Deluxe-huone

Tilavia deluxe-huoneita, jotka sijaitsevat lähimpänä merta ja niistä on panoramaikkuna Adrianmerelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Neljäs henkilö jakaa normaalin vuoteen ja tämän on oltava lapsi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Hedelmiä, viiniä ja vettä huoneessa saapumisen yhteydessä. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Kaikissa huoneissa on parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jossa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle henkilölle, joista toisen on oltava lapsi. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus ja jääkaappi. Vesipullo huoneessa saapumisen yhteydessä. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Kaikissa huoneissa on parveke, ja joistakin huoneista on rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneet koostuvat kahdesta huoneesta, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Viides henkilö jakaa normaalin vuoteen ja tämän on oltava lapsi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Vesipullo huoneessa saapumisen yhteydessä. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Kaikissa huoneissa on parveke, ja joistakin huoneista on rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 1 lapsi.