Deluxe-huone

Deluxe-huoneita sisustettuna joko perinteiseen arabialaiseen tai moderniin tyyliin. Leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus tai kaksi erillistä parivuodetta neljälle hengelle (joilloin 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat normaalin vuoteen). Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 48-53 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone bungalowissa

Raikkaita, tilavia deluxe-huoneita bungalowissa. Leveä parisänky lisävuodemahdollisuudella tai kaksi erillistä vuodetta neljälle hengelle. Huoneissa neljälle hengelle on kaksi parivuodetta, joilloin 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat normaalin vuoteen. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvinkeittomahdollisuus ja silitysvälineet. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke allas- tai merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huomioithan, että huoneet sijaitsevat kauempana päärakennuksesta, jossa tarjoillaan mm. aamiaispöytä.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita. Leveä parisänky lisävuodemahdollisuudella tai kaksi erillistä vuodetta neljälle hengelle. Huoneissa neljälle hengelle on kaksi parivuodetta, joilloin 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.