Diamma Resort

  • Lähellä lapsiystävällistä hiekkarantaa
  • Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot
  • Viihtyisä allasalue

Diamma Resort on viihtyisä perheystävällinen hotelli pinjapuiden katveessa. Täällä majoitut lähellä lapsiystävällistä matalaa rantaa. Vehreällä allasalueella on oma osio lapsille. Varaa All Inclusive tai nauti hyvästä ruoasta hotellin á la carte -ravintolassa, jossa on myös laaja valikoima laadukkaita italialaisia viinejä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/2-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,1 10:stä
Perustuu 42 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 94 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pinjapuiden reunustamalla allasalueella on allas lastenosiolla. Maksuttomat aurinkotuolit altaalla ja rannalla. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari.

Hotellissa on à la carte -ravintola, jossa tarjolla on maistuvaa ruokaa sekä hyvä valikoima italialaisia viinejä (ei sisälly täysihoitoon). Buffetravintola ja aulabaari. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla All Inclusiven.

Maksuton wifi. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Minimarketti ja kampaaja. Sauna ja hieronta lisämaksusta. Leikkipaikka. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, joissa jokaisessa on oma parkkipaikka. Tästä syystä hotellialueella on rajoitettua liikennettä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta. Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä) lisämaksusta. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00.
  • Välipaloja, klo 16.30-17.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja joitain paikallisia juomia (ei cocktaileja), klo 10.30-22.30.

Huomioithan, että muutoket ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 11.00 asti lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

0-200 metriä rannalle riippuen huoneen sijainnista.

Hotellit Durresin Riviera

Royal G

Royal G -hotellissa majoitut hyvällä sijainnilla aivan Durresin Rivieran rannalla. Modernissa ja tilavassa hotellissa on kaksi ravintolaa ja viihtyisät huoneet.

Supreme Hotel & Spa

Rannan lähellä sijaitseva Supreme Hotel & Spa kutsuu viettämään rentouttavia lomapäiviä auringosta nauttien. Aurinkotuolit ja -varjot ovat maksutta saatavilla, riippumatta siitä vietätkö päivää altaalla vai rannalla. Hotellissa on kaksi ravintolaa, jotka tekevät lomailusta vielä helpompaa.