Zabeel House By Jumeirah The Greens

Zabeel House by Jumeirah The Greens on trendikäs, uusi hotelli Dubain The Greens -alueella. Täällä asut rennossa ympäristössä ja pääset helposti tutustumaan Dubain nähtävyyksiin. Vietä lomapäiväsi allasalueella, treenaa hotellin kuntosalilla tai hemmottele itseäsi spa -hoidoilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Superior -huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli uusi, siisti ja moderni. Siivous ja palvelu toimi yli odotusten.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 387 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 6 km
Keskustaan: 6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Leikkisästi sisustettu hotelli Zabeel House by Jumeirah The Greens on uutuus Dubaissa. Hotelli sijaitsee vanhan ja uuden Dubain välissä ja se on saanut inspiraationsa New Yorkista. Hotellin allasalueella on helppo rentoutua. Vietä päiväsi cabanassa, aurinkotuolilla tai altaassa. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Zabeel House by Jumeirah The Greensissä on kaksi à la carte -ravintolaa. Ravintolassa Social Company tarjoillaan aamiaista, raikasta lounasta ja kahvia leivonnaisten kera. Puolihoidon varanneet henkilöt nauttivat aamiaisen ja lounaan täällä. Lah Lah on aasialaisvaikutteinen ravintola ja baari, jossa voi syödä lounasta, illallista tai vain piipahtaa lasillisella. Molemmat ravintolat ovat tunnelmallisia ja näiden moderni tyyli jatkuu läpi hotellin.

Hotellin spassa voit varata omaa aikaa hoidoille lisämaksusta. Zabeel House by Jumeirah The Greensissä on myös maksuton, ilmastoitu kuntosali. Perheen pienimmille on tarjolla maksuton hotellin oma lastenkerho.

Hotelli sijaitsee perheille ja nuorille sopivalla The Greensin alueella. Lähialueella on liikkeitä, outletteja ja ravintoloita. The Greensissä on myös viheralueita ja suuri järvi - lähde piknikille tai kävelylle! Kun haluat lähteä tutustumaan Dubain muihin kaupunginosiin, on metrolle lyhyt kävelymatka hotellilta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaisen ja lounaan ravintolassa Social Company.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.