Kokemuksia Radisson Blu Yas Island -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 201 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Iso ja tilava huone, henkilökunnan tapa palvella. Kuntosali ja altaat.
-
Siisteys taso huoneissa oli tosi heikko mielestäni kohteen muuhun tasoon nähden. Tahroja ja roiskeita huoneen verhoissa ja seinillä, kokolattiamatto täynnä tahroja ja hiekkaa.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Rauhallista ja ystävällistä palvelua.
-
Keliaakikolle oli tarjolla vain yhdenlaista leipää eikä ollenkaan makeaa tai kakkua tai keksiä kahvin kanssa. Tästä iso miinus.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu. Erinomainen ruoka. Ihana uima-allas.
-
Ulkona olevat ravintolan tuolit ja pöydät linnun kakassa. Ja linnut pyörivät koko ajan ympärillä, siis eroon linnuista.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-05


9 10:stä

+
Perusvarmaa Radisson laatua, mukava allasalue. Huone siisti ja riittävän tilava. Henkilökunta mukavaa ja ystävällistä.
-
Huoneista voisi poistaa kokolattiamatot, koska niitä ei saada siivottua kunnolla. Esimerkiksi päädyn lattialle ulottuvissa kulmissa pöly-/likaraidat. Laatta tai linoleumlattia olisi huomattavasti kokolattiamattoa hygienisempi ja puhtaampi.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


8 10:stä

+
Henkilökunta on ystävällistä ja ruoka hyvää. Buffet -ravintola ajoittain ruuhkainen ja meluisa. Altaat mukavan lämpimät.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-20


8 10:stä

+
Kaikki perusasiat hotellissa oli kunnossa.
-
Rannalle ei saatu luvattua ateriaa/juomaa koko seurueelle. Voucheri oikeutti yhden aikuisen ja yhden lapsen. Meidän tapauksessa meitä oli kaksi aikuista ja kolme lasta joten joka kerran yksi lapsi ei saanut voucheria ateriaan/juomaan. Tätä koetettiin respan kanssa vääntää mutta eivät suostuneet korvaamaan yhden lapsen osalta safkoja rannalle. Tämä ei maata kaada mutta harmittaa noin periaatteellisella tasolla.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-06


9 10:stä

+
Siisteys,palvelu,allasosasto
-
Hintataso kallis hotellialueella,muuta moitittavaa ei ole.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Radisson Blu Yas Island -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

3309 arvostelua
Erinomainen
 
1924
Erittäin hyvä
 
969
Hyvä
 
234
Ei kovin hyvä
 
88
Huono
 
94

Viimeisimmät 5 arviota

13.2.2020

Kirjoittanut villeAlt

Talviloma

Hotelli mukavan rauhallinen. Allasympäristö miellyttävä. Lyhyt matka teemapuistoihin. Aamiainen todella kattava! Henkilökunta ystävällinen. Hotelli kaikinpuolin siisti ja huone jossa yövyimme oli tilava ja miellyttävä.

 
3.2.2020

Kirjoittanut petrivirtane Turku, Suomi

Erinomainen hotelli

Erittäin hyvä aamiainen. Palvelu ensiluokkaista. Hotellin sijainti kaukana, mutta shuttle bussit ja express bussit toimivat hyvin sekä takseja runsaasti. Hotellihuone todella siisti ja sängyt viihtyisät

 
14.1.2020

Kirjoittanut hannamari2020

Onnistunut perheloma

Vietimme mahtavan viikon Radisson Blu Hotel Abu Dhabissa. Huone oli siisti, sängyt todella mukavat ja näkymä parvekkeelta merelle kaunis. Huoneeseen mahtui myös kaksi lisävuodetta lapsille. Meillä oli all inclusive, ja ruoka oli erinomaista koko viikon ajan - riittävästi vaihtelua joka päivä ja myös lapset oli huomioitu hyvin. Hotellin sijainti on hyvä ja hotellin tarjoama ilmainen bussi vei niin viihtyisälle rannalle kuin Yas Mallille. Tänne tulemme uudestaan!

 
23.12.2019

Kirjoittanut zkinflint Joensuu, Suomi

2 aikuista & 2 lasta marraskuussa 2019

Mahtava kokemus kaikin puolin. Hotellissa fasiliteetit, palvelu, työntekijöiden avuliaisuus ja osaaminen kaikki 5/5. Sijainti aivan loistava ja esim Yas Mall -kauppakeskuksessa voi käydä halutessaan myös jalan. Yas Islandin kaikki nähtävyydet muutaman minuutin taksimatkan päässä. Lähes kaikki matkat tuli pirssillä mentyä ja hintaa per matka aina muutama euro. Lisäksi hotellilta lähtee ilmainen bussi nähtävyyksille, joita käytimme pari kertaa. Allas OK, meidän alakouluikäiset jaksoivat hyvin viikon. Viereisen sisarhotellin pienempi allas myös käytettävissä. Kerran ainakin kannattaa käydä lähellä olevassa vesipuistossa. Hotellin alla oli VIILENNETTY ja oli oikein mukavan lämpöistä. Hotellin respasta saa myös liput Yas Islandin yksityiselle rannalle, jossa kannattaa yksi päivä käydä viettämässä. Rannalle ei saa viedä kuin pieniä vesipulloja. Hotellin lipulla taisi saada ruoat ja ruokajuomat. Ainoa miinus tulee siitä, että lapsille ja oikeastaan muutenkaan hotellilla ei ollut mitään ohjelmaa. Monissa muissa maissa ja kohteissa iltaisin on lapsille ollut minidiscoa tms. Koko hotelli hiljenee siinä 11 maissa. Viikko oli siis hyvin rauhallista löhöilyä. Nähtävyyksien, kauppakeskuksen ja teemapuistojen lisäksi alueella ei tosin ole kauheasti mitään. Joten jos kovin aktiivsta menoa kaipaa hotellilta, niin sitä varten tämä ei ole. Harmiksemme kadotimme listan, jossa oli työntekijöiden nimiä. Ravintolassa, altaalla ja oikeastaan kaikkialla ihan ensiluokkaista palvelua! KIITOKSIA. Kaiken kaikkiaan huikea kokemus ja vahva suositus. Lähtisimme uudestaan milloin tahansa!

 
18.11.2019

Kirjoittanut KR4321

Lomamatka

Siisti, hyvä palvelu. Hyvä, runsas aamiainen. Hotellilta kuljetuksia ostarille ja rannalle. Huone hiljainen, vaikka lentokoneet lentävät matalalla hotellin yli. Tilava ja siisti huone.Uima-altaalla omat pyyhkeet ja allas kivasti jaettu kahteen osaan eri käyttäjiä ajatellen. Sijainti ei ole keskustassa, eli taksilla kuljettava "pelipaikoille", mutta niitä on oven edessä jatkuvasti valmiina käyttöön.