Kokemuksia Fafa Grand Blue Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 584 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Ruoka, kielitaito, iltaohjelma
-
Huoneessa ei toiminut puhelin ja ilmastointi, lastenalueen lelut oli rikki. Musiikkia soitettiin viikonloppuna melko lujaa ja yli 2 asti yöllä ajatellen pieniä lapsia musiikki häiritsi unta.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siivottiin todella paljon. siisti. ystävällinen palvelu, allaspyyhkeet.
-
Ruokatila äänekäs: sermejä, kasveja ym vaimentamaan ääntä. Tuolien jalkoihin pehmusteet. Illalliselle pukeutuminen. huoneen varustelu yhdelle, esim sisätossut, toiselle huonommat

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
Siisteys ja ystävällinen henkilökunta
-
Ruokien lämpötila (lämpimät ruuat haaleita/kylmiä)

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


7 10:stä

+
Erittäin siistiä ja henkilökunta ystävällistä. Buffetin ruoka oli maistuvaa.
-
Ruoka usein haaleaa/ kylmää buffetissa. All inclusive baaritoimintaa tulisi kehittää esim. drinkkilistalla- millaisia drinkkejä heidän tarjoamistaan aineksista on saatavilla sekä ehdottomasti laajentaa valikoimaa etenkin lantrinkien osalta. Paikallisissa kaupoissa näkyi myös useampia alkoholilajeja paikallisissa tuotteissa. Nyt tarjonta on ala-arvoista.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisteys ja ala carte ruoka.
-
Iltamusiikki kesti liian pitkään ja liian kovalla.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Kokonaisuus +
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisti, uudehko
-
Wc/kph valaistus liiketunnistimella liian lyhyellä ajalla. Suihkussa olisi pitänyt heilua hullun lailla että valo pysyisi päällä. Samoin pöntöllä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


8 10:stä

+
Uusi hotelli, joten tilat olivat vielä siistit ja hyvässä kunnossa.
-
Uima-allasta ei voinut käyttää, koska vesi oli liian kylmää uimiseen. Pulahtaa saattoi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Fafa Grand Blue Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

109 arvostelua
Erinomainen
 
39
Erittäin hyvä
 
26
Hyvä
 
16
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2019

Kirjoittanut annitannitalleroinen

Siisti ja kaunis hotelli

Ensin plussat: - isot ja siistit huoneet, sisustettu kauniisti. -ilmastointi tehokas -ystävällistä henkilökuntaa - meri aivan vieressä, altaat sopivan lämpöiset ja muutenkin ihanat. - rauhallinen - all inclusive-ravintolan salaatit ja pizzauuni hyvät! - Lapset viihtyivät, rantakadulla on iltaisin tivolilaitteita. Miinus: - Altailla ei suihkuja - ravintolan mehut ja limsat kamalan makuisia - kahviautomaatit vitsi - all inclusive ravintolassa liikaa jonoa, kapasiteetti ei riitä. - alueella ei ole pankkiautomaatteja (nosta rahat jo lentokentällä)

 
24.7.2018

Kirjoittanut LauraS14813 Etelä-Suomi, Suomi

Kehityskelpoinen

Olimme kesäkuun puolivälissä viikon lomalla ja majoituimme koko viikoksi tässä hotellissa. Luulimme hotellin olevan täysin valmis, mutta se olikin melkoinen rakennustyömaa. Kaikki rakennukset eivät olleet edes valmiita ja osa niistä oli huomattavan keskeneräisiä. Huoneemme oli varmasti vasta valmistunut sillä huoneessa haisi todella voimaakkaasti jokin liuotin sekä yöpöytien päällä oli remonttipölyä. Parvekkeelta näkyi ns. takapihalle ja merelle, mutta takapiha oli täysin kesken vielä ja kaiken lisäksi siellä poltettiin joka päivä rakennusjätteitä, joten porraskäytäviin sekä parvekkeellemme leijaili vieno palaneen muovin tuoksu. Lisäksi rakennusmiehet polttivat tupakkaa takapihalla niin, että tupakan savu leijali myös porraskäytävään. Tuntui, että henkilökunta oli aivan pihalla kaikesta ja jos eteen tuli pienikin ongelma, meni henkilökunta aivan paniikkiin jos eivät osanneet heti vastata asiakkaan toiveisiin. Heillä ei selkeästikään ollut toimintatapoja mietittynä. Avuliaita he kyllä olivat ja auttoivat meitä mm. vuokra-autostamme tyhjentyneen akun kanssa. Pohdimme ottavamme all inclusiven lomamme ajaksi, mutta onneksi otimmekin vain aamiaisen, joka oli todella huono. Joka aamu sai syödä samoja juttuja, jotka oli edellisen illan päivälliseltä jääneitä kulahtaneita kurkkuja ja tomaatteja. Kerran kokeilimme illallisen, joka sekin oli surkea, verrattavissa huonoon lounasbuffetiin Suomessa. Hotellin uima-allasalue oli kiva ja oli mukavaa, että hotelli oli rannalla, josta löytyi vapaita aurinkotuoleja helposti. Ravintoloita ei ollut kuin kaksi; all inclusiven buffet sekä yksi a la carte, joka oli ihan OK. Iso miinus tulee siitä, että kuntosali ei ollut käytössä ja ryhmäliikuntatuntejakin oli tarjolla aamupäiväisin ja nekin vain joogaa tai venyttelyä. Lisäksi parina päivänä vesijumppaa altaalla. Hotellista jäi (kenties keskeneräisyyden ja remonttien vuoksi) huono vaikutelma.

 
22.7.2021

Kirjoittanut 43albulenak

worst vacation

It was terrible. We booked two rooms for five people and only got one room for four people! The service is very unfriendly they don't care about their costumers they just want the money! DISAPPOINTED!

 
10.7.2021

Kirjoittanut Familyman1234864

Hotel with great Albanian service

I stayed in the hotel for 10 days. The staff was very kind, very helpful. Especially in the dining areas the waitresses were very kind and helping with everything. Food was good. Six different types of olives, local cheeses, great stuff. SPA was great. I loved to stay in SPA to cool down from the heat. Spa was always clean and calm. We loved it. Albania is a very nice country with nice people. If I noticed something bad it was not because of Albanians but mostly because of foreigners. Car rental in the hotel offers very old cars. The staff of the car rental is nice and helpful but the cars they get are not acceptable. Rent somewhere else. Hotel is crowded. Football games of European Championship could not be watched in the hotel and we had to find a nearby restaurant to watch. This was disappointing but it did not change my very positive impression of this hotel and Albania. I loved my stay there.

 
12.6.2021

Kirjoittanut wojciechk660 Varsova, Puola

Nice hotel with terrible service.

I don't know on what basis this hotel is classified as 5 stars. I don't know on what basis this hotel is classified as 5 stars. Nie wiem, na jakiej podstawie ten hotel jest klasyfikowany jako 5 gwiazdek. I do not know on what basis this hotel is classified as 5 stars. Nie wiem, na jakiej podstawie ten hotel jest klasyfikowany jako 5 gwiazdek. The buildings are of course, but the standard of service is far from expectations. Food not top notch. The offer of soft dirnks includes orangeades instead of juices. Poor quality coffee. The offer of alcoholic beverages is very limited. Air conditioning in the room works once and then fails. The service is not as simple as getting a second room card. Bars close at 10pm which is ok but service refused despite waiting 10 minutes in line. The hotel manager offered to call the police instead of helping.