Miksi Apollomatkat on erityisen turvallinen valinta juuri nyt

Matkustamisen tulisi olla hauskaa, helppoa ja turvallista. Mutta kun taustapeilissä näkyy vuosi 2020, voi moni asia tuntua hieman monimutkaisemmalta. Siksi onkin paikallaan pohtia asioita hiukan syvemmin, ja katsoa kauniiden kuvien ja houkuttelevien tekstien taakse. Erityisesti siinä tapauksessa, jos pohdit varaatko loman Apollomatkoilta vai kokoatko omatoimisesti matkasi.
 

Tässä kerromme miksi
 

Noudatamme aina lakeja ja suosituksia

Kaikessa toiminnassamme noudatamme matkapakettilakia ja seuraamme viranomaisten suosituksia. Tämä näkyy käytännössä esimerkiksi siinä, että kun matkoja keväällä ja kesällä peruutetiin palautimme asiakkaillemme matkan hinnan rahana, emme lahjakortteina tai pisteinä. Rahan palautukset teimme niin ripeästi kuin oli poikkeuksellisessa tilanteessa mahdollista.

 

Omistajamme on vakavarainen

Kiitos siitä, että rahojen palautus onnistui olosuhteisiin nähden nopeasti kuuluu ennenkaikkea vakavaraiselle omistajillemme, REWE Groupille. Yritys on yksi Saksan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja taloudellisesti erittäin vakaa, mikä tarkoittaa sitä, että me Apollomatkoilla voimme aina pitää lupauksemme. REWE-konsernia ei ole noteerattu pörssissä,  ja tämä vähentää markkinoiden vaihtelun aiheuttamaa painetta sekä mahdollistaa pitkäjänteisen toiminnan kaikilla liiketoiminnan alueilla. Kaikki tämä tekee REWE Groupista erityisen hyvän omistajan matkanjärjestäjälle muuttuvassa maailmassa, jossa elämme tänään.

 

35 vuoden kokemus matkoista sekä laaja verkosto kohteissa

Perillä – matka on varattu, laukut pakattu, muutaman tunnin lentomatka kohteeseen tehty ja olet astunut koneesta matkakohteen ihanaan lämpöön – Apollon kanssa voit tuntea olosi turvalliseksi. Lähes 35 vuoden kokemuksemme ansiosta meillä on kattavat ja luotettavat verkostot kohteissamme. Ne koostuvat niin paikallisista matkatoimistoista, hotelleista, ravintoloista ja yhteistyökumppaneista kuin viranomaisista, terveydenhuollon ammattilaisista ja muista tärkeistä kumppaneista. Siksi saamme varhaisessa vaiheessa täsmällistä tietoa kohteen tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa lomaasi. Teemme aina parhaamme voidaksemme toimia tietojen pohjalta ja välittää niitä sinulle. Kohteissamme on paikan päällä pohjoismaista henkilökuntaa, joten saat aina apua tarvittaessa.

 

Voimme toimia nopeasti ja sopeutua tarvittaessa

Jos lentojasi täytyy muuttaa tai joudumme keskeyttämään matkasi, pystymme toimimaan myös lyhyellä varoitusajalla. Tässä meitä auttaa muun muassa oma lentoyhtiömme Novair, jonka Ruotsin viranomaiset pyysivät keväällä apuun tuomaan pohjoismaisia matkustajia kotiin maailmalta. Pitkä kokemuksemme ja selkeät prosessimme auttavat meitä toimimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Kaikki tämä luo edellytykset jatkaa turvallisten matkojen järjestämistä heti kun se on mahdollista.

 

 

Tervetuloa suunnittelemaan seuraavaa lomaasi Apollomatkoilla!

 

 

Nähdään kesällä!

 

Ystävällisin terveisin

Leif Vase Larsen