Burgasin rannikon ravintolat

Burgasin rannikon kylistä löydät monia viihtyisiä ja hyviä ravintoloita. Täällä voit nauttia paikallisista erikoisuuksista, ja myös kansainvälisistä makuelämyksistä.

Sunny Beachin ravintolat 

Mamacitas

Jos mielesti tekee jotain muuta kuin perinteistä bulgarialaista ruokaa, Sunny Beachin meksikolainen ravintola nimeltä Mamacitas on loistava vaihtoehto. Ravintola sijaitsee keskellä keskustaa, Flower Street -nimisellä kadulla, ja ruokalistalta löydät kaikkea fajitaksista chili con carneen ja maukkaisiin grilliruokiin. Baarin puolelta saat myös hyviä margaritoja – erityisesti greipin kanssa tarjoillut drinkit ovat erinomaisia! 

Osoite: Flower Street

 

Chilli Peppers Wild West BBQ and Bar

Flower Streetiltä löydät myös ravintola Chilli Peppersin. Ruokalistalla on meksikolaista, bulgarialaista ja amerikkalaista ruokaa, ja täältä löydät varmasti jokaiselle jotakin. Erityisesti grilliruoat ovat hyviä. Iltaisin ravintolassa on myös livemusiikkia. 

Osoite: Flower Street

 

Fat Cat Sportbar

Sportibaari Fat Cat sijaitsee rantapromenadilla Sunny Beachillä, ja tarjoaa herkullista ruokaa ja hyvää olutta. Baarissa näet kaikki suurimmat urheilutapahtumat loistavassa tunnelmassa, ja se on aina täynnä ihmisiä. 

Osoite: Beach Road


 

Obzor

Morska Perla

Obzorin rantapromenadin lopusta löydät mukavan ravintola Morska Perlan. Täällä voit syödessäsi nauttia fantastisista maisemista Mustalle merelle. 

Osoite: Obzor Chernomorska 36

 

Sozopol

Ribari

Vanhan Sozopolsin satama-alueella sijaitsee mukava ravintola Ribari. Täältä löydät upeita maisemia ja maukasta ruokaa. Kokeile esimerkiksi meren herkkuja, jotka ovat ravintolan erikoisuus.

Osoite: Str. Lazuren Beach, Sozopol

Nessebar

Gloria Mar

Pidätkö kalasta ja merenelävistä? Silloin Gloria Mart, joka sijaitsee Nessebarissa ja Sveti Vlasissa, on oikea vaihtoehto sinulle! Sveti Vlasin ravintola sijaitsee satamassa, joten syödessäsi voit ihailla myös satamamaisemia ja nauttia hyvästä sushista ja muista meren antimista. 

Osoite Nessebarissa: Nessebar, Old Town, 9 Kraibrezhna St
Osoite Sveti Vlasissa: Saint Vlas, Marina Dinevi

 

Old Sailor

Nessebarin vanhassa kaupunginosassa sijaitsee viihtyisä ravintola Old Sailor. Täällä voit nauttia mukavasta illasta ja maukkaasta grilliruoasta idyllisessä ympäristössä. Old Sailor löytyy vanhaa kirkonrauniota vastapäätä. 

Osoite: Dobromir
 

Chevermeto

Ravintola Chevermeto löytyy hotelli Vigon läheltä, aivan Nessebarin rannan tuntumasta. Ravintola on paikallisten suosiossa, ja useina iltoina siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia, musiikkia ja tanssia.  

Osoite: Nessebar, South beach
 

Katso lisää matkavinkkejä Bulgariaan