Koko perheen Bulgaria

Bulgariasta löytyy retkiä koko perheelle! Vietä päivä vauhdikkaasti vesipuistossa, pelaa erä minigolfia tai käy katsomassa Burgas Sand Festin upeita hiekkaveistoksia. 

Vauhdin huumaa vesipuistossa

Action Aqua Park -vesipuisto Sunny Beachillä sopii vauhdin hurmoksesta nauttiville vesipedoille. Puistosta löydät kaikenkokoisia vesiliukumäkiä, yli 100 metriä pitkän Lazy River, sekä tietysti useita uima-altaita joita ympäröivät trooppiset palmut ja vesiputoukset.

Nälän yllättäessä puistosta löytyy myös useita ravintoloita ja jäätelöbaareja. Helpointa on ostaa pääsyliput suoraan matkanjohtajalta. Sunny Beachiltä pääset maksuttomalla bussilla vesipuistoon 15 minuutin välein. 

Burgas Sand Fest

Kesäkuun alussa on Burgas Sand Festin aika! Tällöin suuri osa Burgasin Sea Gardenista muuttuu satumaiseksi paratiisiksi, joka on täynnä vaikuttavia hiekkaveistoksia. Monet ammattilaistaiteilijat tulevat paikalle esittelemään taitojaan. Inspiroidu, ja rakenna vaikka oma taidonnäytteesi rannalle muiden upeiden hiekkalinnojan joukkoon! 

Minijuna

Jos haluat nähdä lisää Nessebaria ja Sunny Beachiä, hyppää minijunan kyytiin! Junat kulkevat useiden lomakohteiden välillä, ja voit hypätä kyytiin ja pois monilla eri pysäkeillä. 

Golfia koko perheelle

Haasta matkaseurasi minigolf -peliin, josta nauttii varmasti koko perhe. Sunny Beachillä on useita ratoja eri teemoilla ja vaikeustasoilla. 

Lähde ulos kalaan

Mitä jos kokeilisit kalaonneasi seuraavalla lomallasi? Sunny Beachillä voit kalastaa joko merellä tai järvellä. Kysy matkanjohtajaltasi lisää vinkkejä mistä löytää Sunny Beachin parhaat kalastuspaikat! 

Katso lisää matkavinkkejä Bulgariaan