Urheilua Bulgariassa

Bulgariassa on monia vaihtoehtoja aktiiviseen lomaan. Pakkaa vaelluskengät mukaasi ja tee päiväretki huikeille vuorille, tai haasta perheenjäsenesi tai ystäväsi karting-kisaan!

Tennis

Tennis on täydellinen kesäurheilulaji, ja myös hauska seurapeli. Hotell Park Continentalissa on tenniskenttä, jossa voit käydä pelaamassa tennistä. Ajanvaraus ja maksu hoidetaan paikanpäällä. 

Vesiurheilua

Nautitko rantaelämästä, mutta pelkkä auringonotto kyllästyttää jo? Bulgariassa voit harrastaa myös monia vesiurheilulajeja. Sunny Beachillä voit kokeilla esimerkiksi varjoliitoa ja polkuveneitä. 

Ulkoilmasali

Mukavana päivänä pieni treeni ulkoilmasalilla on ihana vaihtoehto! Nessebarista hotelli Vigo and Sol Marina Palacesta löydät maksuttoman treenialueen meren äärellä. Kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri, joten voit hyödyntää sitä omien aikataulujesi mukaisesti.

Vaella Balkanin vuorella

Vaihda vaelluskengät jalkoihisi ja suuntaa kohti kaunista Balkanin vuorta! Obzorin kylän ulkopuolella kohoava vuori on loistava vaelluskohde – vuorelta löydät jopa raikkaan vesilähteen, josta saat raikasta vettä tehokkaan kävelyn jälkeen! 

Kartingia Varnassa

Koe vauhdin huumaa ja adrenaliinin syke karting-radalla Varnassa, tämä on hauska aktiviteetti koko perheelle! 

Osoite: Vinitza, Varna 9000, Bulgaria