Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

 • Monia altaita, ravintoloita ja baareja
 • Aivan hiekkarannan äärellä

Tervetuloa tyylikkääseen Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spahan. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja näkymät yli Persianlahden ovat upeat. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla uima-altailla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita bungaloweissa 1-4 hengelle, joista 1 lapsi / 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä palvelu ja loistava allasalue. Rannalla riittävästi tilaa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 8249 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ihanaa rantaelämää ja monta uima-allasta Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa sijaitsee 1,5 kilometriä pitkän yksityisen hiekkarannan äärellä. Hotelli koostuu useasta erillisestä rakennuksesta. Rannalla on sukelluskeskus, sekä mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta. Suurella allasalueella on kuusi allasta, joista yhdessä on erillinen lastenosio. Lisäksi erillinen lastenallas vesiliukumäellä. Pääallas on valtava suolavesiallas, missä on myös swim-up baari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu allasalueella ja rannalla.

Ravintoloita ja baareja Hotellissa on monta eri tyyppistä ravintolaa, joista valita. Piaceri Da Gustaressa tarjoillaan italialaisia makuja, Pura Vida on keskittynyt kansainvälisiin sekä latinalais-karibialaisiin herkkuihin ja Al Maedassa puolestaan on libanonilainen menu

Hotellissa on lisäksi useita kahviloita ja baareja, kuten cocktailbaari X.O. (avoinna klo 17-02), johon ovat tervetulleita vain täysi-ikäiset. Dome Lounge on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan ja tarjoilee yksinkertaisia annoksia sekä virkistäviä juomia. 6 Degrees –baarissa voit kokeilla kokeilla perinteistä vesipiippua ja nauttia merinäkymistä.

Liiku lomalla Hilton Ras Al Khaimah Resortin hyvinvarusteltu kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri, ja on hotellivieraiden käytössä maksutta. Lisämaksusta mahdollisuus personal trainerin opastukseen. Ylellinen spa jossa on saatavilla hierontoja, sauna, hamam ja jacuzzi lisämaksusta. Rantalentopalloa, mini-jalkapalloa ja pöytätennistä maksutta.

Lisätietoa hotellista Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu sekä pesulapalvelu lisämaksusta. Bungalowit ovat rakennettu 2006 ja päärakennus, jossa huoneet sijaitsevat 2009-2010. Noin 2 kilometriä Ras Al Khaimahin keskustaan. Lisämaksullinen hotellibussi Dubaihin kahdesti viikossa.

Ateriat

Aamiainen. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito, All Inclusive tai All Inclusive Ultra lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat ennen matkaa, syövät lapset (2-11 vuotta) maksutta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä The Kitchenissä, klo 7.00–10.30.
 • LounaspöytäThe Kitchenissä, klo 12.30–14.30.
 • Illallispöytä The Kitchenissä, klo 19.00–22.30.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.

Illallista voi nauttia buffetin sijaan myös muissa määritellyissä ravintoloissa. Jos haluat vaihtaa illallispöydän toiseen ravintolaan, saat voucherin (70 AED/aikuinen ja 35 AED/lapsi) käytettäväksi á la carte-ravintoloissa. Voucherin ylittävä summa maksetaan erikseen.

Piaceri Da Gustare Lounas klo. 12.30–15.00 (vain perjantaisin ja lauantaisin) Illallinen klo. 19.00–23.00 (suljettu sunnuntaisin) Pura Vida Illallinen klo. 19.00–23.00 (suljettu tiistaisin) Al Maeda Aamiainen bungaloweissa asuville klo. 07.00–10.30 (perjantai-sunnuntai) Illallinen klo. 19.00–22.30 (Suljettu maanantaisin) SOL bar Avoinna klo. 09.00–19.00 (All Inclusive juomia vain bungaloweissa asuville) Sunset bar Avoinna klo. 09.00–19.00 X.O. Bar Avoinna klo. 17.00–02.00 RIO Beach Bar Avoinna klo. 09.00–19.00 (torstai-lauantai) Dome Lounge Avoinna klo 09.00–01.00

Illallisaikaan siisti pukeutuminen, miehillä pitkät housut.

Lisämaksulliseen All Inclusive Ultraan sisältyy lisäksi: Dine Around -illallinen. Voit tällöin valita hotellin á la carte -ravintoloissa alkupalan, pääruoan sekä jälkiruoan/henkilö/päivä rajoitetusta menusta.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 15.00 saakka kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellin ikärajasäännöistä johtuen alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua hotelliin ilman vanhempia.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät saa nauttia alkoholia.

Paikallinen laki kieltää alkoholin tarjoilun tiettyinä päivinä vuodesta. Asiakkailla ei tällöin ole mahdollisuutta hinnanalennuksiin tai korvauksiin.

Osa hotelleista veloittaa takuumaksun sisäänkirjautumisen yhteydessä. Takuun voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat sen mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Takuumaksu palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Viihtyisä Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja soveltuu niin pienille kuin suurille matkustajille. Täältä löytyy 650 metriä pitkä hiekkaranta ja ihania uima-altaita. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, jolloin ateriat ja juomat on maksettu kätevästi jo ennakkoon.