Huoneet

Club -huone

Ylellisiä club -huoneita hienoilla puukalusteilla ja parkettilattialla. Parivuode. Taulu-tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-liitännällä. Istuinryhmä sohvalla ja kirjoituspöydällä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Marmorinen kylpyhuone, jossa kylpyamme ja erillinen suihku. Erillinen wc. Parveke, josta näkymä Palm Jumeirahille sekä merelle. Siivous 7krt/viikko.

Club -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on pääsy Waldorf Astoria Loungeen. Rauhallinen ympäristössä upein näkymin tarjoillaan maksuton mannermainen aamiainen, iltapäivätee ja juomia iltaisin. Yli 12 -vuotiaat lapset ovat tervetulleita loungeen klo 17.00 eteenpäin. Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen sisältyvät myös hintaan, lisäksi extra wifi ja sanomalehtiä.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Deluxe plus-huone

Hienoja deluxe plus-huoneita, joissa hienot puiset kalusteet ja parkettilattia. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. 3. ja 4. henkilö jakavat normaalin vuoteen. Taulu-tv satelliittikanavilla. IPhone/iPod-telakka, dvd/cd soitin ja puhelin. Istuinryhmä, missä sohva ja kirjoituspöytä. Minibaari sekä teen ja kahvinkeittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Marmorinen kylpyhuone, missä kylpyamme ja erillinen suihku. Erillinen wc. Parveke näkymällä yli tunnetun Palm Jumeirahin ja meren. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella nukkuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Hienoja deluxe-huoneita, joissa hienot puiset kalusteet ja parkettilattia. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. 3. ja 4. henkilö jakavat normaalin vuoteen. Taulu-tv satelliittikanavilla. IPhone/iPod-telakka, dvd/cd soitin ja puhelin. Istuinryhmä, kirjoituspöytä. Minibaari sekä teen ja kahvinkeittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Marmorinen kylpyhuone, missä kylpyamme ja erillinen suihku. Erillinen wc. Parveke näkymällä yli Dubain kaupunkisiluetin ja meren. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella nukkuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior -huone

Tasokkaita superior -huoneita, joissa parivuode, istuinryhmä ja kirjoituspöytä. Tv satelliittikanavilla ja telakka-asema iPhonelle/iPadille. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Marmorinen kylpyhuone, jossa amme, erillinen suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.