Prestige Resort

  • Aivan rannalla
  • Puolihoito lisämaksusta

Prestige Resortissa majoitut hyvällä paikalla hiekkarannalla, palmuja ja vehreyttä riittää silmänkantamattomiin! Hotellilla on iso allasalue, josta on kaunis näkymä kimmeltävälle merelle. Nauti illan tullen perinteisiä albanialaisia annoksia tai rannan loungebarin maistuvia juomia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Perhehuone 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,3 10:stä
Perustuu 109 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 128 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Prestige Resort sijaitsee hyvällä paikalla aivan Durresin Rivieran rannalla. Viihtyisiä hotellirakennuksia ympäröi vehreä ympäristö ja täällä majoitut mukavissa huoneissa. Suuri allasalue, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Makeanvedenallas sekä suolavesiallas, erillinen lastenallas, jossa makeaa vettä. Täällä on useita aurinkotuoleja ja -varjoja.

Prestige -ravintola tarjoilee välimerellisiä annoksia albanialaisella vivahteella. Täällä on tarjolla myös monipuolisesti sekä kansainvälisiä että albanialaisia viinejä. Maista paikallista viiniä illallisella! Päätä ilta hyvällä drinkillä meren kohinaa kuunnellen.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Supermarketti noin 150 metrin päässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Puolihoito lisämaksusta (aamiais- ja illallispöytä, ei ruokajuomia). Täysihoito lisämaksusta (aamiais-, lounas- ja illallispöytä). All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00.
  • Välipaloja, klo 16.30-17.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja joitain paikallisia juomia (ei cocktaileja), klo 10.00-22.00.

Huomioithan, että muutoket ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 11.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Durresin Riviera

Germany Hotel

Germany -hotelli sijaitsee kivenheiton päässä hiekkarannalta ja hotellilla on mukava allas. Täällä majoitut Durresin reunamilla ja alueella on ravintoloita ja kauppoja.

Diamma Resort

Diamma Resort on viihtyisä perheystävällinen hotelli pinjapuiden katveessa. Täällä majoitut lähellä lapsiystävällistä matalaa rantaa. Vehreällä allasalueella on oma osio lapsille. Varaa All Inclusive tai nauti hyvästä ruoasta hotellin á la carte -ravintolassa, jossa on myös laaja valikoima laadukkaita italialaisia viinejä.

Fafa Apartments

Fafa Apartments sijaitsee Durresin kilometrien pituisella hiekkarannalla. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, ja voit nauttia virkistäviä juomia allasbaarista.

Fafa Grand Blue Resort

Durresin kilometrien pituisella hiekkarannalla sijaitsee Apollo Mondo Family -hotellimme Fafa Grand Blue Resort. Täällä viihtyy koko perhe lähellä altaita ja rantaa, kristallinkirkkaasta merivedestä nauttien. Hotellista löytyy lastenkerho, uimakoulu, maksuttomat ryhmäliikuntatunnit sekä Apollon oma kahvi- ja mehubaari Mondo Café.

Fafa Premium

Rantahotelli Fafa Premiumissa vietät rentouttavaa All Inclusive lomaa. Hotellissa on buffetravintola, aulabaari sekä snackbaari niin altaalla kuin rannalla. Vehreällä allasalueella on erillinen osio lapsille ja huoneista on kaunis merinäköala.

Royal G

Royal G -hotellissa majoitut hyvällä sijainnilla aivan Durresin Rivieran rannalla. Modernissa ja tilavassa hotellissa on kaksi ravintolaa ja viihtyisät huoneet.

Flower Garden

Tervetuloa Flower Gardeniin, joka sijaitsee vain muutaman korttelin päässä merestä. Hotellilla on uima-allas, ravintoloita ja modernit huoneet.

Supreme Hotel & Spa

Rannan lähellä sijaitseva Supreme Hotel & Spa kutsuu viettämään rentouttavia lomapäiviä auringosta nauttien. Aurinkotuolit ja -varjot ovat maksutta saatavilla, riippumatta siitä vietätkö päivää altaalla vai rannalla. Hotellissa on kaksi ravintolaa, jotka tekevät lomailusta vielä helpompaa.