Prestige Resort

  • Aivan rannalla
  • Puolihoito lisämaksusta

Prestige Resortiin on helppo rakastua. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Durresin Rivieran hiekkarannalla palmujen ja puiden ympäröimänä. Hotellilla on suuri allasalue, josta on upeat maisemat kohti merta. Nauti illan tullen perinteisiä albanialaisia annoksia tai rannan loungebarin maistuvia juomia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Terassialue monine altaineen erittäin hyvä ja helppokulkea oisko ollut peräti parkettilattia? Var...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 110 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Prestige Resort sijaitsee hyvällä paikalla aivan Durresin Rivieran rannalla. Viihtyisiä hotellirakennuksia ympäröi vehreä ympäristö ja täällä majoitut mukavissa huoneissa. Suuri allasalue, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Makeanvedenallas sekä suolavesiallas, erillinen lastenallas, jossa makeaa vettä. Täällä on useita aurinkotuoleja ja -varjoja.

Prestige -ravintola tarjoilee välimerellisiä annoksia albanialaisella vivahteella. Täällä on tarjolla myös monipuolisesti sekä kansainvälisiä että albanialaisia viinejä. Maista paikallista viiniä illallisella! Päätä ilta hyvällä drinkillä meren kohinaa kuunnellen.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Supermarketti noin 150 metrin päässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta (aamiais- ja illallispöytä, ei ruokajuomia).