Deluxe-huone

Moderneja deluxe-huoneita, joissa parivuode. Lisävuodemahdollisuus suuresta vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Mukavia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus pienestä vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Tyylikkäitä superior-huoneita, joissa parivuode. Lisävuodemahdollisuus suuresta vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Mukavia suurehkoja kahden hengen huoneita parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus pienestä vuodeosohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.