Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Viihtyisä Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja soveltuu niin pienille kuin suurille matkustajille. Täältä löytyy 650 metriä pitkä hiekkaranta ja ihania uima-altaita. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, jolloin ateriat ja juomat on maksettu kätevästi jo ennakkoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huone 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 242 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 11517 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 30 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja on hyvä vaihtoehto niin lapsiperheille kuin aikuisillekin.

Hotellilla on yhteensä seitsemän allasta. Lapsille on suuri merirosvolaiva vesiliukumäillä sekä kaksi lastenallasta, joissa leikkiä. Vanhemmille lapsille on rannalla lisäksi hauska aktiviteettialue, jossa trampoliineja, liukumäkiä ja köysi, jolla voi keinua mereen. Vesiliukumäkien ikäraja 16-vuotta. Yli 16-vuotialla on pääsy myös hotellin infinity-altaalle sekä sisäaltaalle. Kelluva allasalue merellä, noin 50 metriä rannasta (ikäraja 16-vuotta). Kelluvalle altaalle pääsee rannalta laituria pitkän, ja altaan ympärillä on aurinkotuoleja. Allasalueella ja 650 metriä pitkällä hiekkarannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Buffetravintola Al Marjan tarjoilee aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi kansainvälistä ruokaa paikallisella vivahteella. Hotellilla on lisäksi useita erilaisia ravintoloita, kuten ranskalainen Bresserie ja italialainen Vespa. Voit halutessasi nauttia illallisen jossain hotellin á la carte-ravintoloista: Vespa, Brasserie, Meze, Sanchaya tai Anchor Bar. Mikäli olet ostanut All Inclusiven, saat á la carte -ravintoloista 60 EAD/aikuinen tai 30 AED/lapsi alennusta. All Inclusive Ultraan sisältyy illalliset myös á la carte -ravintoloissa. Pöytävaraus vaaditaan á la carte -ravintoloihin. Yhdeksännessä kerroksessa on arabialaistyylinen lounge, josta on upeat näkymät ympäristöön.

Hotellin järjestämä lastenkerho. Maksuton wifi aulassa ja huoneissa. Nopeampi wifi-yhteys lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta. Maksuton fitnesskeskus, padel, rantalentopallo, pöytätennis ja pieni jalkapallokenttä. Biljardia lisämaksusta. Erilaista ohjelmaa joka ilta. Eforia-spassa tarjolla suuri valikoima erilaisia hoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä, sauna, höyrysauna ja hamam lisämaksusta. Mahdollisuus nauttia myös hoidoista kahden kesken samassa huoneessa matkakumppanin kanssa. Erillinen naisille suunnattu spa. Vesiurheiluaktiviteetteja, kuten SUP-lautailua lisämaksusta. Maksuton kuljetus ostoskeskukseen Al Hamrassa.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Puolihoito, All Inclusive ja All Inclusive Ultra lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 6.30-11.00.
 • Lounaspöytä ravintola Al Marjanissa, klo 12.30-15.30.
 • Illallispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 18.00-22.30. Mahdollisuus illallistaa à la carte-ravintola Vespassa, Brasseriessa, Mezessä, Sanchayassa tai Anchor Barissa, jolloin vieraat saavat 60 AED/aikuinen ja 30 AED/lapsi alennusta.
 • Rajoittamattomasti virvoistusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-24.00.

Lisämaksulliseen All Inclusive Ultraan sisältyy:

 • Aamiaispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 6.30-11.00.
 • Lounaspöytä ravintola Al Marjanissa, klo 12.30-15.30.
 • Illallispöytä, klo 18.00-22.30. Mahdollisuus illallistaa valmis menu á la carte-ravintola Mezessä, Sanchayassa, Brasseriessä tai Vespassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-03.00.

Huomioithan, että muutokset mahdollisia. Tunnistautumista varten käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 15 asti.

Hyvä tietää

 • Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.
 • Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.
 • Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.
 • Ras Al Khaimah kasvaa jatkuvasti, ja emiraatissa on useita rakennustyömaita.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Tervetuloa Hilton Ras Al Khaimah Beach Resortiin - hotelliin, joka sijaitsee aivan rannalla ja josta on upeat näkymät Persianlahden ylitse. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla altailla.

Hampton by Hilton Marjan Island

Marjan Islandin itärannikolla sijaitsee kaunis hotelli Hampton by Hilton Marjan Island, jossa on yksityinen ranta, infinity-allas sekä upeat maisemat merelle. Lämpimästi tervetuloa tähän pidettyyn perhehotelliin Ras Al Khaimahissa!

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island on uusi ja raikas hotelli Al Marjanin niemimaalla, ja se sopii hyvin perheille ja pariskunnille. Hotellsita löytyy mukava yksityisranta, kolme uima-allasta ja spa. Jos haluat tehdä lomastasi erityisen helppoa ja mukavaa, on saatavilla myös lisämaksullinen All Inclusive.

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Koe beduiinien vuosituhansia vanha salaisuus arabialaisessa autiomaassa. Ritz-Carlton Al Wadi Desertissa majoitut aavikolla dyynien ja kulttuurin keskellä. Nauti unohtumattomista lomapäivistä altaalla ja upeista öistä tähtitaivaan alla.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Tervetuloa hotelliin Doubletree by Hilton Marja Island Resort & Spa, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme. Hotelli sijaitsee aivan yksityisellä hiekkarannalla, ja tarjoaa useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, maistella ruokia maailman eri kolkista, ja lapset voivat osallistua lastenkerho Club Polly & Minoon. Lisämukavuutta lomallesi saat varaamalla All Inclusiven.

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahin valkoisella, paratiisimaisella rannalla. Täällä odottaa laiskat päivät altaalla ja lastenaltaassa tai rannalla odottavat. Maksimoi lomamukavuus valitsemalla All Inclusive.