Aavikko Ras Al Khaimahissa

4 syytä lomailla Ras Al Khaimahissa

Täältä löydät neljä syytä, miksi sinun tulisi valita Ras Al Khaimah seuraavaksi lomakohteeksesi! Ras Al Khaimahista löytyy kauniita, koskemattomia rantoja, jännittäviä aktiviteetteja ja hauskoja retkiä koko perheelle.

Dhayah Fort Ras Al Khaimahissa

1. 7000 vuotta historiaa

Sekä Dubaihin että Abu Dhabiin verrattuna Ras Al Khaimah voi ylpeillä sillä faktalla, että sen historia juontaa juurensa jopa 7000 vuoden päähän. Ras Al Khaimah on yksi harvoista paikoista, jotka ovat olleet asutettuja pronssikaudesta lähtien, joten voit odottaa monia mielenkiintoisia ja historiallisia nähtävyyksiä. Vieraile esimerkiksi Dhayahin linnakkeessa, joka on rakennettu 1500-luvulla. 

2. Ihania rantoja

Ras Al Khaimahin pitkältä rannikolta löytyy upeita, valkeita rantoja kristallinkirkkaan meren äärellä. Täältä löydät suosittuja rantoja, mutta myös hieman tuntemattomampia vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti rentoihin rantapäiviin, snorklaukseen ja vesiaktiviteetteja varten.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

3. Ylelliseen lomaan

Ras Al Khaimahissa voit majoittua lähellä rantaa, ja nauttia upeista allasalueista, jotka sopivat niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin - näissä hotelleissa viihtyy koko perhe! Aloita päivä pulahduksella altaalla, jonka jälkeen voit hetken rentoutua aurinkotuolissa ja suunnata sitten yksityiselle hiekkarannalle viettämään mukavaa rantapäivää. 

4. Vauhdikkaita aktiviteetteja

Ras Al Khaimahia ympäröi kaunis aavikko, ja päiväretki dyyneillä on ehdottomasti yksi loman kohokohdista. Kenties yksi hauskimmista tavoista on osallistua nopeatempoiselle aavikkosafarille! Retken aikana matkustat jeepin kyyditsemänä aavikkomaisemien halki, ja pääset ihastelemaan ympäristöä useilla pysähdyksillä. Takuulla hauska kokemus ja unohtumaton muisto koko loppuelämäksi! 

 


Vinkkejä & Inspiraatiota

Varaa matkasi Ras Al Khaimahiin, tutustu hotelleihimme Ras Al Khaimahissa ja tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki Ras Al Khaimahin matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme Ras Al Khaimahin rantoihin, nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin!

Lue lisää

Ras Al Khaimah

  • Upeita rantoja kristallinkirkkaan meren äärellä
  • Ulkoilua ja aktiviteetteja
  • Historiallisia nähtävyyksiä
Tutustu kohteeseen

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat inspiroivia matkavinkkejä ja tarjouksia seuraavaa matkaasi varten.

Tilaa uutiskirje