Club-huone

Club-huoneita parvekkeella. Parivuode ja lisävuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, johon täytetään vesipullo päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Club-huoneissa majoittuville vieraille sisältyy myös seuraavat edut Club Rotana Loungessa:

  • Erillinen vastaanotto nopeaa sisään- ja uloskirjautumista varten.
  • Pääsy Club Rotana Loungeen osoitteessa 11.00-23.00.
  • Kahvia ja afternoon tea joka päivä. Teetä, leivoksia/torttuja klo 15.00-17.00.
  • Cocktaileja ja valikoima kylmiä ja kuumia kanapeitä, klo 18.00-20.00.
  • 12-vuotiaat ja nuoremmat lapset ovat tervetulleita klo 11.00-17.00 vanhempiensa seurassa.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Tilavia deluxe-huoneita kokolattiamatolla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv. Minibaari, vesipullo joka päivä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Jacuzzi, sadesuihku ja wc. Parveke joelle päin. Siivous 7 krt/viikko. Huomaathan, että myös alle kaksivuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittujiksi. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Yksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, täytetään uusi vesipullo päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme tai suihku ja wc. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita, joissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Erillinen makuuhuone ja olohuone keittiöllä sekä ruokailutila. Minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (high speed), tallelokero ja ilmastointi. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita parvekkeella. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari johon tuodaan uusi vesipullo päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehkoja kahden hengen huoneita parvekkeella ja kanavanäkymällä. Parivuode ja lisävuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, johon täytetään vesipullo päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (high speed), tallelokero ja ilmastointi. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle