Kokemuksia JA Ocean View -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 87 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
the view
-
sun was not shining to the pool most of the day since the building itself and next building blocked it, but that can't really be improved..

Vahvistettu asiakas: 2020-01-27


9 10:stä

+
Asiakaspalvelu todella ystävällistä ja ruoka todella hyvää. Huone tilava ja ihana merinäköala. Selkävammasena on sanottava, että sänky todella hyvä nukkua.
-
Suihku/wc-tilat kaipaisivat vähän remonttia, koska esim. ammessa oli pinttyneitä likajälkiä. Kokolattiamatto pitäisi uusia. Kuitenkin vaikka huomioin nämä asiat ei se oikeastaan haitannut minua.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


10 10:stä

+
Aamiainen ja pooli.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-04


9 10:stä

+
Sijainti oli hyvä, sekä näkymät hienot parvekkeelta. Aamupala loistava.
-
Joku pieni marketin tapainen pikkuostoksia varten olisi hyvä. Pientä purtavaa ja juomien ostosta varten.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-11


10 10:stä

+
Palvelu
-
Buffetissa voisi olla lapsille enemmän vaihtoehtoja

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


10 10:stä

+
Sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JA Ocean View -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

7851 arvostelua
Erinomainen
 
5288
Erittäin hyvä
 
2022
Hyvä
 
370
Ei kovin hyvä
 
88
Huono
 
84

Viimeisimmät 5 arviota

7.5.2019

Kirjoittanut juhahirvonen Orimattila, Suomi

Vaimon 50 v matkalla

Olimme 10 päivää kyseisessä hotellissa. Hotellin tasoon nähden gluteenittoman ruokavalion tietämys ja ruokien merkitseminen kehnoa .Kerrospalvelija kyllä piti huolen ,että kaikki oli hyvin siitä plussaa. Hotelli muutenkin oli hyvällä paikalla ja siisti. Altaalle aurinko paistoi vasta iltapäivällä . Kuntosali oli tosi hyvä.

 
21.2.2019

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietimme viikon loman JA Ocean View Hotellissa. Huoneemme oli tilava superior huone 21. kerroksessa. Huoneista on erinomainen merinäköala. Monia hyviä ravintoloita lähellä. Hotellin ravintoloissa on tarjolla myös alkoholijuomia. Monipuolinen kattava aamiainen. Hiekkaranta lähellä, johon pääsee katua ylittämättä hissillä. Henkilökunta ansaitsee parhaan mahdollisen arvosana. Ainoa mainitsemisen arvoinen asia on, että aurinko paistaa allasalueelle vain lyhyen ajan ja parvekkeille tuskin lainkaan. Hotellia voi lämpimästi suositella. On yksi alueen parhaista hinta-laatusuhteeltaan.

 
29.12.2018

Kirjoittanut Jasminreissaa Kangasala, Suomi

Erittäin hyvä hotelli perheelle loistavalla sijainnilla

Hotelli sijainti the Walkin ja merenrannan läheisyydessä oli erinomainen. Hotellilla on hyvä ja runsas aamiainen, jossa on tarjolla jokaiselle jotakin. Lähistöllä on paljon aktiviteettia lasten kanssa ja kaduilla sekä rannan läheisyydessä on helppo kävellä myös rattaiden kanssa. The Walkilla on paljon hyviä ravintoloita, joten hyvän ruuan perässä ei tarvitse lähteä kauas hotellilta. Parina iltana musiikkia kuului hieman liian kovaa hotellihuoneeseemme. Vaikka ranta on lähellä niin omat rantatuolit ja kunnolliset varjot olisivat plussaa. Hotellissa on hyvä uima-allas alue hienon maiseman kera, mutta aurinko ei sinne juuri paista. Aurinkoa voi ottaa toisella puolella erillisessä auringonottopaikkassa, jossa aurinko rajoittuu talvella aikaan 09-12 ennen kuin viereinen hotellirakennus tulee varjoksi. Hotellin henkilökunta on erittäin ystävällistä; aulassa autetaan aina taksimatkojen kanssa, huoneessa käytiin siistimässä 2-3 krt/päivässä ja pullovettä oli tarjolla niin paljon kun viitsi pyytää. Hotellissa on erittäin hyvä wifi. Lapsen matkasängyn patja oli erittäin kova eikä peittoa saatu, näihin voisi hotelli jatkossa panostaa vielä hieman enemmän. Erityisesti kiitos aamupalan henkilökunnalle sekä Merrylle aulaan, kun auttoi meitä pienen vauvan ja taksireissujen kanssa ja huoneemme siistijälle Hirenille. Lisäksi kiitokset aulan kahvilaan, kun saimme lapsen iltapuuroon kuuman veden aina tarvittaessa.

 
11.6.2017

Kirjoittanut fred1130 Helsinki, Suomi

Erittäin laadukas hotelli hyvällä sijainnilla

Hotelli on helposti viiden tähtensä arvoinen, huoneet ovat tilavia ja siistejä ja henkilökunta on erinomaisen ystävällistä ja avuliasta. Koko viiden päivän aikana ainoa hiukan negatiivinen kokemus tuli allasalueesta jota vierienen Hilton-hotelli varjostaa ikävästi, ja suora auringonpaistetta altaalle saadaan melko rajallinen aika. Merelle on niin lyhyt kävelymatka ja allasalueelta kun saa mukaansa ranta-kassissa kaiken tarvittavan, on merenrantaan helppo ja nopea mennä.

 
14.3.2017

Kirjoittanut SimoRikhard Central Finland, Finland

Simo from Finland

Hotelli oli hyvällä paikalla. Siitä oli kätevä lähteä. Rannalle oli lyhyt matka. Huone oli hyvän kokoinen. Aamiainen oli mahtavan runsas ja hyvä. Henkilökunta oli ystävällistä, auttavaista ja kohteliasta. Hotelilla oli hyvä allasalue. Ainoa miinus oli alueen varjoisuus aamupäivällä. Voin hyvillä mielin suositella hotellia lomalaisille.