Delta By Marriott Jumeirah Beach

  • Kattoterassi upealla näkymällä Dubai Marinaan
  • Lähellä rantaa
  • Hyvä sijainti

Delta by Marriott Jumeirah Beach on hieno ja moderni hotelli, mikä sijaitsee tunnetulla The Walkin ostosalueella. Hotellissa voit majoittua kahden hengen huoneissa tai huoneistoissa. Hotellin kattoterassilta on upeat näköalat Dubai Marinan yli.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2934 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Delta by Marriott Jumeirah Beach on kivenheiton päässä hiekkarannasta ja kuuluisasta The Walk -ostoskadusta. Hotellilla on hieno, pieni allasalue, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot ja pyyhkeet. Rantapaketti, johon sisältyy patja, aurinkovarjo ja pyyhe lisämaksusta.

Hotellissa on buffet-ravintola ja kolme à la carte -ravintolaa, brasilialainen Fogueira, amerikkalainen Speakeasy sekä libanonilainen Sama Lounge. Hotellissa on myös baari, snackbaari sekä kahvila. Maksuton fitnesskeskus. Noin 25 kilometriä Dubai Downtowniin missä on Dubai Mall ja Burj Khalifa. Maksuton hotellibussi Mall of Emirates-ostoskeskukseen kahdesti päivässä, varattavissa vastaanoton kautta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa puoli- tai täysihoidon uutenavuotena. Uudenvuoden illalliseen lisätään lisämaksu.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.