Lomavinkkeja

Apollo Magazine

Näyttäviä näkymiä

Gran Canarialla

Gran Canarialla ei ole pelkoa tylsistymisestä. Saarella riittää nähtävää, tehtävää ja koettavaa sekä isoille että pienille.

Santorini on monien mielestä Kreikan kaunein saari. Se tunnetaan upeista maisemistaan ja erityisesti Oían lumoavista auringonlaskuista.

Las Palmas on Gran Canarian helmi, jolla on matkailukohteena myötätuulta purjeissaan. Las Palmasissa on saaren parhaat rannat, edullisimmat shoppailupaikat ja monipuolinen viihdetarjonta. Jos haluat yhdistää suurkaupungin vilinän auringonottoon ja uimiseen, Las Palmas on oikea valinta.

Kaikki irti Gran Canariasta

Kaikki irti Gran Canariasta

Nauti lomalla paikallisherkkuja, joita riittää kahvista aina grillattuun mustekalaan. Tässä opas herkkusuille.

Unelmoitko matkasta Karibialle? Silloin Dominikaaninen tasavalta on sinun matkakohteesi. Dominikaaninen tasavallassa on upeat rannat ja taivaansininen meri.

Varaderon vitivalkoiset rannat, Havannan ainutlaatuinen ilmapiiri tai Cayo Santa Marían trooppinen paratiisisaari. Minkä kohteen valitsetkin, huomaat varmasti hyvin pian, että Kuubassa kaikki on toisin.

Wadi Rum on luonnonystävän paratiisi, ja monet pitävät sitä yhtenä maailman lumoavimmista aavikoista.

Kroatia paljastaa kaikkein kauneimmat puolensa mereltä katsottuna. Seitsemän päivän aikana purjehdimme lyhyitä matkoja rauhalliseen tahtiin, nauttien turkoosin sinisestä Adrianmerestä.

Gran Canarialla on kilometreittäin sametinpehmeitä hiekkarantoja, jotka on kuin tehty hiekkalinnojen rakentajille. Vesipuistoja, joiden vekottimet panevat niin pienet kuin suuretkin päät pyörälle. Kaiken kruununa vieraanvarainen tunnelma, miellyttävä ilmasto läpi vuoden ja hyvä ruoka. Tervetuloa Gran Canarialle -- täydelliselle perhelomasaarelle.

Mikäli etsit rentoa lomailua, on Maspalomas valintasi. Kilometrien pituinen hiekkaranta soveltuu loistavasti lapsiperheille. Vaeltaminen valtavilla hiekkadyyneillä on ikimuistoinen kokemus .

Jos kaipaat aurinkoa ja lämpöä, suuntaa Puerto Ricoon! Gran Canarian lounaisrannikolla sijaitseva kaupunki on nimittäin yksi saaren aurinkoisimmista paikoista. Rentoudu hienoilla matalapohjaisilla hiekkarannoilla ja syö hyvin viihtyisissä ravintoloissa.

Budvan Rivieralla vietät lomasi uiden ihanan kirkkaassa vedessä, mielenkiintoisilla retkillä ja nauttien mukavan matalasta hintatasosta. Lähes 20 kilometriä pitkällä rantaviivalla on useita viihtyisiä rantalomakohteita, joilla jokaisella on oma luonne.

Satumaiset unelmarannat

SATUMAISET

UNELMARANNAT

Viileää korallihiekkaa, huojuvia kookospalmuja ja turkoosinsinistä vettä – Karibiaa pidetään syystäkin rantaparatiisina. Apollo Magazine esittelee maailman rantojen parhaimmistoa.

TERVE SIELU

TERVEESSÄ RUUMIISSA

Kunnon kohottaminen on parasta aloittaa hellävaraisesti, ja sytykkeenä voi toimia liikunnallinen loma. Saat lisää voimaa, notkeutta ja itseluottamusta ja rusketut vielä kaupan päälle!

Koe meren salaisuudet

KOE MEREN SALAISUUDET

Sujahdan sukelluspukuun ja teen varustetarkistuksen. Laitteet painavat vielä veneessä, mutta pinnan alla tunne vaihtuu painottomuuteen. Sinisessä syvyydessä odottaa toinen maailma. Vaikka olisi kokenut sukeltaja, veden alla hengittäminen on aina vaikuttava kokemus.