Kokemuksia Royal G -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 281 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


7 10:stä

+
Yleisilme siisti. Aamiainen OK. Hyvä, että huoneessa oli vedenkeitin.
-
Astioita voisi hankkia lisää; nyt ne loppuivat aamiaisilla kesken. Tarjoilijoille lisäkoulutusta; englanninkielen taito ja tietoisuus gluteenittomasta ruokavaliosta olivat nolla. Huoneeseen toimiva jääkaappi. Siivoojalle tehtävä selväksi, että juomalaseja ei puhdisteta rätillä pyyhkien, vaan pesemällä!! Spa-hinnastoa tai mitään muutakaan tietoa siitä ei ollut missään nähtävillä. Nettisivuille voisi laittaa hinnaston, ruoka- ja juomalistat yms.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
-
Aamiaisen lämmin tarjottava tulee olla lämmin, ei haalea/kylmä(kuten oli lomani ajan), kahvi pitää olla tarjolla kuumana(haaleaa koko lomani ajan) Astioita joutui pyytämään joka päivä, kyllä henkilökunnan pitää huolehtia moisesta asiasta.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
Rannalla, siisti ja rauhallinen.
-
Toisella viikolla erilainen aamupala.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


5 10:stä

+
Siisti yleisvaikutelma
-
Aamupala tarjolle niin, että pysyy lämpimänä. Kylpyhuoneisiin pyyhekoukut. Omien juomien/naposteltavien vienti huoneisiin sallitaan

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
Uusi, siisti, moderni, hyvä palvelu, hyvä ranta, kohtuuhyvä aamiainen (joskaan ei juurikaan vaihtuva), iso huone ja kylpyhuone.
-
Tallelokero oli alunperin saamassamme huoneessa irtonainen, ei ollut kiinnitetty seinään. Vaihdoimme huoneen kerrosta alemmaksi, jolloin lokero oli asianmukainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
Siisti, moderni, viihtyisä, hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta
-
Monesti oli ettei ruokalistalta saanutkaan sitä mitä halusi vedoten kiireeseen (vaikkei montaa asiakasta sillä hetkellä ollut) tai raaka-aineiden puuttumiseen ja annokset eivät aina sisältäneet sitä mitä listassa luki. Altaaseen ei huvittanut mennä uimaan koska koko allasalue oli ravintola - aluetta. Huoneessa vipelsi muurahaisia niin ettei pöydille uskaltanut jättää hetkeksikään juomia tms. kun ne olivat heti kimpussa.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Hyvällä sijainti. Palvelu ystävällistä. Televisiosta ei näkynyt mitään englanninkielisiä kanavia.
-
Satelliittikanavat olisi edistystä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Royal G -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

155 arvostelua
Erinomainen
 
122
Erittäin hyvä
 
19
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

8.9.2019

Kirjoittanut Piia L Vaasa, Suomi

Voin suositella, jos hyväksyy tietyt puutteet

Hotelli Royal G valikoitui majapaikaksemme, koska se on uusi. Sijainti hyvä keskustaan nähden. Kävellen 30min, bussi menee läheltä myös. Hotelli oli kyllä hieno ja siisti. Tyylikäskin. Huoneet kivoja myös ja iso kylpyhuone. Leveä sopivan kova sänky. Mainio asia huoneessa oli tohvelit ja jääkaappi. Äänieristys toimiva, naapureista ei kuulunut mitään. Käytävältä kylläkin jotain. Todella iso miinus hotellissa on musiikki, joka kuului allasalueelta joka ikinen ilta. Omaan makuun todella kova jumputus. Pakko käyttää korvatulppia. Tosin ennen 24 hiljenee, mutta silti. Kylppärissä haisee viemäri kovaa, koska rakentaminen ei meidän totuttua tasoa. Se täytyy vain hyväksyä. Respassa ystävällisiä tyttöjä, mutta asiat eivät hoidu nopeasti. Ovi ensimmäisessä huoneessamme oli rikki tai siis lukosta puuttui pala, joten oven olisi todella helposti saanut kuka tahansa auki. Valitimme asiasta, mutta mitään ei tapahtunut. Kerroimme asiasta Apollon oppaalle ja lisäksi mainitsimme musiikin häiritsevän (huone 1. kerroksessa)niin saimmekin nopeasti vaihtaa huoneen todella paljon parempaan ja kaiken lisäksi isompaan. Hotellin ravintolassa kannattaa syödä ja juoda, koska kaikki oli todella hyvää. Tarjoilijoiden touhu "astetta parempaa": ruokaa annostellaan lautaselle, kreikkalainen salaatti maustetaan ja annostellaan pöydässä, hienot pöytäliinat ja kattaukset. Aamiainen myös maistuva. Kuumana tarjoiltavat ruoat kuumia. Kahvikoneet tosin temppuilivat melkein joka aamu. Aamiaispussi aikaisille lähdöille oli onneton...mutta jotain syötävää kuitenkin. Kannattaa pyytää hedelmäksi banaani. Hotellin ympärillä oleva alue ei kaunista eikä itseä sykähdyttävää millään lailla. "Aurinkovarjo helvetti". Mutta jos tykkää vaan maata rannalla eikä tehdä muuta niin ok. Ranta hiekkapohjainen ja todella matala. Vesi ei siis ollenkaan kirkasta. Satama vieressä oikealla niin herää kysymys veden puhtaudesta... Kannattaa mennä Durresin keskustaan ja mikäli matkatoimiston retkiä varattavissa niin lähteä niille. Näimme Beratin sekä Makedonian Ohridin. Ohrid kauneinta mitä viikon aikana näimme. Lähistön ravintoloista kävimme Nikussa, Vila Verdessä ja Troy:ssa. Troyn pitsa todella hyvää! Kaikkia voin suositella. Keskustan rantakadulla kuitenkin varmaan parhaimmat. Risottoja ei tehdä risottoriisiin, että se latistaa makunautintoa... Fly bar-näköalaravintolasta upeat näkymät!

 
14.7.2019

Kirjoittanut J-Turbulento Helsinki, Suomi

Erittäin siisti ja moderni hotelli lähellä Durresin vanhaa keskustaa

Uudenkarhea Royal G on ehkä siistein hotelli missä olemme koskaan asuneet. Kaikki kiiltää ja paikoista pidetään hyvää huolta. Yleistunnelma on kansainvälinen, joten mistään ei varsinaisesti voi aavistaa missä maassa olemme. Henkilökunta on kielitaistoista ja hyvin avuliasta kuten Albaniassa yleensäkin. Hotellin sijainti on hyvä koska se on varsin lähellä Durresin vanhaa keskustaa. Kävelymatka sinne on suht lyhyt mutta tylsä koska satama-alueen kohdalla ei juuri nähtävää löydy. Toisaalta bussilla pääsee todella halvalla. Joskus matka maksaa 30 LEK ja toisinaan 60 LEK. Eli ei siis yhtikäs mitään. Taksilla pääsee 500 – 1000 LEKillä riippuen vähän mihin päin Durresia on menossa tai mistä on tulossa. Hotelli on aivan rannassa. Hotellin kohdalla on matala laituri, josta laskeudutaan veteen. Muutaman sadan metrin päässä on lähes loputtomiin tavallistakin hiekkarantaa. Ranta on erittäin matalaa ja soveltuu siten hyvin lapsillekin. Huoneet ovat tilavat ja äänieristys on poikkeuksellisen hyvä. Tilavampaa suihkukoppia en muista missään nähneeni. Huoneiden äänieristys on tosiaankin hyvä, mutta viihtyvyys parvekkeella varsinkin viikonloppuna on vähän makuasia. Illan mittaan baarissa soitetun musiikin volyymi nousee pikkuhiljaa ja jos se ei istu ihan omaan makumaailmaan, niin parvekkeella istuskelu ei ole erityinen nautinto. Tämä koskee erityisesti niitä asuntoja, jotka ovat pihan sisään vedetyssä osuudessa. Hotellilla on yksi ulkouima-allas, jonka sijainti on niin keskeinen, että aremmat eivät ehkä niin keskeisellä (keskellä baaria?) paikalla mielellään uiskentele. Hiljaiselta vaikutti. Sisällä on myös toinen uima-allas ja poreallas, sekä yllättäen HELO:n aito sauna. Aamiainen on valikoimaltaan tavanomainen. Kahviautomaattien kahvi kovin kehnoa. Hotellin baarin palveluita käyttää myös paikallinen nuoriso, joka pistää parempaa päälle ja istuskelee baarissa näyttäytymässä. Kaikin puolin erinomainen hotelli. Hinta-laatu suhde erinomainen. Joissakin yksityiskohdissa hotellin ”ylös-ajo” näkyy pieninä puutteina, kuten esimerkiksi ravintolan lämpöpöydissä ei ollut lämpö päällä ja lämpimätkin tarjoilut olivat viileitä tai haaleita. Myös huoneen ilmastoinnin saaminen toimintakuntoon otti hotellihenkilökunnalta kaksi päivää. Suositeltava hotelli.

 
2.7.2019

Kirjoittanut Virpi-Maria66 Helsinki, Suomi

Keskeneräinen

2018 toukokuussa ei hotelli ollut valmis, mutta avasivat sen kumminkin. Huoneen sähkötaulussa piuhat kuorittuna mutta päät avoinna eli siis kun sähkökatkos tuli ja menin katsomaan sulaketaulua niin hups automaattisulakkeita ei uskaltanut nostaa ylös sillä taulun kuoret uupuivat. Lavuaarista puuttui hajulukko joten huumaava viemärin tuoksu tuli huoneeseen. Kassakaappi oli vaatekaapista mukaan nostettavissa eli ei ollut pultattu seinään. Hätäuloskäynnin kyltit johtivat umpiseinään? Parvekkeen lasikaide vain metrin korkuinen ei Suomi standardi 1,20 joten huppelissa ei kannata mennä partsille. Ranta kehno ja uima-allas baarin ympärille tehty eli ei mitään rauhaa...pällistelijöitä riittää. Siivoojat paiskoivat ovia ja mölysivät käytävillä eli päikkäreitä on mahdonta ottaa. Siivoojat jättävät partsin ovet auki niin itikat pääsevät sisään ja ruokailemaan turisteilla...paukamia riitti. Respan tyttöjä kiinnosti lähinnä se kuka tulee lyhyemmässä hameessa töihin...ei rahanvaihto mahdollisuutta, ei spata, ei kuntosalia ei lentopallokenttää, ei lasten leikkipaikka vaikka kaikki tämä esitteen mukaan löytyy...

 
4.6.2019

Kirjoittanut fiksureissaaja12 Helsinki, Suomi

Erittäin hieno hotelli hintaansa nähden

Siisti, tyylikäs, työntekijät tekevät kaikkensa jotta asiakkaat viihtyisivät. Hyvä ranta ja miellyttävä terassi. Ainoa miinus tulee heikohkosta ravintolasta ja aamupalasta. Vahva suositus tälle perheomisteiselle hotellille.

 
21.9.2021

Kirjoittanut 504kiarax

Hello!

Im very thankful for your service, the staff is kind and the room clean is very good, also the spa center and fitness was very relaxing for me, your traditional music have an greatful atmosphere. So I’ll be there every summer with my family because I’m very happy☺️☺️