Ota äkkilähtö Dubaihin tai muihin Arabiemiraatteihin ja nauti varmasta auringosta, ihanista rannoista ja loputtomista ostosmahdollisuuksista. Dubain miljoonakaupungin lisäksi Apollomatkojen matkat suuntaavat perheystävälliseen Ras Al Khaimahiin, maan pääkaupunkiin Abu Dhabiin, pieneen ja Ajmaniin. Jos löydät mieluisan äkkilähtömatkan, varaa matkasi nopeasti, sillä nämä lomat viedään käsistä. Äkkilähdöt-sivulta löydät myös pelkät lennot Dubaihin. 

 

Huomioithan, että sivulla näkyvä hinta on voimassa, kun varaat lomamatkan vähintään kahdelle hengelle. Toimi pian, sillä paikkoja saatavilla on rajoitetusti!

Varaa edullinen äkkilähtö hintakalenterista, jota päivitetään jatkuvasti. Löydä äkkilähtö rantalomalle etelään Suomen kaikilta lentokentiltä täältä! Matkapaketteja on tarjolla sekä pariskunnille että perhelomalle

Tutustu laajaan valikoimaamme edullisia äkkilähtöjä ja varaa matkapaketti sisältäen lennot ja hotellin tai pelkät lennot. Voit myös varata äkkilähdön all inclusive -lomalle.

Äkkilähdöt ovat varattavissa viimeistään 4 tuntia ennen matkan alkua saakka. Finnairin ennakkolähtöselvitys ei ole käytössä matkoihin, joiden lähtöön on varausvaiheessa alle 48h.

Etkö löytänyt mieleistäsi matkaa?

Tutustu myös matkatarjouksiimme sekä etusivuumme.