Kaksio

Kaksioita parvekkeella. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minikeittiö, jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja keittiövarustelu. Tiskikone ja pyykinpesukone. Maksuton tallelokero. Wifi ja ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 80 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita parvekkeella. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja keittiövarustelu. Tiskikone ja pyykinpesukone. Maksuton tallelokero. Wifi ja ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 115 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella. Yhdistetty makuuhuone/minikeittiö. Parivuode. Minikeittiössä keittolevyt, uuni, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja keittiövarustelu. Tiskikone ja pyykinpesukone. Maksuton tallelokero. Wifi ja ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.