Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Fafa Grand Blue Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

158 arvostelua
Erinomainen
 
53
Erittäin hyvä
 
33
Hyvä
 
21
Ei kovin hyvä
 
25
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2019

Kirjoittanut annitannitalleroinen

Siisti ja kaunis hotelli

Ensin plussat: - isot ja siistit huoneet, sisustettu kauniisti. -ilmastointi tehokas -ystävällistä henkilökuntaa - meri aivan vieressä, altaat sopivan lämpöiset ja muutenkin ihanat. - rauhallinen - all inclusive-ravintolan salaatit ja pizzauuni hyvät! - Lapset viihtyivät, rantakadulla on iltaisin tivolilaitteita. Miinus: - Altailla ei suihkuja - ravintolan mehut ja limsat kamalan makuisia - kahviautomaatit vitsi - all inclusive ravintolassa liikaa jonoa, kapasiteetti ei riitä. - alueella ei ole pankkiautomaatteja (nosta rahat jo lentokentällä)

 
24.7.2018

Kirjoittanut LauraS14813 Etelä-Suomi, Suomi

Kehityskelpoinen

Olimme kesäkuun puolivälissä viikon lomalla ja majoituimme koko viikoksi tässä hotellissa. Luulimme hotellin olevan täysin valmis, mutta se olikin melkoinen rakennustyömaa. Kaikki rakennukset eivät olleet edes valmiita ja osa niistä oli huomattavan keskeneräisiä. Huoneemme oli varmasti vasta valmistunut sillä huoneessa haisi todella voimaakkaasti jokin liuotin sekä yöpöytien päällä oli remonttipölyä. Parvekkeelta näkyi ns. takapihalle ja merelle, mutta takapiha oli täysin kesken vielä ja kaiken lisäksi siellä poltettiin joka päivä rakennusjätteitä, joten porraskäytäviin sekä parvekkeellemme leijaili vieno palaneen muovin tuoksu. Lisäksi rakennusmiehet polttivat tupakkaa takapihalla niin, että tupakan savu leijali myös porraskäytävään. Tuntui, että henkilökunta oli aivan pihalla kaikesta ja jos eteen tuli pienikin ongelma, meni henkilökunta aivan paniikkiin jos eivät osanneet heti vastata asiakkaan toiveisiin. Heillä ei selkeästikään ollut toimintatapoja mietittynä. Avuliaita he kyllä olivat ja auttoivat meitä mm. vuokra-autostamme tyhjentyneen akun kanssa. Pohdimme ottavamme all inclusiven lomamme ajaksi, mutta onneksi otimmekin vain aamiaisen, joka oli todella huono. Joka aamu sai syödä samoja juttuja, jotka oli edellisen illan päivälliseltä jääneitä kulahtaneita kurkkuja ja tomaatteja. Kerran kokeilimme illallisen, joka sekin oli surkea, verrattavissa huonoon lounasbuffetiin Suomessa. Hotellin uima-allasalue oli kiva ja oli mukavaa, että hotelli oli rannalla, josta löytyi vapaita aurinkotuoleja helposti. Ravintoloita ei ollut kuin kaksi; all inclusiven buffet sekä yksi a la carte, joka oli ihan OK. Iso miinus tulee siitä, että kuntosali ei ollut käytössä ja ryhmäliikuntatuntejakin oli tarjolla aamupäiväisin ja nekin vain joogaa tai venyttelyä. Lisäksi parina päivänä vesijumppaa altaalla. Hotellista jäi (kenties keskeneräisyyden ja remonttien vuoksi) huono vaikutelma.

 
11.8.2022

Kirjoittanut lediot951

Totally reccomend it

The hotel was amazing!We had a great stay there and everything was great.The food was fresh and delicious.The rooms are clean and staff is really polite.The beach is close to the hotel and there is a nice pool too.I will come back next year too.

 
10.8.2022

Kirjoittanut ers1994

Recommend it!!!

Our stay at the hotel was amazing and we had a lovely family trip.The food was great and delicious and the staff was very polite.The beach is close to the hotel and its a very clean beach with all the facilities included.I would totally recommend this hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 
6.8.2022

Kirjoittanut Akamilame

Best summer ever!

The service was wonderful, rooms were clean and clean services cleaned the room every day and perfect attitude toward guest, furthermore we love the staff which were ready to help and assist excellently. This hotel is a perfect destination …