Radisson Blu Marjan Island

Radisson Blu Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahin valkoisella, paratiisimaisella rannalla. Täällä odottaa laiskat päivät altaalla ja lastenaltaassa tai rannalla odottavat. Maksimoi lomamukavuus valitsemalla All Inclusive.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,8 10:stä
Perustuu 19 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 582 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 30 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahin valkoisella ja kauniilla rannalla. Rannalla kauniit päivät odottavat aurinkotuoleissa ja -varjojen alla, ja täällä voit myös nauttia kauniista auringonlaskusta. Hotelli tarjoaa valoisan miljöön ja sisätiloissa on viihtyisä ja tyylikäs sisustus. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Hotellin kuntosalilla on useita laitteita, joilla voi jatkaa kuntoilua myös loman aikana.

Radisson Blu Marjan Islandissa on kutsuva allasalue, jossa on allas ja erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allas- ja rantapyyhkeitä. Lastenaltaassa on vesiliukumäkiä, kippikauha ja kiipeilyteline. Shelf Pool Bar on avoinna päivisin ja tarjoilee kylmien juomien lisäksi myös kevyitä aterioita.

Buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Useat à la carte -ravintolat, Seafood Shack, tarjoavat kala- ja äyriäisruokia lounasajasta myöhään iltaan ja perjantaisin brunssiksi, jossa voit myös kuunnella DJ-musiikkia. La Med tarjoilee pastaa, pizzaa ja grillattua ruokaa Välimeren keittiöistä, ja se on avoinna aamiais-, lounas- ja illallisaikaan. Hyvää kahvia tarjoilee Bake House. Urheilubaari, josta on kaunis merinäköala.

Kuntosali. Hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa on englantia puhuva henkilökunta.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellissa. Pesulapalvelu maksua vastaan. Pysäköinti.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä klo 6.30-11.00, ravintola RBG.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00, ravintola RBG.
 • Välipaloja klo 11.00-19.00, Shelf Pool Barissa.
 • Illallispöytä klo 18.00-22.00, ravintola RBG.
 • Valinnainen à la carte -lounas ja à la carte -illallinen La Med -ravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10:30-24:00.
 • 20 % alennus kaikista ruoista Seafood Shack -ravintolassa ja RGB Barissa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa sisäänkirjautumisesta siihen asti, kunnes lähdet hotellista paluumatkalle.

Hyvä tietää

 • Tässä hotellissa on 21 vuoden ikäraja sisäänkirjautumiseen ilman vanhemman seuraa, mikä tarkoittaa, että alle 21-vuotiaat eivät saa kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman seuraa.
 • Alle 21-vuotiaat eivät saa juoda alkoholia Arabiemiraattien alkoholilakien mukaisesti.
 • Arabiemiraateissa jotkin hotellit vaativat takuumaksun sisäänkirjautumisen yhteydessä. Takuumaksun voi maksaa käteisellä, mutta hotellit suosivat luotto- tai pankkikortteja. Uloskirjautumisen yhteydessä takuumaksu palautetaan.
 • Ras Al Khaimah laajenee jatkuvasti ja siellä on käynnissä monia rakennustöitä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Tervetuloa tyylikkääseen Hilton Ras Al Khaimah Beach Resortiin. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja näkymät yli Persianlahden ovat upeat. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla altailla.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Viihtyisä Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja soveltuu niin pienille kuin suurille matkustajille. Täältä löytyy 650 metriä pitkä hiekkaranta ja ihania uima-altaita. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, jolloin ateriat ja juomat on maksettu kätevästi jo ennakkoon.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Tervetuloa hotelliin Doubletree by Hilton Marja Island Resort & Spa, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme. Hotelli sijaitsee aivan yksityisellä hiekkarannalla, ja tarjoaa useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, maistella ruokia maailman eri kolkista, ja lapset voivat osallistua lastenkerho Club Polly & Minoon. Lisämukavuutta lomallesi saat varaamalla All Inclusiven.