Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

 • Tasokas hotelli
 • Aivan rannalla
 • All Inclusive lisämaksusta

Viihtyisä Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja soveltuu niin pienille kuin suurille matkustajille. Täältä löytyy 650 metriä pitkä hiekkaranta ja ihania uima-altaita. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, jolloin ateriat ja juomat on maksettu kätevästi jo ennakkoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huone 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, myöskin kaikki puitteet
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 9409 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 30 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja on hyvä vaihtoehto niin lapsiperheille kuin aikuisillekin.

Hotellilla on yhteensä seitsemän allasta. Lapsille on suuri merirosvolaiva vesiliukumäillä sekä kaksi lastenallasta, joissa leikkiä. Vanhemmille lapsille on rannalla lisäksi hauska aktiviteettialue, jossa trampoliineja, liukumäkiä ja köysi, jolla keinua. Vesiliukumäkien ikäraja 16-vuotta. Yli 16-vuotialla on pääsy myös hotellin infinity-altaalle sekä sisäaltaalle. Kelluva allasalue merellä, noin 50 metriä rannasta. Kelluvalle altaalle pääsee rannalta laituria pitkän, ja altaan ympärillä on aurinkotuoleja. Allasalueella ja 650 metriä pitkällä hiekkarannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Buffetravintola Al Marjan tarjoilee aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi kansainvälistä ruokaa paikallisella vivahteella. Hotellilla on lisäksi useita erilaisia ravintoloita, kuten ranskalainen Bresserie ja italialainen Vespa. Voit halutessasi nauttia illallisen jossain hotellin á la carte-ravintoloista: Vespa, Brasserie, Meze, Sanchaya tai Anchor Bar. Mikäli olet ostanut All Inclusiven, saat á la carte -ravintoloista 60 EAD/aikuinen tai 30 AED/lapsi alennusta. All Inclusive Ultraan sisältyy illalliset myös á la carte -ravintoloissa. Pöytävaraus vaaditaan á la carte -ravintoloihin. Yhdeksännessä kerroksessa on arabialaistyylinen lounge, josta on upeat näkymät ympäristöön.

Hotellin järjestämä lastenkerho. Maksuton wifi aulassa ja huoneissa. Nopeampi wifi-yhteys lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta. Maksuton fitnesskeskus, rantalentopallo, pöytätennis ja pieni jalkapallokenttä. Biljardia lisämaksusta. Erilaista ohjelmaa joka ilta. Eforia-spassa tarjolla suuri valikoima erilaisia hoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä, sauna, höyrysauna ja hamam lisämaksusta. Mahdollisuus nauttia myös hoidoista kahden kesken samassa huoneessa matkakumppanin kanssa. Vesiurheiluaktiviteetteja, kuten SUP-lautailua lisämaksusta. Maksuton kuljetus ostoskeskukseen Al Hamrassa.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito, All Inclusive, Soft All Inclusive ja All Inclusive Ultra lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 6.30-11.00.
 • Lounaspöytä ravintola Al Marjanissa, klo 12.30-15.30 tai voileipiä ja välipaloja Brasserie Terracella klo 13.00-16.00 (ei perjantaisin), jolloin vieraat saavat 60 AED/aikuinen ja 30 AED/lapsi alennusta.
 • Illallispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 18.00-22.30. Mahdollisuus illallistaa à la carte-ravintola Vespassa, Brasseriessa, Mezessä, Sanchayassa tai Anchor Barissa, jolloin vieraat saavat 60 AED/aikuinen ja 30 AED/lapsi alennusta.
 • Välipaloja, klo 13.00-16.00 Brasserie Terracessa.
 • Rajoittamattomasti virvoistusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-24.00.

Lisämaksulliseen Soft All Inclusiveen sisältyy:

-All Inclusiven sisältö ilman alkoholijuomia.

Lisämaksulliseen All Inclusive Ultraan sisältyy:

 • Aamiaispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 6.30-11.00.
 • Lounaspöytä ravintola Al Marjanissa, klo 12.30-15.30 tai voileipiä ja välipaloja Brasserie Terracella klo 13.00-16.00 (ei perjantaisin), jolloin vieraat saavat 60 AED/aikuinen ja 30 AED/lapsi alennusta.
 • Illallispöytä, klo 18.00-22.30. Mahdollisuus illallistaa valmis menu á la carte-ravintola Mezessä, Sanchayassa, Brasseriessä tai Vespassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-03.00.

Huomioithan, että muutokset mahdollisia. Tunnistautumista varten käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 15 asti.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 22-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Ras Al Khaimah kasvaa jatkuvasti, ja emiraatissa on useita rakennustyömaita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Tervetuloa tyylikkääseen Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spahan. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja näkymät yli Persianlahden ovat upeat. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla uima-altailla.