Club-huone

Tasokkaita club-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Pieni istuinryhmä. Tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-liitännällä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone sadesuihkulla. Parveke, näkymä Palm Dubaihin ja merelle. Siivous 7 krt/vk.

Clubhuoneen asukkaat pääsevät club loungeen klo 7-23.30. Täällä tarjoillaan joka päivä aamiaista ja iltapäivätee. Mikäli olet varannut puolihoidon, voit vaihtaa illallisen lounaaseen. Kahvia ja teetä sekä mehua tarjolla loungessa koko päivän, alkoholijuomia klo 18-20. Osa juomista lisämaksusta.

Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Kolmas ja neljäs henkilö jakavat normaalin vuoteen.

Huonekoko: noin 46 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Tilavia ja tyylikkäitä deluxe-huoneita parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle kokoontaitettavasta vuoteesta tai vuodesohvasta. Pieni istuinryhmä. Taulu-tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-telakka. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa sadesuihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 46 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Tyylikkäitä superior-huoneita, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Kolmen hengen huoneissa on parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Neljän hengen huoneissa on kaksi pienehköä parivuodetta, jolloin kolmas ja neljäs henkilö jakavat normaalin vuoteen. Pieni istuinryhmä. Tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-telakka. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone sadesuihkulla ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Huomioithan, että kahdella erillisellä vuoteella varustetut huoneilla on korkeampi hinta kuin parivuoteella varustelluilla.

Huonekoko: Noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.