hyviä edullisia ruokapaikkoja.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-20


10 10:stä

+
Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.Ruoka erinomainen ja monipuolinen.Viinit ja väkevät jokseenkin kamalia (paikallisia,maku erilainen). Sijainti Old Nessebarin lähellä aivan erinomainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sol Marina Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

529 arvostelua
Erinomainen
 
200
Erittäin hyvä
 
180
Hyvä
 
89
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
18

Viimeisimmät 5 arviota

18.9.2018

Kirjoittanut pmkkv Espoo, Suomi

Syysloma.

Hyvä hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Kaikki toimi moitteettomasti.Uimaallas kattoterassilla ja ohjelmaa muutama iltana viikossa alabaarissa. Vanha kaupunki ihan vieressä sekä ranta lähellä.Kattavat aamiaistarjoilut sekä myös lounas- ja päivällisbuffet. Ei voi valittaa.

 
10.7.2018

Kirjoittanut MarkkuK200

Lähellä vanhaa Nessebaria

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä vanhan Nessebarin kaupunginosaa. Jos viihtyy enemmän hieman rauhallisemmassa ympäristössä Sunny Beachiin verrattuna, hotelli on hyvä vaihtoehto. Sijainnin lisäksi hotellin parasta antia ovat ehdottomasti All Inclusive- ateriat kolme kertaa vuorokaudessa. Runsas tarjonta alku-, pää-, ja jälkiruokineen eivät juuri houkuttele ruokailuihin muualla. Huoneet ovat vähän "vasemmalla kädellä" tehtyjä ja viemärin hajuun saa tottua. Ne eivät ole kuitenkaan niin häiritseviä, kun ei huoneissa kuitenkaan pitkiä aikoja vietetä. Muut hotellin tilat ja palvelut ovat ihan asialliset. Henkilökunta on ystävällistä, vaikkakin ehkä hieman joustamatonta. Kokemus tästä liittyy yritykseen saada huonetta käyttöön lähtöpäivänä vähän pidemmäksi aikaa myöhäisestä lähtöajankohdasta johtuen. Edellisvuonna tässä ei ollut ongelmia. Kaikenkaikkiaan plussan puolella jää.

 
13.6.2018

Kirjoittanut RiittaH115

Viikon loma, todella onnistunut, all inclusive, edullinen matka

Huone oli hieno, iso, tilava. Kylpyhuone oli myös erittäin tilava. Sänky oli todella hyvä nukkua, iso, leveä. Luin ennen lähtöä, että joku valitti siivouksesta. Siivous oli joka päivä, lattiat ja tilat hyvin puhdistettu. Olisi kiva nähdä tämän valittajan siivouksen taso hänen kotonaan :) . Kattoterassi oli ihana ja todella siisti. Aamupala oli erittäin runsas ja maukas. Lounaalla kävin vain pari kertaa ja päivällisen nautimme kaupungilla. Lounas oli myös ok, runsaasti vaihtoehtoja tarjolla. Olisimme kaivannet kahviautomaattia aulaan, kahvia ym.sai vain ravintolasta klo 7.30-23. Aikainen lintu olisi voinut juoda sitä jo ennen aamu kävelyä. Kokonaisuutena aivan loistava valinta! Riitta

 
8.3.2016

Kirjoittanut Ari L Tampere, Suomi

Hyvä

Siisti hotelli noin 500 metrin päässä vanhasta kaupungista. Parvekkeellisesta huoneesta hienot näkymät merelle ja hotellin edestä pääsi uimaan hienosti. Hyvät ateriat ja drinkit. Wifi toimi hyvin. Henkilökunta erinomaista. Burgasin lentokentälle pääsi paikallisbussilla. Uima-allas katolla oli hieno näköaloineen.

 
17.2.2020

Kirjoittanut phil0416 Barnoldswick, Yhdistynyt kuningaskunta

Don't believe the reviews!!!

Sat at home in February talking about our holiday at sol marina palace last October and decided to look about booking again and I couldn't believe what I was reading!!! My wife and I had a superb time in nessebar and had a wonderful stay at the sol marina palace, we were the actual last 2 to leave the hotel before they closed after the summer season and everyone looked after us impeccably, even opening the restaurant a hour early to get some breakfast. People have moaned about the food, heavens sake, they are catering for all needs,at the end of the season, and they are trying to reduce stock, for me, there was no problem with the food, apart from the "fish n'chips" moaning brigade. The staff;you are in their country and it's culture, they do their best trying understand us, I found that if you tried your best with them, they would reciprocate back. The hotel itself was overall very clean and at anytime we didn't come across any unpleasant odours. Whilst writing this, I'm trying to recall anything negative, and I'm really struggling,if anything, the staff left the bar unattended for long times,but get real, is it such a great hardship to wait 10 minutes, you waited 9 months to be born !! All in all, I recall some of the people who have left the negative comments, and honestly, I think they have been very harsh, but it is their opinion, all I say, is go and form your own opinion, I for one would definitely return.