Kokemuksia Germany Hotel -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Germany Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

51 arvostelua
Erinomainen
 
9
Erittäin hyvä
 
19
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
7
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2018

Kirjoittanut 782nina Lieksa, Suomi

Ystävällinen henkilökunta, joka teki kaikkensa, jotta viihtyisimme.

Huoneemme sijaitsi kolmannessa kerroksessa ja huoneen parveke (pöytä ja kaksi muovituolia) sijaitsi hotellin ja paikallisen kerrostalon välissä. Huone oli perussiisti ja kylpyhuone melko iso. Huone oli todella hiljainen, kun parvekkeen ovet olivat kiinni. Huone siivottiin ja myös pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Huoneessa oli jääkaappi, joka oli päällä vain avainkortin ollessa paikallaan, joten pyysimme respasta toisen avainkortin, jotta pystyimme pitämään jääkaapin kylmänä koko ajan. Jääkaapissa oli myös pieni pakastelokero. Huoneessa oli yöpöydät ja yksi vaatekomero, jossa oli muutama henkari ja muutama hylly. Näiden lisäksi yksi tuoli ja yksi laskutaso/hylly (matkalaukulle) sekä isompi pöytä, TV ja sänky. Sängyssä oli hyvä nukkua, varsinkin sen jälkeen, kun pyysimme toisen lakanan ja kaksi täkkiä lämmikkeeksi. Ilmastointilaite oli nimittäin erittäin tehokas. :-) Wifi toimi erittäin hyvin myös huoneessa. Kylpyhuone - Meillä oli mukana pari Ikean ripustuskoukkua pyyhkeille ym. kylppäritavaroille, niillä pärjättiin. Lavuaarin vieressä oli melko hyvin laskutilaa. Hotellin allasalue oli melko varjoinen paikka - auringon perässä sai vaihtaa paikkaa pitkin päivää. Suosittelenkin ehdottomasti hotellin omaa rantaa, noin 100 m päässä hotellista, jossa ilmaiset aurinkotuolit ja varjot sekä hyvän palvelun rantaravintoloita. Aamupala oli samanlainen koko viikon ajan. Meitä se ei haitannut, valinnanvaraa oli hyvin (mm. erilaisia leipiä, marmeladeja, suklaacroissantteja, tomaattia, kurkkua, juustoja, leikkeleitä, makkaroita, byrekin tyylisiä pieniä piirakoita erilaisilla täytteillä, keitettyjä ja paistettuja kananmunia, lettuja ja hilloja, hedelmiä, mehuja (melko esanssisia) ja kahvia (baarista tilauksesta tehtynä).) Hotellin ravintolan pizzat olivat maukkaita ja seisovan pöydän antimiakin tuli kertaalleen maisteltua; erilaisia lihoja ja salaatteja. Oikein maukasta, mutta suosittelen ehdottomasti jättämään puoli-/täyshoidon väliin ja nauttimaan lukuisista lähellä olevista ravintoloista. Hotellin palvelu oli erinomaista ja henkilökunta ystävällistä. Lämpimät kiitokset ravintolan bossille! Kaikki eivät puhuneet englantia, mutta osa tarjoilijoista ja osa respan väestä puhui ja sillä pärjättiin hyvin. Hotellin etupihalla (ravintolan "terassilla") oli joka ilta paljon ihmisiä syömässä, myös muualta kuin Germany-hotellista. Hotellin yhteydessä oli mahtava ja edullinen konditoria, josta sai herkkuja ja jäätelöä myös mukaan. Iltaisin musiikki soi ulkona kovalla, mutta ennen puolta yötä hotelli oli jo hiljainen. Hotellin vastapäätä löytyy kampaamoita, kauneushoitoloita, kahviloita, ravintoloita ja samalla kadulla tapahtuu kaikki meno ja meininki aina iltaisin eli hotelli sijaitsee oikein hyvällä paikalla, keskellä kaikkea. Lämpimästi voin suositella tätä hotellia!

 
21.1.2021

Kirjoittanut MiriWegn Wuppertal, Saksa

Location: well located in Durres

Location: well located in Durres, along the beaches but the area is very average with run-down buildings next to it => but it's not their fault, it's the neighborhood. WIFI a little weak. The outdoor pool closes at 6 p.m. it's super early, we couldn't take advantage of it.

 
24.11.2019

Kirjoittanut Voyager50907 Oslo, Norja

German? but no German

I stayed there for a few nights with some friends. The hotel looks nice but I think they could improve it by fixing some small things. They could start with changing their lightbulbs and plugging in the lights they have outside the rooms. this is just basics and there is more but I hope they will fix them. the rooms are great and clean with great service. I think its kind of funny that its an German but none of them speak German but one did know Norwegian so that was fun for us. I would recommend this hotell for people that wants a clean hotell that aint to expensive.

 
15.10.2019

Kirjoittanut Coastal780100

Exchange AUD

Hi I'll be coming to Germany by the next month, and i'm afraid from using the ATM because it's always limited So in case i'll bring some AUD with me I just want to know if i can i exchange the AUD in Germany? And where it's better to exchange it?

 
21.6.2019

Kirjoittanut SuskuFinland

Hotel Germany Durrës Albania

Very nice hotel, clean. Breakfast ok. Pool area good and beach about 100 m. They have own sunbeds at the beach. Staff friendly and quite good/good english speaking. City center easy to reach by bus(30 leke/person).