Royal G

  • Rannalla
  • Allasbaari allasalueella
  • Maksuton wifi

Royal G -hotellissa majoitut hyvällä sijainnilla aivan Durresin Rivieran rannalla. Modernissa ja tilavassa hotellissa on kaksi ravintolaa ja viihtyisät huoneet.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 48 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 215 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Royal G sijaitsee aivan rannalla. Allasalueella on muutamia maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, sekä allasbaari jossa voit nauttia virvokkeita.

Hotellin rannalla hiekkaranta sekä betoninen alue, josta johtaa tikkaat veteen. Vesi on noin 60 cm syvä tikkaiden kohdalla. Täältä löytyy maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeitä vuokrattavissa.

Hotellissa on à la carte-ravintola ja aulabaari. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 250 metriä lähimpään supermarkettiin. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 50 metrin päähän hotellilta tien toiselle puolelle. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Hotellit Durresin Riviera

Diamma Resort

Diamma Resort on viihtyisä perheystävällinen hotelli pinjapuiden katveessa. Täällä majoitut lähellä lapsiystävällistä matalaa rantaa. Vehreällä allasalueella on oma osio lapsille. Varaa All Inclusive tai nauti hyvästä ruoasta hotellin á la carte -ravintolassa, jossa on myös laaja valikoima laadukkaita italialaisia viinejä.

Supreme Hotel & Spa

Rannan lähellä sijaitseva Supreme Hotel & Spa kutsuu viettämään rentouttavia lomapäiviä auringosta nauttien. Aurinkotuolit ja -varjot ovat maksutta saatavilla, riippumatta siitä vietätkö päivää altaalla vai rannalla. Hotellissa on kaksi ravintolaa, jotka tekevät lomailusta vielä helpompaa.