Kokemuksia Germany Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 76 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sijainti liikkumiseen ja liki rantaa, siisteys yleisissä tiloissa ja huoneissa.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


6 10:stä

+
Mukava henkilökunta
-
Siisteys ei aina ollut kehuttava ja henkilökuntaa olí vaikea tunnistaa, kun olivat siviilit päällä

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta Siisti remontoitu
-
Aamiainen vähän monipuolisempi Iltaohjelmaa

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


6 10:stä

+
Siisti, hyvä sijainti
-
Altaan ympäristö, suoraa sisäänkäynnin vieressä, kadunpuolelka

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
Erittäin hyvä sijainti. Siisti, viihtyisä hotelli ja mukava huone. Aamupala tavanomainen, riittävä. Viihdyimme hyvin.
-
Ei moitittavaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


7 10:stä

+
Hyvä sijainti, rauhallinen
-
Allasympäristöä pitää kehittää, englannin kielen taitoa voisi parantaa

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


9 10:stä

+
Hyvä sijainti ei juuri mitään puutteita
-
Puolihoito ei vastannut odotuksia 2 krt buffee joka Ok muulloin keitto (joka oli samasta pääaineesta aina kun pääruoka) salaatti ja pääruoka jossa ei ollut valinnanvaraa ja minkä sai tietää vasta pöytään mennessä . (Johtuiko asia hiljaisesta kaudesta ? Mikäli puolihoito on näin vaikea toteuttaa hotellille ei sitä mielestäni kannattaisi matkailijoille tarjota

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


8 10:stä

+
Hyvä sijainti, ilmaiset rantatuolit, ystävällinen henkilökunta, siisteys. Täällä matkablogissa lisää hotellista ja kohteesta: https://www.rantapallo.fi/matkustaja/2019/09/28/albania-14-9-21-9-2019/
-
Aamiainen voisi vaihdella välillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


10 10:stä

+
Siisteys.
-
Käsipyyhe koukut puuttuu. Televisiolle ei ollut pistoketta Ei toiminut. Ilmastointiin ei saanut lämmintä ilmaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Germany Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

54 arvostelua
Erinomainen
 
12
Erittäin hyvä
 
19
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
7
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2018

Kirjoittanut 782nina Lieksa, Suomi

Ystävällinen henkilökunta, joka teki kaikkensa, jotta viihtyisimme.

Huoneemme sijaitsi kolmannessa kerroksessa ja huoneen parveke (pöytä ja kaksi muovituolia) sijaitsi hotellin ja paikallisen kerrostalon välissä. Huone oli perussiisti ja kylpyhuone melko iso. Huone oli todella hiljainen, kun parvekkeen ovet olivat kiinni. Huone siivottiin ja myös pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Huoneessa oli jääkaappi, joka oli päällä vain avainkortin ollessa paikallaan, joten pyysimme respasta toisen avainkortin, jotta pystyimme pitämään jääkaapin kylmänä koko ajan. Jääkaapissa oli myös pieni pakastelokero. Huoneessa oli yöpöydät ja yksi vaatekomero, jossa oli muutama henkari ja muutama hylly. Näiden lisäksi yksi tuoli ja yksi laskutaso/hylly (matkalaukulle) sekä isompi pöytä, TV ja sänky. Sängyssä oli hyvä nukkua, varsinkin sen jälkeen, kun pyysimme toisen lakanan ja kaksi täkkiä lämmikkeeksi. Ilmastointilaite oli nimittäin erittäin tehokas. :-) Wifi toimi erittäin hyvin myös huoneessa. Kylpyhuone - Meillä oli mukana pari Ikean ripustuskoukkua pyyhkeille ym. kylppäritavaroille, niillä pärjättiin. Lavuaarin vieressä oli melko hyvin laskutilaa. Hotellin allasalue oli melko varjoinen paikka - auringon perässä sai vaihtaa paikkaa pitkin päivää. Suosittelenkin ehdottomasti hotellin omaa rantaa, noin 100 m päässä hotellista, jossa ilmaiset aurinkotuolit ja varjot sekä hyvän palvelun rantaravintoloita. Aamupala oli samanlainen koko viikon ajan. Meitä se ei haitannut, valinnanvaraa oli hyvin (mm. erilaisia leipiä, marmeladeja, suklaacroissantteja, tomaattia, kurkkua, juustoja, leikkeleitä, makkaroita, byrekin tyylisiä pieniä piirakoita erilaisilla täytteillä, keitettyjä ja paistettuja kananmunia, lettuja ja hilloja, hedelmiä, mehuja (melko esanssisia) ja kahvia (baarista tilauksesta tehtynä).) Hotellin ravintolan pizzat olivat maukkaita ja seisovan pöydän antimiakin tuli kertaalleen maisteltua; erilaisia lihoja ja salaatteja. Oikein maukasta, mutta suosittelen ehdottomasti jättämään puoli-/täyshoidon väliin ja nauttimaan lukuisista lähellä olevista ravintoloista. Hotellin palvelu oli erinomaista ja henkilökunta ystävällistä. Lämpimät kiitokset ravintolan bossille! Kaikki eivät puhuneet englantia, mutta osa tarjoilijoista ja osa respan väestä puhui ja sillä pärjättiin hyvin. Hotellin etupihalla (ravintolan "terassilla") oli joka ilta paljon ihmisiä syömässä, myös muualta kuin Germany-hotellista. Hotellin yhteydessä oli mahtava ja edullinen konditoria, josta sai herkkuja ja jäätelöä myös mukaan. Iltaisin musiikki soi ulkona kovalla, mutta ennen puolta yötä hotelli oli jo hiljainen. Hotellin vastapäätä löytyy kampaamoita, kauneushoitoloita, kahviloita, ravintoloita ja samalla kadulla tapahtuu kaikki meno ja meininki aina iltaisin eli hotelli sijaitsee oikein hyvällä paikalla, keskellä kaikkea. Lämpimästi voin suositella tätä hotellia!

 
6.10.2021

Kirjoittanut gastr0gezgin Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

A very nice hotel in Durres with a private beach

We stayed 6 nights with our chilren at Germany hotel. It has a large terrace and a private beach area, 50 yards from the hotel. I really enjoyed the meals at the restaurant. Incredible food & even better service. It has a lovely set up. Rooms are also very clean and functional. Worth to visit.

 
10.7.2021

Kirjoittanut Y3368BPpamelaw

Wonderful stay, professional staff

I spent two nights three days at Germany Hotel. From the moment of arrival until departure the stay was absolutely wonderful. The staff go above and beyond to make every guest feel welcomed and appreciated. The hotel manager is actively involved in every aspect of the operations of the hotel and every staff member was pleasant and professional throughout my stay. It’s a short walk to the beach with designated chairs and umbrellas for hotel guests free of charge. A perfect location for shopping and enjoying the culture. I will definitely return.

 
22.6.2021

Kirjoittanut Sarah G Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Very good

Lovely hotel, great breakfast and very clean. One of few places I visited that takes cards. Be careful if booking via lastminute.com; I paid in advance by card but when I arrived at the hotel, they had not received payment. It took a long time to arrange for lastminute.com to pay the hotel directly. Easier just to pay at the hotel when you arrive. Hotel has its own section of the beach with sun loungers.

 
21.1.2021

Kirjoittanut MiriWegn Wuppertal, Saksa

Location: well located in Durres

Location: well located in Durres, along the beaches but the area is very average with run-down buildings next to it => but it's not their fault, it's the neighborhood. WIFI a little weak. The outdoor pool closes at 6 p.m. it's super early, we couldn't take advantage of it.