Flower Garden

Tervetuloa Flower Gardeniin, joka sijaitsee vain muutaman korttelin päässä merestä. Hotellilla on uima-allas, ravintoloita ja modernit huoneet.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 12,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alueella on kaksi hotellia, Flower Hotel & Spa sekä Flower Garden. Kaikki palvelut jaetaan näiden kahden hotellin kesken. Apollomatkojen huoneet sijaitsevat Flower Gardenin puolella.

Allasalue, jossa altaassa on erillinen osio lapsille ja aluetta ympäröivät maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu vastaanotossa panttimaksua vastaan. Rannalla on yksityinen osio hotellin asiakkaille, jossa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellilla on buffet-ravintola ja kaksi à la carte-ravintolaa. Brutal by Flowerissa on tarjolla ainutlaatuinen ruokakonsepti, joka on palkittu ravintola ja steak house. Flower Hotel & Spa-osan yhteydessä sijaitseva Nikkei tarjoilee gourmet-annoksia. Aula-/allasbaari sekä baari rannalla. Elävää musiikkia allasalueella iltaisin. Viikonloppuisin rantabaarissa järjestetään juhlia vaihtuvin teemoin.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pysäköinti. Tennis lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Snackseja, klo 17.00-17.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-20.30.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta ja viiniä, klo 10.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.