Vattenlandet på Atlantis the Palm

Dubain lomavinkkejä lapsiperheille

Dubai on tunnettu luksuksesta ja ylellisyydestä, mutta kaupungilla on myös paljon tarjottavaa lapsiperheille. Lapsiperheen Dubain lomaan sisältyy esimerkiksi Ferrari World, sisähiihtokeskus, maanalaisia akvaarioita ja upeita rantoja. 

Dubai Aquarium

Dubaissa riittää tekemistä ja ohjelmaa viikon jokaiselle päivälle:

Lauantai:

Saapuminen Dubaihin.

Sunnuntai: 

Rentoutumista ja aurinkoa hotellin allasalueella. Parhaassa perhehotellissamme Dubaissa, JA Beachilla on hieno allasalue, jossa on kaksi erillistä lastenallasta.

Maanantai:

Lähtekää tutkimaan Dubai Downtownia ja valtavaa Dubai Mall – ostoskeskusta. Ostoskeskuksen suuressa akvaariossa riittää ihmeteltävää koko perheelle. Ulkona voitte ihastella joka tunti alkavaa suihkulähde show:ta  musiikin tahtiin. Vesi suihkuaa jopa 150 metrin korkeuteen, vaikuttavaa! 

Dubai Mallissa vierähtää päivä helposti, mutta älkää unohtako vierailla Burj Khalifassa, maailman korkeimmassa rakennuksessa, jonka sisäänkäynti sijaitsee ostoskeskuksessa. Voitte kokea maailman nopeimman hissin, joka vie teidät vain minuutissa näköalatasanteelle 124. kerrokseen.  Näin korkealta on uskomattoman hienot näköalat!  Lippujen osto Burj Khalifaan voi olla haasteellista paikan päällä, joten kannattaa ostaa liput ennakkoon heidän nettisivuiltaan tai lähteä mukaan Moderni Dubai – retkellemme.

Ski Dubai

Tiistai:

Mikäli teidän perheenne nauttii vauhdista ja jännityksestä, suosittelemme lähtemään mukaan Päivä Ferrari Worldissä – retkellemme, erityisesti vanhempien lasten kanssa. Ferrari World sijaitsee naapurikaupunki Abu Dhabissa. Täällä aika menee yhtä nopeasti kuin autotkin, Ferrari World on vauhdikas sisähuvipuisto laitteineen ja esityksineen. 

Pienempien lasten kanssa matkaavien perheiden hittikohde on Ski Dubai -sisähiihtokeskus Mall of Emiratesissä. Lapset tykkäävät varmasti silitellä pingviinejä, leikkiä lumessa ja pulkkailla. Lumileikkien jälkeen voi lämmitellä kuuman kaakaon äärellä kahvilassa, josta näkee suoraan laskettelurinteelle. Voitte myös käydä leikkimaassa tai lelukaupassa Ski Dubain yläpuolella olevassa ostoskeskuksessa.  

Keskiviikko: 

Suunnatkaa Jumeirah Beachille rennon rantapäivän viettoon. Useimmat hotellit tarjoavat shuttle – kuljetuspalvelun suoraan rannalle päivittäin. Mikäli kuljetuspalvelua ei ole, auttaa hotelli varmasti taksin tilauksessa.

Torstai:

Dubaissa on useita suuria vesipuistoja, joissa koko perhe pääsee viettämään hauskaa ja loiskeiden täyteistä päivää. Vesipuistojen veden lämpötila on harvoin alle 25 astetta. Tunneituin Dubain vesipuistoista on Wild Wadi Water Park, jossa on yli 30 kohdetta sekä Atlantis The Palmin vesipuisto, jossa on hieno haitunnelli. Lisätietoja lipuista saat oppailtamme. 

Perjantai:

Aurinkoa, uimista, rentoutumista ja jäätelöllä herkuttelua altaalla. 

Lauantai:

Kotimatka.