Khalidiya Palace Rayhaan

  • Yksi Abu Dhabin suurimmista altaista
  • Useita palveluita
  • Osta Soft All Inclusive, puoli- tai täysihoito

Perheystävällinen Khalidiya Palace Rayhaan Abu Dhabissa on todellinen lomaparatiisi, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen. Hotellissa ei tarjoilla lainkaan alkoholia. Täältä löytyy valtava allasalue aivan hiekkarannan vierestä sekä useita palveluita niin pienille kuin suurille lomailijoille. Nälän yllättäessä hotellista löytyy niin buffet- kuin à la carte-ravintolat, jotka tarjoilevat arabialaista ja kansainvälistä ruokaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

siisteys, yleinen ilmapiiri, rannan läheisyys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6634 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Khalidiya Palace Rayhaan sijaitsee lähellä rantaa Abu Dhabissa. Hotellin allasalue on aivan rannalla, nurmikon ja palmujen ympäröimänä. Täältä löytyy valtava allas ja erillinen lastenallas. Molemmat altaat ovat lämpötilasäädeltyjä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu. Hotellin à la carte-ravintola Kamoons tarjoilee arabialaista ruokaa ja buffetravintolassa on tarjolla kansainvälisiä annoksia. Aulassa on kahvila, missä voit nauttia allasnäkymästä sekä pienestä purtavasta sekä kuumista että kylmistä alkoholittomista juomista. Hotellin allasbaari Sunset Bar tarjoilee tapaksia, yksinkertaisia annoksia ja juomia.

Spa, missä hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta.  Jacuzzi. Hotellissa on hyvin varusteltu kuntosali ja erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Maksuton tennis ja squash (varusteet lisämaksusta). Maksuton pöytätennis. Vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho (avoinna klo 9.00-18.00). Leikkipaikka ja pelihuone. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu. Marina Maliin on noin 3 km. Abu Dhabi Malliin on noin 20 minuutin taksimatka.

Ateriat

Aamiaispöytä. Täysihoito tai puolihoito lisämaksusta.

Aikuisten ostaessa ateriat lisämaksusta ennakkoon, syövät lapset (2-11 vuotta) 1 eurolla.

All Inclusive

Soft All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola Horizonissa klo 6.30-10.30.
  • Lounaspöytä ravintola Horizonissa tai valmis, kolmen ruokalajin menu ravintola Kamoonissa, klo 12.30-15.30.
  • Illallispöytä ravintola Horizonissa tai valmis, kolmen ruokalajin menu ravintola Kamoonissa, klo 18.30-22.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia kuten kahvia, teetä ja alkoholittomia juomia, klo 11.00-18.00.
  • 20% alennus huonepalvelusta ja muista ruuista ja juomista Lobby Loungessa sekä ravintola Kamoonissa, jotka eivät sisälly jo All Inclusiveen.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on käytössä klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotelli ei tarjoile eikä myy alkoholia. Hotelliin on myös kielletty tuoda alkoholia.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Hotelli ei tarjoile eikä myy alkoholia. Hotelliin on myös kielletty tuoda alkoholia. Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Hotellin ulkopuolella rakennustöitä.

Huom! Kaikissa Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien hotelleissa veloitetaan asiakkailta turistivero, joka maksetaan hotellille uloskirjautumisen yhteydessä. Turistivero on majoitusluokituksesta riippuen noin 10-20 AED /huone/yö (10 dirhamia = noin 2 euroa). Tämä lisämaksu ei kuulu matkan hintaan. Hotelli pyytää hotellivierailta pantin 500 AED/yö/huone (n. 122 EUR/yö/huone, päivitetty 15.9.16) sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä tai luottokortilla. Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.