Flower Garden

Tervetuloa Flower Gardeniin, joka sijaitsee vain muutaman korttelin päässä merestä. Hotellilla on uima-allas, ravintoloita ja modernit huoneet.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 12,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alueella on kaksi hotellia, Flower Hotel & Spa sekä Flower Garden. Kaikki palvelut jaetaan näiden kahden hotellin kesken. Apollomatkojen huoneet sijaitsevat Flower Gardenin puolella.

Allasalue, jossa altaassa on erillinen osio lapsille ja aluetta ympäröivät maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu vastaanotossa panttimaksua vastaan. Rannalla on yksityinen osio hotellin asiakkaille, jossa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellilla on buffet-ravintola ja kaksi à la carte-ravintolaa. Brutal by Flowerissa on tarjolla ainutlaatuinen ruokakonsepti, joka on palkittu ravintola ja steak house. Flower Hotel & Spa-osan yhteydessä sijaitseva Nikkei tarjoilee gourmet-annoksia. Aula-/allasbaari sekä baari rannalla. Elävää musiikkia allasalueella iltaisin. Viikonloppuisin rantabaarissa järjestetään juhlia vaihtuvin teemoin.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pysäköinti. Tennis lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Snackseja, klo 17.00-17.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-20.30.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta ja viiniä, klo 10.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Durresin Riviera

Germany Hotel

Germany -hotelli sijaitsee kivenheiton päässä hiekkarannalta ja hotellilla on mukava allas. Täällä majoitut Durresin reunamilla ja alueella on ravintoloita ja kauppoja.

Diamma Resort

Diamma Resort on viihtyisä perheystävällinen hotelli pinjapuiden katveessa. Täällä majoitut lähellä lapsiystävällistä matalaa rantaa. Vehreällä allasalueella on oma osio lapsille. Varaa All Inclusive tai nauti hyvästä ruoasta hotellin á la carte -ravintolassa, jossa on myös laaja valikoima laadukkaita italialaisia viinejä.

Fafa Apartments

Fafa Apartments sijaitsee Durresin kilometrien pituisella hiekkarannalla. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, ja voit nauttia virkistäviä juomia allasbaarista.

Fafa Grand Blue Resort

Durresin kilometrien pituisella hiekkarannalla sijaitsee Apollo Mondo Family -hotellimme Fafa Grand Blue Resort. Täällä viihtyy koko perhe lähellä altaita ja rantaa, kristallinkirkkaasta merivedestä nauttien. Hotellista löytyy lastenkerho, uimakoulu, maksuttomat ryhmäliikuntatunnit sekä Apollon oma kahvi- ja mehubaari Mondo Café.

Fafa Premium

Rantahotelli Fafa Premiumissa vietät rentouttavaa All Inclusive lomaa. Hotellissa on buffetravintola, aulabaari sekä snackbaari niin altaalla kuin rannalla. Vehreällä allasalueella on erillinen osio lapsille ja huoneista on kaunis merinäköala.

Royal G

Royal G -hotellissa majoitut hyvällä sijainnilla aivan Durresin Rivieran rannalla. Modernissa ja tilavassa hotellissa on kaksi ravintolaa ja viihtyisät huoneet.

Prestige Resort

Prestige Resortissa majoitut hyvällä paikalla hiekkarannalla, palmuja ja vehreyttä riittää silmänkantamattomiin! Hotellilla on iso allasalue, josta on kaunis näkymä kimmeltävälle merelle. Nauti illan tullen perinteisiä albanialaisia annoksia tai rannan loungebarin maistuvia juomia.

Supreme Hotel & Spa