Splendor

  • Yksityinen ranta ja viihtyisä allasalue
  • Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot
  • Kävelymatka Dhermin keskustaan

Hotelli Splendor on viihtyisä hotelli Dhermissä, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä merta. Hotellilla on yksityinen ranta ja ravintola. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla ja rannalla. Hotellin ruokia valmistetaan paikallisista raaka-aineista ja sesonkituotteista. Dhermin keskusta on kävelymatkan päässä, ja löydät sieltä useita ravintoloita ja yöelämää.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 148 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Splendor sijaitsee Dhermissä vehreässä ympäristössä. Hotellialueella on oliivi-, banaani-, mandariini- ja limepuita. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja sekä noin 120 metrin päässä olevalla yksityisellä rannalla.

Ravintola, jossa illallinen tarjoillaan á la carte -listalta, ja ruoassa on keskitytty kauden raaka-aineisiin, lähiruokaan sekä kala- ja äyriäisannoksiin.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali. Pankkiautomaatti noin 2 kilometrin päässä. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Noin 2 kilometriä Dhermin keskustaan, jossa useita ravintoloita ja baareja sekä yöelämää.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito sisältäen juoman lisämaksusta.

Puolihoitoon sisältyy viiden ruokalajin illallinen, lasi viiniä, pullo olutta tai alkoholiton juoma, sekä pullo vettä.

Hotellit Dhermi

Elysium

Elysium on viihtyisä hotelli eloisassa Dhermissä. Hotelli sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Nauti merinäköalasta ja hotellin monipuolisista palveluista. Myös huoneet ovat tyyliltään moderneja.