Kokemuksia Prestige Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 309 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
7,1 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Terassialue monine altaineen erittäin hyvä ja helppokulkea oisko ollut peräti parkettilattia? Vartiointi hotellialueella hyvä ja henkilökunta erinomainen. Ulkopitseriasta sai vegepitsaa joka tosi maukasta.
-
Kulkukoiralauma tuli öisin haukkumaan hotellialueella, ei varmaan monikaan saanut nukuttua, kesti kauan ennen kuin ne häädettiin pois.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


8 10:stä

+
Alue hieno ja myös rakennukset.
-
Siisteys hiekkarannalla, respan asiakaspalvelu ja ei kannata käyttää hotellin kuljetus/taksi palveluita.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
Ruoka oli maittavaa ja hyvää. Huone hyvä.
-
Irtokoirat pitäisi saada kuriin. Alueella oli 7 koiran ryhmä,joka tuli rantoja pitkin hotellialueelle. Öisin heräsi muutaman kerran koirien haukuntaan,kun juoksivat alueella.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


8 10:stä

+
Hotellihuone oli siisti ja iso. Kylpyhuone/suihku todella hyvä.
-
Huoneen ilmastointia ei pystynyt säätämään. Jos jätti parvekkeen oven auki yöksi, niin silloin ilmastointi toimi. Ruoka oli ihan ok, ei mitään makuelämystä tarjonnut. Kahvi oli huonoa automaattikahvia. Kauden päättyminen näkyi jo, mm. sushi-paikka ja aulabaari oli jo kiinni. Oltaisiin kaivattu jotain iltaohjelmaa myös. Hotellialueen ulkopuolella ei ollut juurikaan mitään, mutta paikallisbussilla pääsi kivasti Durresiin, jonne kannattaa mennä. Bussipysäkki oli huoltoaseman vieressä, josta pikkubussi otti kyytiin, 50 lekiä/hlö. Tämä pikkubussi meni Golemin keskustaan, jossa vaihdettiin isoon bussiin, joka vei sitten Durresin keskustaan. Tämän hinta oli 60 lekiä/hlö. Reitti oli sama takaisin.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
-
Pyyhkeitä ei oltu aina muistettu jättää, vaikka oli käytetyt viety pois. Kylpyhuoneen taso oli pyyhkimättä tai sitten se oli jo pinttynyt.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
Miellyttävä ja ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti meren rannalla, aamupala monipuolinen ja tasokas, viihtyisä allasalue ja ranta-alue.
-
Lasten leikkialue?

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
vuoteet
-
kaksi avainkorttia per huone

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
Siisti.Nykyaikainen
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


8 10:stä

+
Oli siistiä pääosin. Ranta oli parina päivänä täynnä rantaan avautunutpa muovijätettä ja lasia joita turistit keräilijät pois me mukaanlukien. Hotellin työntekijät eivät olleet kovin innokkaita siistimään hotellille kuuluvaa rantaa. Ruoista liharuoat olivat aina liian kuivaksi paistettuja. Respa oli hyvin palveluhenkinen.
-
Rannan siisteyteen kiinnitettävä huomiota. Myös suurin osa rantatuoleista vietiin pois.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Prestige Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

112 arvostelua
Erinomainen
 
43
Erittäin hyvä
 
24
Hyvä
 
8
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

28.9.2019

Kirjoittanut 203harrim

Suosittelen!

Upea hotelli meren rannalla upeilla maisemilla. Huone matalissa rakennuksissa oli 2 aikuiselle ja 2 lapselle sopivan kokoinen ja lyhyt matka altaille ja rannalle. Aamupala oli mielestämme erittäin hyvä ja monipuolinen: tuoreita hedelmiä, useita leikkeleitä ja makkaroita, kasviksia, juustoja. Näistä sai rakennettua mieluisan aamupalan joka aamu, myös kahvit olivat hyviä vaikka tulivat automaatista. Henkilökunta erittäin miellyttäviä ja ystävällisiä, apua sai tarvittaessa. Erittäin hyvä ja mukava siivooja. Meitä ei altaiden musiikki häirinnyt vaan päinvastoin. Suosittelen lapsiperheille perhehuonetta.

 
22.9.2019

Kirjoittanut Jussizeus Kouvola, Suomi

Liikaa tähtiä

Alueen vanhan osan huoneistot kalustukseltaan puutteelliset, vikoja ei korjata vaikka niistä ilmoittaa. Päärakennuksen huoneet asialliset ja siistit. Piha-alue osin huonosti hoidettu, nurmikot palaneet, kasvit kuihtuneet. Sisääntulotiessä kuoppia ja reikiä. Allasalue iso ja altaat suurikokoisia. Erityismaininta merivesialtaalle. Aurinkotuolit,-varjot ja -patjat aika kulahtaneita. Osa risoja. Allasalueella erittäin edulliset baarit ja palvelu toimii (noutoperiaatteella) Aamiainen kohtalainen, vaihtelua ei ollenkaan. Ravintola siisti, mutta paikallinen musiikki soi liian kovaa ja on todella ärsyttävää. Henkilökunta noteeraa skandinaaviset turistit varsin heikosti, tervehtimistä ei harrasteta. Aktiviteettaja ei hotellin tai Golemin alueella ole minkäänlaisia. Soveltuu siis vain rauhalliseen aurinkolomaan jos hotellialueella suoritetaan nopeasti peruskorjaus. Alueen ympäristö todella roskainen, jätehuolto ei taida vielä toimia.

 
25.8.2019

Kirjoittanut vok1969 Helsinki, Suomi

Hienolla paikka

Hotellin alue on iso koostui monista rakennuksista kaksi ranta-aluetta sekä altaat hyvä paikka viettää rantalomaa Huoneisto oikein siisti tosin viemäri haisi ja tallelokero puuttui eikä sitä tuotu lupauksista huolimatta Aamupala sitä ei voi kyllä kehua monena aamuna puuttui jotain Musiikki soi häiritsevän lujaa altaalla varsinkin basso äänet kantautuvat pitkälle myös huoneistoon jatkuen ilta myöhään asti Onneksi vasen ranta vähän hiljaisempi Kauppa puuttuu alueelta voisi noinkin isolla alueella olla Henkilökunta ihan mukavaa toiset puhui englantia toiset vähän vähemmä Eurot kävivät maksuksi hotellin alueella takaisin sai paikallista rahaa Kokonaisuutena oikein hyvä hotelli mutta kehitettävää on vielä paljon

 
25.8.2019

Kirjoittanut 604esak Pori, Suomi

Hieno hotelli upealla paikalla

Todella hieno hotelli loistopaikalla. Altaat ovat todella upeat, on perusallas sekä suola-allas, jossa tosi kiva kellua. Pitkä, matala lapsiystävällinen hiekkaranta. Siistit hotellihuoneet, ja ehkäpä paras suihku / suihkuhuone, missä ollaan ikinä oltu. Palvelussa on vielä jonkun verran parantamista, aamiaiselta oli joka päivä loppu koko ajan jotain, ja osalla henkilökunnasta englanti on tosi heikkoa.

 
20.5.2019

Kirjoittanut Eija v

Ystävällinen henkilökunta

Ruoka oli yksipuolinen, aamupala heikkoa.Vaihteluvuutta olisi kaivattu sekä tuoreita hedelmiä. Kahvi tuli automaatista.Hotellissa ei mitään tekemistä, ei ainakaan lasten paikka. Allas osasto ihan jees , siisti hotelli muuten. Kissan pissa haisi vanhanpuoleisissa rakennuksissa .