Huoneet

Club-huone

Tasokkaita club-huoneita kokolattiamatolla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton pullotettu vesi, minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi nopealla yhteydellä. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jacuzzilla, sadesuihkulla ja wc:llä. Parveke. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Club-huoneiden vieraille sisältyy: Oma vastaanotto nopealla sisään- ja uloskirjautumisella. Pääsy Club Rotana Loungeen (klo 6.30-23.30). Alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita loungeen klo 9.00-17.00. Maksuton aamiainen (klo 6.30-11.30), high tea (klo 16.00-18.00) ja cocktaileja (klo 19.00-22.00). Maksuton wifi ja pääsy kokoushuoneeseen.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Tilavia ja raikkaita deluxe-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Kokolattiamatto. Tv kaapelikanavilla, iPod-telakka ja puhelin. Minibaari, joka täytetään päivittäin vedellä sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Jacuzzi, erillinen suihku ja wc. Parveke jokinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Kokolattiamatto. Tv kaapelikanavilla, iPod-telakka ja puhelin. Minibaari, joka täytetään päivittäin vedellä sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Pieni, kalustamaton parveke jokinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Erillinen makuuhuone ja olohuone keittiöllä sekä ruokailutila. Minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (high speed), tallelokero ja ilmastointi. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (high speed), tallelokero ja ilmastointi. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle