Hilton Dubai Creek

Hilton Dubai Creek on moderni hotelli Deirassa, jossa voit nauttia upeista maisemista. Rentoudu aurinkovarjon alla hotellin kattoterassilla ja ihaile Dubai Downtownin siluettia. Hotellin kolmessa ravintolassa tarjoillaan sekä modernia Välimeren ruokaa että kansainvälisiä herkkuja. Illallisen jälkeen pääset kätevästi tutustumaan kiehtovaan Dubaihin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Deluxe -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3365 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 11 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Dubai Creek sijaitsee Dubain vanhassa osassa Deirassa, ja hotellilta on upeat näkymät kohti Dubai Downtownin siluettia. Nauti virkistävästä pulahduksesta hotellin kattoaltaalla ja nauti samalla maisemista Dubai Creekin yllä. Täällä on myös kattobaari, jossa tarjoillaan raikkaita juomia lämmössä. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Hotellin maksuton bussi vie sinut Jumeirah Beachin rannalle, joka kulkee edestakaisin hotellilta kerran päivässä. Täällä sinua odottaa vain hotellin vieraille tarkoitettu yksityinen rantaosio.

Hotellissa Hilton Dubai Creek on neljä ravintolaa ja baaria. Glasshouse Brasserie tarjoilee moderneja Välimeren annoksia aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, kun taas bistroravintola Table 9 houkuttelee kansainvälisellä keittiöllään. The Edge Pool & Bar tarjoilee kevyempää välipalaa ja virkistäviä juomia. Issimo Barissa voit nauttia perinteistä baariruokaa ja seurata urheilutapahtumien livelähetyksiä.

Hotellissa on maksuton kuntosali, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Deira City Center -ostoskeskus sijaitsee noin viiden minuutin ajomatkan päässä, ja täällä sinua odottaa lukuisat myymälät. Dubain lentokentältä on hotellille noin 20 minuutin ajomatka.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puoli -tai täysihoito lisämaksusta. Aikuisten varatessa etukäteen lisämaksulliset ateriat, syövät lapset 2-11 vuotta eurolla. Puolihoitoon sisältyy aamiaispöytä ja lounas tai illallinen ravintolassa Glasshouse Brasserie. Matkustajat voivat nauttia lounaan tai illallisen myös hotelleissa Hilton Dubai Jumeirah ja Hilton Dubai The Walk, joko noutopöydästä, ateriakuponkina tai valmiista menusta riippuen hotellin käytännöistä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.