Fafa Apartments

  • Aivan rannalla
  • Remontoidut huoneistot

Fafa Apartments sijaitsee Durresin kilometrien pituisella hiekkarannalla. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, ja voit nauttia virkistäviä juomia allasbaarista.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksioita 2 hengelle/2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi/2-5 hengelle/2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 2 hengelle/2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,1 10:stä
Perustuu 15 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 85 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 14 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fafa Apartmentsissa on allas lastenosiolla ja maksuttomat aurinkotuolit sekä -varjot. Allasbaari. Rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto erillisessä rakennuksessa, ja on auki rajoitetusti. Elävää musiikkia allasalueella parina iltana viikossa korkeasesonkina (kesä-elokuu). Musiikki loppuu viimeistään klo 23 arki-iltaisin ja puolilta öin viikonloppuisin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hissi kulkee vain neljänteen kerrokseen. Portaat neljännen ja viidennen kerroksen välillä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Durresin Riviera

Germany Hotel

Germany -hotelli sijaitsee kivenheiton päässä hiekkarannalta ja hotellilla on mukava allas. Täällä majoitut Durresin reunamilla ja alueella on ravintoloita ja kauppoja.

Diamma Resort

Diamma Resort on viihtyisä perheystävällinen hotelli pinjapuiden katveessa. Täällä majoitut lähellä lapsiystävällistä matalaa rantaa. Vehreällä allasalueella on oma osio lapsille. Varaa All Inclusive tai nauti hyvästä ruoasta hotellin á la carte -ravintolassa, jossa on myös laaja valikoima laadukkaita italialaisia viinejä.

Fafa Grand Blue Resort

Durresin kilometrien pituisella hiekkarannalla sijaitsee Apollo Mondo Family -hotellimme Fafa Grand Blue Resort. Täällä viihtyy koko perhe lähellä altaita ja rantaa, kristallinkirkkaasta merivedestä nauttien. Hotellista löytyy lastenkerho, uimakoulu, maksuttomat ryhmäliikuntatunnit sekä Apollon oma kahvi- ja mehubaari Mondo Café.

Fafa Premium

Rantahotelli Fafa Premiumissa vietät rentouttavaa All Inclusive lomaa. Hotellissa on buffetravintola, aulabaari sekä snackbaari niin altaalla kuin rannalla. Vehreällä allasalueella on erillinen osio lapsille ja huoneista on kaunis merinäköala.

Royal G

Royal G -hotellissa majoitut hyvällä sijainnilla aivan Durresin Rivieran rannalla. Modernissa ja tilavassa hotellissa on kaksi ravintolaa ja viihtyisät huoneet.

Prestige Resort

Prestige Resortissa majoitut hyvällä paikalla hiekkarannalla, palmuja ja vehreyttä riittää silmänkantamattomiin! Hotellilla on iso allasalue, josta on kaunis näkymä kimmeltävälle merelle. Nauti illan tullen perinteisiä albanialaisia annoksia tai rannan loungebarin maistuvia juomia.

Flower Garden

Tervetuloa Flower Gardeniin, joka sijaitsee vain muutaman korttelin päässä merestä. Hotellilla on uima-allas, ravintoloita ja modernit huoneet.

Supreme Hotel & Spa

Rannan lähellä sijaitseva Supreme Hotel & Spa kutsuu viettämään rentouttavia lomapäiviä auringosta nauttien. Aurinkotuolit ja -varjot ovat maksutta saatavilla, riippumatta siitä vietätkö päivää altaalla vai rannalla. Hotellissa on kaksi ravintolaa, jotka tekevät lomailusta vielä helpompaa.