Kokemuksia Germany Hotel -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Germany Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

61 arvostelua
Erinomainen
 
13
Erittäin hyvä
 
21
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2018

Kirjoittanut 782nina Lieksa, Suomi

Ystävällinen henkilökunta, joka teki kaikkensa, jotta viihtyisimme.

Huoneemme sijaitsi kolmannessa kerroksessa ja huoneen parveke (pöytä ja kaksi muovituolia) sijaitsi hotellin ja paikallisen kerrostalon välissä. Huone oli perussiisti ja kylpyhuone melko iso. Huone oli todella hiljainen, kun parvekkeen ovet olivat kiinni. Huone siivottiin ja myös pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Huoneessa oli jääkaappi, joka oli päällä vain avainkortin ollessa paikallaan, joten pyysimme respasta toisen avainkortin, jotta pystyimme pitämään jääkaapin kylmänä koko ajan. Jääkaapissa oli myös pieni pakastelokero. Huoneessa oli yöpöydät ja yksi vaatekomero, jossa oli muutama henkari ja muutama hylly. Näiden lisäksi yksi tuoli ja yksi laskutaso/hylly (matkalaukulle) sekä isompi pöytä, TV ja sänky. Sängyssä oli hyvä nukkua, varsinkin sen jälkeen, kun pyysimme toisen lakanan ja kaksi täkkiä lämmikkeeksi. Ilmastointilaite oli nimittäin erittäin tehokas. :-) Wifi toimi erittäin hyvin myös huoneessa. Kylpyhuone - Meillä oli mukana pari Ikean ripustuskoukkua pyyhkeille ym. kylppäritavaroille, niillä pärjättiin. Lavuaarin vieressä oli melko hyvin laskutilaa. Hotellin allasalue oli melko varjoinen paikka - auringon perässä sai vaihtaa paikkaa pitkin päivää. Suosittelenkin ehdottomasti hotellin omaa rantaa, noin 100 m päässä hotellista, jossa ilmaiset aurinkotuolit ja varjot sekä hyvän palvelun rantaravintoloita. Aamupala oli samanlainen koko viikon ajan. Meitä se ei haitannut, valinnanvaraa oli hyvin (mm. erilaisia leipiä, marmeladeja, suklaacroissantteja, tomaattia, kurkkua, juustoja, leikkeleitä, makkaroita, byrekin tyylisiä pieniä piirakoita erilaisilla täytteillä, keitettyjä ja paistettuja kananmunia, lettuja ja hilloja, hedelmiä, mehuja (melko esanssisia) ja kahvia (baarista tilauksesta tehtynä).) Hotellin ravintolan pizzat olivat maukkaita ja seisovan pöydän antimiakin tuli kertaalleen maisteltua; erilaisia lihoja ja salaatteja. Oikein maukasta, mutta suosittelen ehdottomasti jättämään puoli-/täyshoidon väliin ja nauttimaan lukuisista lähellä olevista ravintoloista. Hotellin palvelu oli erinomaista ja henkilökunta ystävällistä. Lämpimät kiitokset ravintolan bossille! Kaikki eivät puhuneet englantia, mutta osa tarjoilijoista ja osa respan väestä puhui ja sillä pärjättiin hyvin. Hotellin etupihalla (ravintolan "terassilla") oli joka ilta paljon ihmisiä syömässä, myös muualta kuin Germany-hotellista. Hotellin yhteydessä oli mahtava ja edullinen konditoria, josta sai herkkuja ja jäätelöä myös mukaan. Iltaisin musiikki soi ulkona kovalla, mutta ennen puolta yötä hotelli oli jo hiljainen. Hotellin vastapäätä löytyy kampaamoita, kauneushoitoloita, kahviloita, ravintoloita ja samalla kadulla tapahtuu kaikki meno ja meininki aina iltaisin eli hotelli sijaitsee oikein hyvällä paikalla, keskellä kaikkea. Lämpimästi voin suositella tätä hotellia!

 
4.9.2022

Kirjoittanut zorann625

For money you will pay, it' ok!

Everything was OK, properly. Hotel os comfortable. Meals are not so varied, but for one week stay, it’s good. The staff doing their job, for me like soldiers. No too much smiles. The beach is ok. However, thanks. I recommend this Hotel. And thanks to Albania.rs agency. For money we paid, this hotel is OK!

 
9.8.2022

Kirjoittanut draht2015 Łódź, Puola

The hotel does not deserve 4 *, luxury, quality is built of details.

The hotel does not deserve 4 *, luxury, quality is built of details, I did not find those details there. This option should not be called "all inclusive". Food poor in assortment, repeated daily, fish dinner three times a week and nothing else. For those who do not like fish, no other option. The hotel saves on everything, even on plastic cups that can collect, wash under the tap and serve again. They have no ice for drinks, no hot alcohol to drink. Generally the level of cleanliness on a low level tables constantly dirty. Service generally nice and helpful except for the bartender from the restaurant who was rude (short with a goatee). Beach towels can be borrowed against a deposit of 15Euro, while it was no longer possible to exchange for clean ones after a few days of use, the lady at the reception said that they did not run a laundry. WiFi works, but the data transfer is so weak that it is not possible to transfer a photo, let alone messengers.

 
10.7.2022

Kirjoittanut Global63212103062 Tukholma, Ruotsi

This is not a good hotel

There is no way this is a four star hotel, as Google claims. It seems old and grimy. The breakfast is sad. Things are broken. Loud music playing every single evening until 23.00. Unengaged staff. No key could be found to our security box. Uncomfortable beds. There was also a hole in the wall in our room, and the soaps and a shampoo bottles of the prior guests were still in our shower. The view is awful, the pool is towards the Main Street and in constant shadow. The private beach is crammed. I have no idea what these other reviews are talking about. This is not a good hotel - objectively speaking.

 
6.10.2021

Kirjoittanut gastr0gezgin Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

A very nice hotel in Durres with a private beach

We stayed 6 nights with our chilren at Germany hotel. It has a large terrace and a private beach area, 50 yards from the hotel. I really enjoyed the meals at the restaurant. Incredible food & even better service. It has a lovely set up. Rooms are also very clean and functional. Worth to visit.