Matkasovellus Apollo app

Apollo App -matkasovellus matkalle mukaan maksutta

Vietä entistäkin paremmin onnistunut loma! Lataa matkallesi mukaan maksutta iPhone- tai Android-puhelimeesi Apollo App -matkasovellus.

 

Lataa matkallesi mukaan maksuton Apollo App ja nauti lomastasi entistäkin enemmän. Sovelluksesta löytyvät muun muassa:

  • Tarjouksia
  • Vinkkejä matkaoppailtamme
  • Kartta
  • Offline-käyttömahdollisuus

Vinkkejä ja tarjouksia

Apollo Appista löydät erikoistarjouksia ja matkaoppaidemme antamia vinkkejä tutustumisen arvoisista paikoista. Löydä parhaat rannat, nähtävyydet ja paikallisia herkkuja tarjoavat ravintolat. Sovellus auttaa sinua tutustumaan matkakohteeseesi paremmin.

Kartta

Apollo Appissa on kartta, josta näkyvät hotellisi sekä alueen erikoistarjoukset ja ravintolat. Yhdellä napinpainalluksella voit soittaa ja varata pöydän haluamastasi paikasta. Kartta toimii myös offline-tilassa.

Toimii myös offline-tilassa

Apollo Appia voi käyttää myös offline-tilassa ilman internet-yhteyttä. Halutessasi voit ladata valitsemasi tiedot sovellukseen jo ennen matkaa, jotta vältyt datasiirtomaksuilta. Matkan aikana sovelluksen käyttö onnistuu helpoiten wifi-yhteyden avulla. Tällöin saat varmasti ajantasaisimmat tarjoukset ja muut tiedot.

Kaikkien käytettävissä

Apollo Appia voi käyttää maksutta kuka tahansa kohteeseen matkustava. Kaikki toiminnallisuudet eivät ole muiden kuin apollomatkalaisten käytössä, mutta matkaoppaidemme vinkit, tarjoukset ja kartta ovat kaikkien saatavilla.