Kokemuksia Sol Marina Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 13 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
7,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hyvä sijainti, tosi monipuolinen ruoka.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-27


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-27


10 10:stä

+
Kaikki oli mielestäni onnistunutta. Lisäplussaa uimaranta ja Nessebarin vanhakaupunki lähellä.
-
Vaihtoehtoiseksi myös puolihoito. Lähellä hyviä edullisia ruokapaikkoja.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sol Marina Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

532 arvostelua
Erinomainen
 
201
Erittäin hyvä
 
180
Hyvä
 
89
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

18.9.2018

Kirjoittanut pmkkv Espoo, Suomi

Syysloma.

Hyvä hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Kaikki toimi moitteettomasti.Uimaallas kattoterassilla ja ohjelmaa muutama iltana viikossa alabaarissa. Vanha kaupunki ihan vieressä sekä ranta lähellä.Kattavat aamiaistarjoilut sekä myös lounas- ja päivällisbuffet. Ei voi valittaa.

 
10.7.2018

Kirjoittanut MarkkuK200

Lähellä vanhaa Nessebaria

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä vanhan Nessebarin kaupunginosaa. Jos viihtyy enemmän hieman rauhallisemmassa ympäristössä Sunny Beachiin verrattuna, hotelli on hyvä vaihtoehto. Sijainnin lisäksi hotellin parasta antia ovat ehdottomasti All Inclusive- ateriat kolme kertaa vuorokaudessa. Runsas tarjonta alku-, pää-, ja jälkiruokineen eivät juuri houkuttele ruokailuihin muualla. Huoneet ovat vähän "vasemmalla kädellä" tehtyjä ja viemärin hajuun saa tottua. Ne eivät ole kuitenkaan niin häiritseviä, kun ei huoneissa kuitenkaan pitkiä aikoja vietetä. Muut hotellin tilat ja palvelut ovat ihan asialliset. Henkilökunta on ystävällistä, vaikkakin ehkä hieman joustamatonta. Kokemus tästä liittyy yritykseen saada huonetta käyttöön lähtöpäivänä vähän pidemmäksi aikaa myöhäisestä lähtöajankohdasta johtuen. Edellisvuonna tässä ei ollut ongelmia. Kaikenkaikkiaan plussan puolella jää.

 
13.6.2018

Kirjoittanut RiittaH115

Viikon loma, todella onnistunut, all inclusive, edullinen matka

Huone oli hieno, iso, tilava. Kylpyhuone oli myös erittäin tilava. Sänky oli todella hyvä nukkua, iso, leveä. Luin ennen lähtöä, että joku valitti siivouksesta. Siivous oli joka päivä, lattiat ja tilat hyvin puhdistettu. Olisi kiva nähdä tämän valittajan siivouksen taso hänen kotonaan :) . Kattoterassi oli ihana ja todella siisti. Aamupala oli erittäin runsas ja maukas. Lounaalla kävin vain pari kertaa ja päivällisen nautimme kaupungilla. Lounas oli myös ok, runsaasti vaihtoehtoja tarjolla. Olisimme kaivannet kahviautomaattia aulaan, kahvia ym.sai vain ravintolasta klo 7.30-23. Aikainen lintu olisi voinut juoda sitä jo ennen aamu kävelyä. Kokonaisuutena aivan loistava valinta! Riitta

 
8.3.2016

Kirjoittanut Ari L Tampere, Suomi

Hyvä

Siisti hotelli noin 500 metrin päässä vanhasta kaupungista. Parvekkeellisesta huoneesta hienot näkymät merelle ja hotellin edestä pääsi uimaan hienosti. Hyvät ateriat ja drinkit. Wifi toimi hyvin. Henkilökunta erinomaista. Burgasin lentokentälle pääsi paikallisbussilla. Uima-allas katolla oli hieno näköaloineen.

 
26.8.2021

Kirjoittanut mattjZ8247UV

In-Sol-ting

Do not stay in this hotel. Very disappointed - at €162 per night this run down hotel is not value for money. No non-all inclusive options currently available. We have an ongoing complaint going against the hotel which they were not proactive to resolve to our satisfaction despite us chasing them daily. May be a good option for families and people who like all-inclusive. For travelers looking for a romantic getaway and a high quality hotel - this is not for you. The hotel is not adult-oriented, as they claim. Only the price is premium - not the facilities or service. Apart from catering, & pool every service/amenity is paid for including sauna and safe. The hotel General Manager ignored us after our meeting in which he promised feedback to us. Area Head of Business Development for Bulgaria has not resolved our complaint satisfactorily (at point of writing). Sol / Melia not doing enough to make things right - awful experience.