Hilton Dubai Al Habtoor City

  • Spa
  • Lähellä Dubai Mall-ostoskeskusta
  • Puolihoito lisämaksusta

Elegantti Hilton Dubai al Habtoor City sijaitsee hyvällä paikalla kun haluat viettää rentoja lomapäiviä suurella allasalueella sekä vierailla Dubai Mallissa. Hotellista löytyy useita palveluita niin aikuisille kuin perheen pienimmille sekä mahdollisuus illallistaa useammassa hotellin à la carte -ravintolassa. Muista vierailla myös upeassa hotellin spassa!


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-3 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2207 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 km
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Dubai al Habtoor City on viihtyisä hotelli Downtown Dubain keskustassa ja on erinomainen valinta, kun haluat nauttia kaupungin sykkeestä ja viettää rentoja lomapäiviä allasalueella. Hotellissa on suuri allasalue neljällä altaalla, joista yksi on erillinen lastenallas. Allasbaarissa on tarjolla yksinkertaisia annoksia ja pientä purtavaa. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellissa Hilton Dubai Al Habtoor City majoittuvat henkilöt saavat nauttia hyvästä ruoasta. Cocktaileja ja snackseja tarjoillaan Blinqissä. Sesongin mukaista buffetruokaa on tarjolla ravintolassa The Market, jossa nautitaan myös aamiainen ja muut puolihoidon ateriat. Mikäli haluat kokeilla jotain uutta, voit valita joko amerikkalaisen gastropubin Ribs and Brews tai raikasta ja modernia ruokaa The Cafessa. Altaan vierellä sinua odottaa tyylikäs loungebar Firefly.

Hotellissa on hieno Elixir Spa maksuttomalla saunalla. Hoidot lisämaksusta. Suuri kuntosali. Hilton Dubai Al Habtoor Cityssä majoittuvilla henkilöillä on maksuton sisäänpääsy La Perleen, arvo 360 AED/henkilö, max. 2 lippua per huone. Mikäli haluat ostaa useamman lipun, hotelli tarjoaa alennuksen. La Perle on vesiteatteri, joka sijaitsee itse hotellilla. Jooga lisämaksusta. Tennis sekä tennisohjaus lisämaksusta. Kampaamo ja kauneuskeskus. Hotellin oma lastenkerho. Leikkipaikka. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Huonepalvelu vuorokauden ympäri, lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Sisäparkkipaikka. Maksuton bussi rannalle ja Dubai Malliin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Sviittejä varattavissa vain talvella 2020/2021.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.