Kokemuksia Zabeel House By Jumeirah The Greens -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 12 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotelli oli uusi, siisti ja moderni. Siivous ja palvelu toimi yli odotusten.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
tilava huone jossa isot ikkunat ja kivat näkymät, kiva sisustus
-
huoneessa ei ollut minkäänalaista kaappia vaatteille, ihan mahdotonta saada kolmen ihmisen vaatteet muutamaan henkariin, alusvaatteita ja t-paitoja jne ei mahtunut oikein mihinkään

Vahvistettu asiakas: 2020-02-20


10 10:stä

+
Hotelli oli todella siisti ja uusi. Yleiset tilat ovat viihtyisät kuten huoneetkin. Huoneet olivat tilavia ja sänky oli paras. Siivous oli loistavaa päivittäin. Kaikki hotellin työntekijät pitivät huolta meistä ja olivat ystävällisiä. Hotellin aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Allasalue oli viihtyisä.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


9 10:stä

+
Viihtyisät ja raikkaat huoneet. Monipuolinen aamiainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


9 10:stä

+
Hyvä palvelu
-
Huoneiden laittioiden pesu voisi olla paikallaan sekä parvekkeiden putsaaminen.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Zabeel House By Jumeirah The Greens -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

383 arvostelua
Erinomainen
 
282
Erittäin hyvä
 
79
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

2.3.2020

Kirjoittanut Helitu Suomi

Uusi, moderni ja siisti

Hotelli oli uusi, ja moderni. Ei niin perinteinen. Ystävällinen henkilökunta kuljetti laukut huoneeseen ja toivottivatt ystävällisesti tervetulleeksi. Huone oli siisti ja vastasi täysin kuvia (mm. kylpyhuoneen läpinäkyvät seinät olivat totta). Huoneessa oli juomavettä, kahvin- ja teenkeitin. Muhkeat tyynyt ja mukava sänky. Siivous toimi moitteettomasti ja tarkasti - uuden karheaan käsisuihkuun oli tullut muutama naarmu ja yksi suihku lensi eri suuntaan, joten kapula oli kokonaan vaihdettu ensimmäisen yön jälkeen (emme siis asiasta huomauttaneet). Aamupala oli kattava, eikä siitä ole moitittavaa. Allasalueella erittäin hyvä palvelu, viilentäviä pyyhkeitä ja appelsiinilohkoja tarjoiltiin aurinkoa palvoville. Illalla allasalue oli todella kauniin näköinen ja ohessa oleva ravintola veti puoleensa asiakkaita hotellin ulkopuolelta. Lähtöpäivänä huoneen luovutusta saatiin pidennettyä veloituksetta. Hotellin sijainti oli taksikuskeille yleensä mysteeri, piti näyttää kartasta, eikä hotellin ympärillä ollut oikein nähtävää, joten aina täytyi lähteä taksilla muualle. Tarvittavat palvelut toki löytyi eli marketti ja raha-automaatti sekä pari kahvilaa ja mm. pitseria.

 
25.2.2021

Kirjoittanut karimdabbour Amman, Jordania

excellent long stay

Such a nice place to stay, we have enjoyed our 2 months stay. We got more than expected. A great place beautifully furnished and beautifully located. Would love to return again . Modern furniture and highly equipped bedroom, the bathroom is a little tied but still nice.

 
25.2.2021

Kirjoittanut Tom B Hongkong, Kiina

Great place to stay longer

Great location, lake nearby, Dubai Mall 3km. I prefer the Battuta, Burjuman, Nakheel Malls, much quieter and nicer shopping experience. The Green Souk micro mall is just 600m away. Free parking for guests at hotel.bikes rental available. Great people around, many internet nomads stay there. Great fitness area, outdoors, with cross fit! Pool is nice, 18m short though.after 2 pm, the entire pool area gets shade, which is good in hot summer, pool stays warm. Very fancy, modern room, size is good, even for 2 with luggage. Food is very good. In summer, you’ll only survive this area beyond green souk with a car or cooling packs on your body. JBR is near, but not walkable.

 
24.2.2021

Kirjoittanut AnitaK3737 Darmstadt, Saksa

Pleasant week

Helpful staff who solve any problems. Nice, comfortable hotel. The food selection is a bit poor, don’t think about the kids.Rooms, nice, clean, spacious. Cleaning is slow but thorough. We had fun. Thank You

 
26.1.2021

Kirjoittanut mhau2015 Greater London, Yhdistynyt kuningaskunta

Excellent hotel for working or longer term trips

Great facilities (gym, working space, pool) and well kitted out rooms. Staff were friendly and accomodating. Lah Lah is perfect for more relaxed dining and drinks. Easy to get to anywhere in Dubai but not ideal if looking for a beach holiday