Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

  • Suuri spa-osasto
  • Uima-altaat lapsille ja aikuisille
  • Erinomainen sijainti

Viiden tähden hotelli Habtoor Grand Resort, Autograph Collectionin sijainti Dubai Jumerahilla on paras mahdollinen. Täällä voit lekotella toisella kahdesta allasalueesta – toinen alueista on suunniteltu perheille ja sieltä löytyy niin lastenallas kuin vesiliukumäkiäkin. Yksi allasalue on varattu aikuisille, ja sinne ovat tervetulleita kaikki yli 18 vuotiaat hotellivieraat.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle. Club-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti lähellä allasta ja ravintoloita.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5536 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Habtoor Grand Resort, Autograph Collection sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Jumeirah Beachin äärellä ja kävelymatkan päässä Dubai Marinasta. Hotellissa on suuri palmujen reunustama allasalue, jossa on erillinen lastenallas ja vesiliukumäkiä. Toinen allasalue on varattu yli 18-vuotiaille, ja siellä on infinity-allas sekä näköala merelle. Molemmilla allasalueilla on maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä allaspyyhkeitä. Allasbaari ja lounge-baari. Sekä allasalueella että rannalla soitetaan musiikkia.

Hotellilla on useita ravintoloita, valittavana on sekä buffet että à la carte vaihtoehtoja. Hotellin ravintoloissa on tarjolla makuja koko maailmasta: italialaista, libanonilaista ja thaimaalaista.Täältä löytyy myös pihviravintola, brittiläinen pubi sekä kala- ja äyriäisravintola. Useimpiin ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Hotellissa on useita ulko- ja sisäbaareja, esimerkiksi cocktailbaari, kahvibaari ja jäätelöbaari sekä yökerho.

Hotellin suurella spa-osastolla on saatavilla on hierontaa ja hoitoja sekä höyrysauna lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Squashia, rantalentopalloa, jalkapalloa ja tennistä maksutta. Tennismailojen ja pallojen vuokraus lisämaksusta. Vesiurheilulajeja kuten purjelautailua, sukellusta ja vesihiihtoa lisämaksusta. Kauneushoitolan ja kampaamon palvelut lisämaksusta. Hotellin järjestämä maksuton lastenkerho 4-12 vuotiaille, kerhossa englantia puhuva henkilökunta. Leikkipaikka. Maksuton wifi koko hotellissa. Matkamuistomyymälä ja minimarket. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu ympäri vuorokauden. Maksuton bussikuljetus Mall of the Emiratesiin. Marina Mall ostoskeskukseen noin 2 kilometriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaispöydän ja lounas -tai illallispöydän. Mahdollisuus vaihtaa noutopöytäruokailu valmiiseen kolmen ruokalajin menuun à la carte -ravintoloissa Al Basha, Bamboo Kitchen tai Luciano's. Täysihoito sisältää ruokailut noutopöydästä aamiaisella, lounaalla ja illallisella tai valmis menu à la carte -ravintoloissa.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa