Kokemuksia Prestige Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Prestige Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

128 arvostelua
Erinomainen
 
44
Erittäin hyvä
 
29
Hyvä
 
12
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
35

Viimeisimmät 5 arviota

28.9.2019

Kirjoittanut 203harrim

Suosittelen!

Upea hotelli meren rannalla upeilla maisemilla. Huone matalissa rakennuksissa oli 2 aikuiselle ja 2 lapselle sopivan kokoinen ja lyhyt matka altaille ja rannalle. Aamupala oli mielestämme erittäin hyvä ja monipuolinen: tuoreita hedelmiä, useita leikkeleitä ja makkaroita, kasviksia, juustoja. Näistä sai rakennettua mieluisan aamupalan joka aamu, myös kahvit olivat hyviä vaikka tulivat automaatista. Henkilökunta erittäin miellyttäviä ja ystävällisiä, apua sai tarvittaessa. Erittäin hyvä ja mukava siivooja. Meitä ei altaiden musiikki häirinnyt vaan päinvastoin. Suosittelen lapsiperheille perhehuonetta.

 
22.9.2019

Kirjoittanut Jussizeus Kouvola, Suomi

Liikaa tähtiä

Alueen vanhan osan huoneistot kalustukseltaan puutteelliset, vikoja ei korjata vaikka niistä ilmoittaa. Päärakennuksen huoneet asialliset ja siistit. Piha-alue osin huonosti hoidettu, nurmikot palaneet, kasvit kuihtuneet. Sisääntulotiessä kuoppia ja reikiä. Allasalue iso ja altaat suurikokoisia. Erityismaininta merivesialtaalle. Aurinkotuolit,-varjot ja -patjat aika kulahtaneita. Osa risoja. Allasalueella erittäin edulliset baarit ja palvelu toimii (noutoperiaatteella) Aamiainen kohtalainen, vaihtelua ei ollenkaan. Ravintola siisti, mutta paikallinen musiikki soi liian kovaa ja on todella ärsyttävää. Henkilökunta noteeraa skandinaaviset turistit varsin heikosti, tervehtimistä ei harrasteta. Aktiviteettaja ei hotellin tai Golemin alueella ole minkäänlaisia. Soveltuu siis vain rauhalliseen aurinkolomaan jos hotellialueella suoritetaan nopeasti peruskorjaus. Alueen ympäristö todella roskainen, jätehuolto ei taida vielä toimia.

 
25.8.2019

Kirjoittanut vok1969 Helsinki, Suomi

Hienolla paikka

Hotellin alue on iso koostui monista rakennuksista kaksi ranta-aluetta sekä altaat hyvä paikka viettää rantalomaa Huoneisto oikein siisti tosin viemäri haisi ja tallelokero puuttui eikä sitä tuotu lupauksista huolimatta Aamupala sitä ei voi kyllä kehua monena aamuna puuttui jotain Musiikki soi häiritsevän lujaa altaalla varsinkin basso äänet kantautuvat pitkälle myös huoneistoon jatkuen ilta myöhään asti Onneksi vasen ranta vähän hiljaisempi Kauppa puuttuu alueelta voisi noinkin isolla alueella olla Henkilökunta ihan mukavaa toiset puhui englantia toiset vähän vähemmä Eurot kävivät maksuksi hotellin alueella takaisin sai paikallista rahaa Kokonaisuutena oikein hyvä hotelli mutta kehitettävää on vielä paljon

 
25.8.2019

Kirjoittanut 604esak Pori, Suomi

Hieno hotelli upealla paikalla

Todella hieno hotelli loistopaikalla. Altaat ovat todella upeat, on perusallas sekä suola-allas, jossa tosi kiva kellua. Pitkä, matala lapsiystävällinen hiekkaranta. Siistit hotellihuoneet, ja ehkäpä paras suihku / suihkuhuone, missä ollaan ikinä oltu. Palvelussa on vielä jonkun verran parantamista, aamiaiselta oli joka päivä loppu koko ajan jotain, ja osalla henkilökunnasta englanti on tosi heikkoa.

 
20.5.2019

Kirjoittanut Eija v

Ystävällinen henkilökunta

Ruoka oli yksipuolinen, aamupala heikkoa.Vaihteluvuutta olisi kaivattu sekä tuoreita hedelmiä. Kahvi tuli automaatista.Hotellissa ei mitään tekemistä, ei ainakaan lasten paikka. Allas osasto ihan jees , siisti hotelli muuten. Kissan pissa haisi vanhanpuoleisissa rakennuksissa .