Ark of the World

Ark of The World

Apollo on sitoutunut parantamaan lasten elinoloja ja oikeuksia. Olemme tukeneet vuodesta 2019 kahta kreikkalasita orpokotia, Ark of The Worldia tai paikallisella kielellä Kivoto ston kosmoa. Orpokodit sijaitsevat Epiruksen alueella Manner-Kreikassa, missä sijaitsee Pargan ja Sivotan suositut lomakohteet. Ark of The Worldin perustaja on kreikkalainen ortodoksipappi, isä Andonis.

Orpokodit eivät tavoittele voittoa. Lahjoitusten ja vapaaehtoisten avulla voidaan hoitaa 54 lasta, joiden taustaltalta löytyy vaikeita tilanteita. Kreikan valtio on puuttunut asiaan ja sijoittanut lapset näihin koteihin. Lastenkoti tekee töitä sen eteen, että lapset saavat koulutusta, kasvatusta sekä apua tunnehaavojen ja elämän parantamiseen. Yrityksen avainsanoja ovat turvallisuus, koulutus ja rakkaus.

Lisätietoja Kivoton lastenkodista

Apollon lahjoitukset Ark of The Worldille


Vieraile Kivoton lastenkodissa

Lähde lomallasi Epirus-vuorelle ja vieraile yhdessä lastenkodeista. Paikan päällä järjestetään esitys orpokodin toiminnasta sekä tutustutaan sen yrttipuutarhaan, juustontuotantoon, luomuviljelmiin sekä hunajanvalmistukseen. Täällä olevat lapset saavat osallistua päivittäin tuotteiden valmistukseen ja kasvatukseen. Lastenkodin toimintaa on mahdollista tukea ostamalla tuotteita, kuten hunajaa, kreikkalaisia makeisia, juustoa ja yrttejä Kivoton omasta kaupasta. Tämä retki järjestetään Pargasta ja Sivotasta.