Kokemuksia Fafa Grand Blue Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 584 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Ruoka, kielitaito, iltaohjelma
-
Huoneessa ei toiminut puhelin ja ilmastointi, lastenalueen lelut oli rikki. Musiikkia soitettiin viikonloppuna melko lujaa ja yli 2 asti yöllä ajatellen pieniä lapsia musiikki häiritsi unta.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siivottiin todella paljon. siisti. ystävällinen palvelu, allaspyyhkeet.
-
Ruokatila äänekäs: sermejä, kasveja ym vaimentamaan ääntä. Tuolien jalkoihin pehmusteet. Illalliselle pukeutuminen. huoneen varustelu yhdelle, esim sisätossut, toiselle huonommat

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
Siisteys ja ystävällinen henkilökunta
-
Ruokien lämpötila (lämpimät ruuat haaleita/kylmiä)

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


7 10:stä

+
Erittäin siistiä ja henkilökunta ystävällistä. Buffetin ruoka oli maistuvaa.
-
Ruoka usein haaleaa/ kylmää buffetissa. All inclusive baaritoimintaa tulisi kehittää esim. drinkkilistalla- millaisia drinkkejä heidän tarjoamistaan aineksista on saatavilla sekä ehdottomasti laajentaa valikoimaa etenkin lantrinkien osalta. Paikallisissa kaupoissa näkyi myös useampia alkoholilajeja paikallisissa tuotteissa. Nyt tarjonta on ala-arvoista.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisteys ja ala carte ruoka.
-
Iltamusiikki kesti liian pitkään ja liian kovalla.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Kokonaisuus +
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisti, uudehko
-
Wc/kph valaistus liiketunnistimella liian lyhyellä ajalla. Suihkussa olisi pitänyt heilua hullun lailla että valo pysyisi päällä. Samoin pöntöllä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


8 10:stä

+
Uusi hotelli, joten tilat olivat vielä siistit ja hyvässä kunnossa.
-
Uima-allasta ei voinut käyttää, koska vesi oli liian kylmää uimiseen. Pulahtaa saattoi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Fafa Grand Blue Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

102 arvostelua
Erinomainen
 
38
Erittäin hyvä
 
25
Hyvä
 
14
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2019

Kirjoittanut annitannitalleroinen

Siisti ja kaunis hotelli

Ensin plussat: - isot ja siistit huoneet, sisustettu kauniisti. -ilmastointi tehokas -ystävällistä henkilökuntaa - meri aivan vieressä, altaat sopivan lämpöiset ja muutenkin ihanat. - rauhallinen - all inclusive-ravintolan salaatit ja pizzauuni hyvät! - Lapset viihtyivät, rantakadulla on iltaisin tivolilaitteita. Miinus: - Altailla ei suihkuja - ravintolan mehut ja limsat kamalan makuisia - kahviautomaatit vitsi - all inclusive ravintolassa liikaa jonoa, kapasiteetti ei riitä. - alueella ei ole pankkiautomaatteja (nosta rahat jo lentokentällä)

 
24.7.2018

Kirjoittanut LauraS14813 Etelä-Suomi, Suomi

Kehityskelpoinen

Olimme kesäkuun puolivälissä viikon lomalla ja majoituimme koko viikoksi tässä hotellissa. Luulimme hotellin olevan täysin valmis, mutta se olikin melkoinen rakennustyömaa. Kaikki rakennukset eivät olleet edes valmiita ja osa niistä oli huomattavan keskeneräisiä. Huoneemme oli varmasti vasta valmistunut sillä huoneessa haisi todella voimaakkaasti jokin liuotin sekä yöpöytien päällä oli remonttipölyä. Parvekkeelta näkyi ns. takapihalle ja merelle, mutta takapiha oli täysin kesken vielä ja kaiken lisäksi siellä poltettiin joka päivä rakennusjätteitä, joten porraskäytäviin sekä parvekkeellemme leijaili vieno palaneen muovin tuoksu. Lisäksi rakennusmiehet polttivat tupakkaa takapihalla niin, että tupakan savu leijali myös porraskäytävään. Tuntui, että henkilökunta oli aivan pihalla kaikesta ja jos eteen tuli pienikin ongelma, meni henkilökunta aivan paniikkiin jos eivät osanneet heti vastata asiakkaan toiveisiin. Heillä ei selkeästikään ollut toimintatapoja mietittynä. Avuliaita he kyllä olivat ja auttoivat meitä mm. vuokra-autostamme tyhjentyneen akun kanssa. Pohdimme ottavamme all inclusiven lomamme ajaksi, mutta onneksi otimmekin vain aamiaisen, joka oli todella huono. Joka aamu sai syödä samoja juttuja, jotka oli edellisen illan päivälliseltä jääneitä kulahtaneita kurkkuja ja tomaatteja. Kerran kokeilimme illallisen, joka sekin oli surkea, verrattavissa huonoon lounasbuffetiin Suomessa. Hotellin uima-allasalue oli kiva ja oli mukavaa, että hotelli oli rannalla, josta löytyi vapaita aurinkotuoleja helposti. Ravintoloita ei ollut kuin kaksi; all inclusiven buffet sekä yksi a la carte, joka oli ihan OK. Iso miinus tulee siitä, että kuntosali ei ollut käytössä ja ryhmäliikuntatuntejakin oli tarjolla aamupäiväisin ja nekin vain joogaa tai venyttelyä. Lisäksi parina päivänä vesijumppaa altaalla. Hotellista jäi (kenties keskeneräisyyden ja remonttien vuoksi) huono vaikutelma.

 
4.4.2021

Kirjoittanut leartdurak

Terrible

This Hotel do not fullfill the standarts for their price. Regarding the SPA it was overcrowded and hygene was not on point. The Dinner was cold and Breakfast too, the best thing was laying on bed and sleep 😂. NO PLACE TO PARK the Car !

 
11.10.2020

Kirjoittanut Ogerta F Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Fabulous stay at Fafa hotel

I was with my family at Fafa hotel, booked two sea side rooms and all inclusive package for 6 days. Lovely staff around the hotel and if needed help where there to help you. 100% hygiene around the hotel - the hard work goes to the housekeeping team. Lots of hand gel sanitizer around the hotel. It was a lot of variety of food, salad, fruits, seafood and dessert during breakfast, lunch, dinner and at snack times. To me and my family it felt like we were in Antalya, Turkey. There are some disadvantage but not major - 1)Reception team doesn’t pick up the call when guest call from the room 2) Not a lot of beach towel to provide to guests 3) Housekeeping kind of clean the room properly, during my stay kept forgetting to clean the soap tray and using the hoover when is needed. Would definitely visit again Fafa when I am in Albania

 
8.8.2020

Kirjoittanut 604marinelas

Beautiful hotel with private beach

The hotel is right by the beach, new hotel. The room was big enough for three persons. Buffet in All inclusive restaurant had lots of food which was very tasty. Staff very helpful, especially the girls at front desk, we needed a service and it was done right away. Also some kids activities during the day and in afternoon, we took parachute ride next to the hotel and that was a amazing experience. Definitely we recommend this hotel is the best in the area.