Hilton Dubai The Walk

  • Yksityinen ranta
  • Tasokas huoneistohotelli
  • Lähellä The Walkin ostosaluetta

Huoneistohotelli Hilton Dubai The Walkissa yhdistyy niin ranta- kuin kaupunkiloma. Hotelli sijaitsee tunnetulla The Walkin satama-alueella, mistä löytyy kauppoja, kahviloita ja viihdettä. Hotellilla on tarjolla ravintoloita, spa -hoitoja sekä allasalue.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kolmio 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, sijainti ja siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4002 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Dubai the Walk on viihtyisä ja perheystävällinen hotelli aivan uudella samannimisellä rantakadulla. Hotelli on on rakennettu yhteen Hilton Dubai Jumeirahin kanssa ja vieraiden käytettävissä on molempien rakennusten palvelut. Kaksi allasta, joista toinen sijaitsee lähellä päärakennusta. Toinen allas erillisellä lastenaltaalla sijaitsee sisarhotellissa. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet molemmilla altailla. Hienolle hiekkarannalle on vain noin 20 metriä.

Hotellisssa on useita ravintoloita. Buffetravintola Hartisan, italialainen à la carte-ravinola BiCE ja thaimaalainen Mango Tree. Rannalla on hotellin rantabaari Wavebreaker ja 10. kerroksessa Pure Sky lounge & Dining, josta on upeat näkymät Persianlahdelle. Sisarhotellissa on myös useita ravintoloita.

Wifi lisämaksusta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho. Pelihuone. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton kuntosali, avoinna ympäri vuorokauden. Spa erilaisilla hoidoilla lisämaksusta. Kampaaja. Maksuton sauna. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla satamassa lähellä kahviloita, liikkeitä ja viihdettä. Mall of the Emirates on noin 13 km päässä ja Dubai Malliin ja Burj Khalifaan on noin 25 km.

Ateriat

Aamiainen. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta. Kaikki ateriat tarjoillaan Hilton Dubai The Walk-hotellissa. Täysihoidon varanneet voivat lisäksi hyödyntää Dine Around-konseptia, jolloin vieraat voivat syödä AED100 /hlö arvosta valmiilta listalta sisarhotellissa. Kun aikuiset ostavat ateriat, 2-11 -vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Lähistöllä rakennustyömaa.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.