Hampton by Hilton Marjan Island

Marjan Islandin itärannikolla sijaitsee kaunis hotelli Hampton by Hilton Marjan Island, jossa on yksityinen ranta, infinity-allas sekä upeat maisemat merelle. Lämpimästi tervetuloa tähän pidettyyn perhehotelliin Ras Al Khaimahissa!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2437 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 30 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Hampton by Hilton Marjan Island sijaitsee 750 metrin pituisella yksityisrannalla. Hotellin allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet. Allasalueella on uima-allas, erillinen lastenallas ja allasbaari H20. Rannalla ajaa H20 auto, josta voit ostaa esimerkiksi juomia.

Hotellissa on noutopöytäravintola ja kaksi á la carte -ravintolaa, Karma Kafe by Buddha-Bar, jossa on tarjolla aasialaista ruokaa, sekä Claw BBQ Restaurant, joka on erikoistunut grillattuun kalaan, lihaan ja mereneläviin. Pöytävaraus vaaditaan á la carte -ravintoloissa. Aulabaari, jossa on tarjolla juomia ja yksinkertaisia aterioita, sekä kahvila.

Jos haluat urheilla lomasi aikana, löytyy hotellista kuntosali, ja rannalla on mahdollisuus pelata rantalentopalloa. Hotellissa on spa (lisämaksusta), jossa on tarjolla erilaisia hoitoja ja sauna. Ikäraja spahan on 16-vuotta. Lastenkerho 4-11 vuotiaille lapsille hotellin alueella, englanninkielinen henkilökunta. Myös yli 12-vuotiaille on tarjolla oma nuortenkerho.

Noin 8,5 km Al Hamra Mallin ostoskeskukseen ja 30 km Ras Al Khaimahin keskustaan. Dubaihin on noin 90 kilometria.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

Kun aikuiset ostavat lisämaksulliset ateriat, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

Aamiaispöytä, klo 06.00-10.30. Lounaspöytä, klo 12.30-15.00. Illallispöytä, klo 18.30-22.00. Rajoittamattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä ja juomia klo 12.00-00.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä lounasajasta alkaen saapumispäivänä ja aamiaiseen asti lähtöpäivänä (myöhäisellä lähdöllä vaihdettavissa lounaaksi)

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Tervetuloa tyylikkääseen Hilton Ras Al Khaimah Beach Resortiin. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja näkymät yli Persianlahden ovat upeat. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla altailla.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Viihtyisä Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja soveltuu niin pienille kuin suurille matkustajille. Täältä löytyy 650 metriä pitkä hiekkaranta ja ihania uima-altaita. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, jolloin ateriat ja juomat on maksettu kätevästi jo ennakkoon.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island on uusi ja raikas hotelli Al Marjanin niemimaalla, ja se sopii hyvin perheille ja pariskunnille. Hotellsita löytyy mukava yksityisranta, kolme uima-allasta ja spa. Jos haluat tehdä lomastasi erityisen helppoa ja mukavaa, on saatavilla myös lisämaksullinen All Inclusive.

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Koe beduiinien vuosituhansia vanha salaisuus arabialaisessa autiomaassa. Ritz-Carlton Al Wadi Desertissa majoitut aavikolla dyynien ja kulttuurin keskellä. Nauti unohtumattomista lomapäivistä altaalla ja upeista öistä tähtitaivaan alla.